سلام بر حسین تشنه لَب
@invalid3 July 2026بچهء «شجاع» اونی نیست که « نترسه » بچه ای یه، که یاد میگیره«ترس جای او تصمیم نگیره» جلوی بچه، از ترسِ مردمکارِ درست رو رها نکن👇#نسل_حسینی#رهبر_شهید3 MB
@invalid2 July 2026از هر دری از خانه دل خود #دین_حقیقی را خارج کنید، از در دیگرش #مناسک_مجازی وارد میشوند؛ و در حالی که شما با #حال_روشنفکری تمام حس میکنید که خیلی سطح فکری بالایی دارید، بیش از هر زمان دیگری در #خرافات فرو میروید؛ و از آن هم بیشتر، آمادهی #بردگی_فکری_و_مالی برای آنهایی میشوید که دینشان پول است.2 MB
@invalid1 July 2026| ۵ راهکار برای اینکه از حالت «دوام آوردن» خارج شوی:• هر روز برای یک چیز کوچک که دوستش داری وقت بگذار.• منتظر «زمان مناسب» برای زندگی کردن نمان.• خستگی مزمن را با تنبلی اشتباه نگیر.• از خودت بپرس: امروز چه چیزی به من انرژی داد؟• برای لذت و آرامش هم برنامه داشته باش، نه فقط برای وظایف.Show this thread
@invalid30 June 2026☆#زنگـ #روانشناسی 💯گاهی وقتا برای تغییر ذهنتیمون اول باید کلماتمون رو تغییر بدیم✋️الّلهُــمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَــــالْفَــرَج#لبیک_یا_امام_خامنهای❀────❀❀────❀
@invalid30 June 2026«عدالت در توزیع سبز؛ پارکهای هوشمند کوچک در قلب محله شما.»پارکهای محله ای هوشمند(مینی پارک) در محلات متراکم جنوب شیراز • تبیین چالش: کمبود شدید سرانه فضای سبز و تفریحی در محلات پرتراکم و بافتهای فرسوده جنوبی شهر شیراز.• راهکار هوشمند: تبدیل زمینهای رهاشده کوچک به مینیپارکهای مجهز به م…Show more
@invalid29 June 2026آزادگی (حُرّیَّت)یعنی آدم از بندِ «اشتباهِ خودش» آزاد شه آزادگی از خونه شروع میشهاز پدر و مادری که به کودک یاد میدن برگشتن به سمت حقباخت نیستشرافته#نسل_حسینی3 MB
@invalid29 June 2026❌🎥افتخار ربع پهلوی به زمینهچینی برای حمله به کشورمان:حمله آمریکا واسرائیل به ایران حاصل اقدامات من بود!رضا پهلوی در مصاحبه اخیرخود میگوید:یکی ازدلایل عمده برخوردجهانی باایران به ویژه حمله آمریکاواسرائیل حاصل سفر۲ سال پیش من به اسرائیل بودبه آنهاگفتم مردم ایران دشمن شمانیستندبیشرف😡#وطن فروش1 MB
@invalid29 June 2026برخی افراد وارد #ازدواج می شوند با انتظاری نانوشته :[همسرم باید همه نقش ها را برایم بازی کند] پدر، مادر،دوست،تکیه گاه،هم صحبتاما هیچ انسانی توان پر کردن همه این خلأها را نداردوقتی از یک نفر «همه چیز» می خواهیمناخودآگاه فشار سالها کمبود را روی دوش او می گذاریمو هر بار که نتواند،ناامید می شویم