وقتی هزار دلیل میتونه پایین بکشدت و نا امیدت کنه ، یک دلیل پیدا کن که اون بالا نگهت داره💪💪💪💪💪💪🌶️
@Karim_meaad_karimi513 May 2026
@Vartanian2 May 2026راه حل پیدا شد واقعا استراتژیک برخورد میشه با مسائل فقط باید اینترنت رو وصل کنن تا بتونیم باشهروندانشون و تیم حرفه ای از افسران قدیم آمریکایی ارتباط بگیریم ،از ما گفتن بودانجدانی تو یه چی بوگووووو
@relaxam27 April 2026لذت #دوچرخهسواری در #بهار رو بچشید!این روزهای قشنگ و هوای معتدل حیفه که راحت از دست بره.هم #ورزش و هم تفریح
@Mehrbano140522 April 2026آغاز کن بی من .......تا اوج خوشبختی پرواز کن بی من# خوشنویسی# نستعلیق2 MB
@aliakbar_zibaeinejad20 April 2026خیلی دلم برا اونایی که کشته شدن میسوزه!😭 حتی بیشتر از اون پلیسا که سلاخیشون کردن. چون اونا که آرزوی شهادت داشتن. ولی اون جوونا هم گول کثافتایی رو خوردن که جون مردم براشون ارزنی ارزش نداره، هم کشته شدن، هم به هدفشون نرسیدن (و نمیرسن)، و هم دارن از خونشون سوءاستفاده میکنن. زنده ها عبرت بگیرن! #دیماهThis post was deleted by the post author.
@Haibi4 April 2026رامات
1 votes • The poll has been endedNobody can see participants
@raziboodi1 April 2026◽💠 تجربههای خرید نوشیدنی ساز🎯 با بررسی جدیدترین نظرات خریداران آگاهانه خرید کنید◽▪️ نظرات چای ساز 👇raziboodi.ir/cv/tea-makers…Show more
@user1768542114026 March 2026❌️کسی که بلغمی بشه:•اول دچار مشکلات گوارشی مثل نفخ و یبوست میشه😰•بعد شکمش بزرگ میشه و هیکلش بهم میخوره🥺•روز به روز بی انرژیتر میشه و دائما خسته است🥱•دچار مشکل ابریزش از دهان و خلط پشت حلق میشه😪•اگه این مشکلات رو داری بدون بدنت داره بلغمی یعنی سرد و رطوبت کم بدن میشه