@Zendegiebishtar5 August 2026
از حال و هوای کودکی اش پرسیدم، معمولاً می‌پرسیم چگونه گذشته؟گفت چیزی به خاطر ندارد، هیچ خاطرهبرجسته ای نداشت از شادی، بازی یادوستان دوران کودکی؛قرار شد آلبوم های گذشته را دوباره ببیند.جلسه بعد که آمد با بغضی سنگین وچندعکس در دستش،گفت در هیچکدام از عکس های کودکی‌امحتی لبخند کمرنگی هم ندارم!

Profile picture of ‌رضا‌
@Rezahbb4 August 2026
بررسی کتاب آلن و باربارا پیز درباره زبان بدن
VirAva

چجوری بفهمیم تو ذهنش چی میگذره؟!🤔 جادوی زبان بدن❤️

00:0008:55

Profile picture of ‌الهـه کریمـی‌
@ElaheKarimi4 August 2026
رنجتاثیرش روی همه یک شکل نیستبالاخره ماهیت آدمی را تغییر میدهداما نوع آن تغییر وابسته به اصالت آدمیزاد است
1 MB

Profile picture of ‌Aidin | آیدین‌
@OAidinK4 August 2026
شرکت های مطرح هوش مصنوعی آمریکایی: xAi ( Grok ) - Open Ai - Google Deep mind Meta Ai - NVIDIA - Microsoft Ai - Anthropic ( Claude Ai ) - CoreWeave - Siri (IOS)بعد هر کدوم از اینا زیر مجموعه های مختلفی تو حوزه های مختلف دارن ( مدل چت ، تصویر ، ویدیو ، موسیقی , ساخت اپلیکشین اندرویدی و ... )
3 MB

Profile picture of ‌رضا‌
@Rezahbb3 August 2026
بررسی کتاب زبان بدن نوشته آلن و باربارا پیز
VirAva

کتاب جذاب زبان بدن،با هم یاد میگیریم❤️

00:0001:10:37

Profile picture of ‌ع. م ح‌
@taj13903 August 2026
324 KB

Profile picture of ‌_𝗫𝘅‌
@TT_aidi3 August 2026
کسی رو از دست دادی که میتونست تورو توی هر شرایطی بخندونه.

Profile picture of ‌مهدی م‌
@Mehdi64s3 August 2026
لطفاً بازنشر کنید💔آقایی هستم 41 ساله .که به خاطر بیماری حرکتی و از دست دادن حرکت پاهام.ام اس و اعصاب . قادر به تهیه داروهای گرانقیمت و درمان ندارم‌ . مدارک پزشکی در پستهام هست.لطفاً هر چقدر هم کم تو این راه کمکم کنید دعاگوی دوستانم هستم🙏ش کارت‌(6037997212048731)مهدی #باید_برخاست #اربعین

Profile picture of ‌PM حسین رضایی‌
@PM543212 August 2026
زیبایی مطلق....

Profile picture of ‌مژده‌
@Zendegikon2 August 2026
🔘تله‌ی طرحواره‌ها🔻حق‌طلبی؛وقتی دنیا باید اول نیازهای من رو برآورده کنه#پیش_از_ازدواج
Profile picture of ‌مژده‌
مژده

@Zendegikon  •  29 July 2026

مطالب تکمیلی درباره تله طرحواره ها 👇

Profile picture of ‌رضا‌
@Rezahbb1 August 2026
تو این اتاق کتاب زبان بدن رو در کنار هم یاد میگیریم نوشته آلن و بارابارا پیز
VirAva

کتاب زبان بدن،جلسه اول، کنار هم یاد میگیریم❤️

00:0044:27

Profile picture of ‌سیدرضا موسوی‌فاضل✔️‌
@rezamosavi_ir1 August 2026
🌿 حجاب؛ سدّی در برابر استعمارِ تن♨️شاید بپرسید آیامسئله‌ی حجاب حل‌شدنی است؟ پاسخ مثبت است، اما نه با برخوردهای سطحی! حجاب در منطقِ انقلاب اسلامی، یک انتخاب «فردی» صرف نیست؛ بلکه یک «سنگر تمدنی» است.عوامل قدرت‌های ضدبشری،حیا را هدف گرفته‌اندچون می‌دانند تا وقتی جامعه «خانواده‌محور» و «باصیانت»
11 MB

Profile picture of ‌یاتاقان (نظریه پرداز) pir‌
@yataghan1 August 2026
عدس پلو باید با پیاز داغ پخته شود.نه به عدس پلو با کیشمیش.#پویش_ملی#بازنشر_صدقه_جاریه

Profile picture of ‌محمد عابدی زاده‌
@kianabedy1 August 2026
جناب آقای #قالیباف سلام و درود خدمت شما بنده بعنوان سخنگوی آقای #ططری ، اعلام میدارم:تردد زوار اربعین از مرزهای غربی ، بجز بار #عذاب و آزار ،،،هیچ #فایده ای برای مردم #مرزنشین خصوصا در دروازه های مرزی ندارد ...

Profile picture of ‌_𝗫𝘅‌
@TT_aidi1 August 2026
‌جز تو همه می‌خواهند با من حرف بزنند، ولی من به سکوت تو گوش می‌دهم..؛

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout1 August 2026
🤡 👑 رضا ربع‌پهلوی، دلقک سیاسی :«پس از سقوط رژیم، بهترین مکان را برای سفارت اسرائیل 🐀 در تهران خواهیم یافت.»
بهترین مکان را برای سفارت اسرائیل 🐀 در تهران خواهیم یافت.

Profile picture of ‌زهره دیوانی 🎒‌
کمترین آموزه‌ی شیطان، حسادت است: کافِران همجنسِ شیطان آمدهجانشان شاگردِ شیطانان شدهصدهزاران خوی بد آموختهدیده‌های عقل و دل بردوختهکمترین خوشان به زشتی آن حسدآن حسد که گردنِ ابلیس زد هر که را دید او کمال،از چپّ و راستاز حسد، قولنجش آمد، درد خاست…Show more

Profile picture of ‌Mahdi News‌
@mahdi_news31 July 2026
🔹 تحقیقات راجب مشکلات روانی ✍️_ من تا دیشب فکر میکردم طرفدارای پهلوی از روی ندانستن بعضی اطلاعات و خوردن فریب رسانه‌ها به این روز افتادن اما دیشب (پنجشنبه۱۴۰۵/۵/۸)به من ثابت شد که مطالعه نداشتن یکی از عوامل فلج مغزی‌ این افراد هست ، عامل اصلی‌تری وجود داره که در ادامه میگم . . . 👇
اسکیزوفرنی