Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
وقتی هزار دلیل میتونه پایین بکشدت و نا امیدت کنه ، یک دلیل پیدا کن که اون بالا نگهت داره💪💪💪💪💪💪🌶️

Profile picture of ‌اُلگا وارتانیان‌
@Vartanian2 May 2026
راه حل پیدا شد واقعا استراتژیک برخورد میشه با مسائل فقط باید اینترنت رو وصل کنن تا بتونیم باشهروندانشون و تیم حرفه ای از افسران قدیم آمریکایی ارتباط بگیریم ،از ما گفتن بودانجدانی تو یه چی بوگووووو

Profile picture of ‌🎒مهدیخانی‌
@Mrmahdikhani30 April 2026
بزودی شروع میشه؛ موضوعات داغ امروز🪂یا علی...

Profile picture of ‌ریلکسم رسیدن به آرامش‌
@relaxam27 April 2026
لذت #دوچرخه‌سواری در #بهار رو بچشید!این روزهای قشنگ و هوای معتدل حیفه که راحت از دست بره.هم #ورزش و هم تفریح

Profile picture of ‌زیبای وحشی narahat❎vaHshie‌
دگرازوحشت مرداب خودم دلگیرم

Profile picture of ‌eli‌
@Girl7223 April 2026
#تغذیه سالم #زندگی سالم🔹️آلو خشک چه خواصی دارد؟🔹️ تسویه کبد و ریه ها🔹️بهبود کاهش وزن🔹️انرژی زا و تقویت بدن🔹️جلوی گرسنگی را می‌گیرد🔹️جلوگیری ازپیری پوست🔹️ضد فشارخون بالا🔹️ضد انواع سرطان‌🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

Profile picture of ‌Mehrbano ....‌
@Mehrbano140522 April 2026
آغاز کن بی من .......تا اوج خوشبختی پرواز کن بی من# خوشنویسی# نستعلیق
2 MB

Profile picture of ‌aliakbar zibaeinejad‌
خیلی دلم برا اونایی که کشته شدن میسوزه!😭 حتی بیشتر از اون پلیسا که سلاخی‌شون کردن. چون اونا که آرزوی شهادت داشتن. ولی اون جوونا هم گول کثافتایی رو خوردن که جون مردم براشون ارزنی ارزش نداره، هم کشته شدن، هم به هدفشون نرسیدن (و نمیرسن)، و هم دارن از خونشون سوءاستفاده میکنن. زنده ها عبرت بگیرن! #دیماه

This post was deleted by the post author.

@Haibi4 April 2026

رامات

1 votes  •  The poll has been ended
Nobody can see participants

Profile picture of ‌راضی‌بودی | raziboodi‌
@raziboodi1 April 2026
💠 تجربه‌های خرید نوشیدنی ساز🎯 با بررسی جدیدترین نظرات خریداران آگاهانه خرید کنید▪️ نظرات چای ساز 👇raziboodi.ir/cv/tea-makersShow more

@user17748143673830 March 2026
سلامتی

Profile picture of ‌It's over‌
@itsover29 March 2026
تمام شد#bp #blackpill #larp #nigga
550 KB

@user1768542114026 March 2026
️کسی که بلغمی بشه:•اول دچار مشکلات گوارشی مثل نفخ و یبوست میشه😰•بعد شکمش بزرگ میشه و هیکلش بهم میخوره🥺•روز به روز بی انرژی‌تر میشه و دائما خسته است🥱•دچار مشکل ابریزش از دهان و خلط پشت حلق میشه😪•اگه این مشکلات رو داری بدون بدنت داره بلغمی یعنی سرد و رطوبت کم بدن میشه

@user1748901380371 March 2026
سلام.ممنون