Profile picture of ‌تهران سیاست‌
@Tehran_siasat20 June 2026
رئیس سابق #اطلاعات_ملی آمریکا:#آمریکا بیش از ۱۲۰ آزمایشگاه #بیولوژیکی را در بیش از ۳۰ کشور، از جمله بیش از ۴۰ مورد در #اوکراین، تأمین مالی کرده است.در این مکان ها علاوه بر نگهداری عوامل بیماری‌زا تحقیقات خطرناکی انجام می‌شده که #سلامت مردم جهان را تهدید می‌کرده است.

Profile picture of ‌انشاالله ✌️کلوم حرف حساب‌
♨️ کارمندان شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی فیلیپس، در ارتش اسرائیل مشغول به کار هستند!🔹شرکت فیلیپس اسرائیل Philips Israel) یکی از زیرمجموعه‌های غول هلندی فیلیپس است که در حوزه ساخت تجهیزات پزشکی پیشرفته تصویربرداری فعالیت می‌کند. این شرکت تولیدکننده دستگاه‌های MRI، سی‌تی‌اسکن و آنژیوگرافی است.

Profile picture of ‌کنشگری جنگ‌
@Activism_ideas6 June 2026
🇮🇷 دستاورد دیگری از ایران قوی🔍 نگاهی بر انستیتو کانسر ایران؛بزرگ‌ترین مرکز درمان سرطان خاورميانه #روایت_پیشرفت#ایران

Profile picture of ‌ذابّین 🎒🇮🇷‌
@AliHafezi5 June 2026
کسی که خودشو بزنه به خواب؛ هرگز بیدار نمیشه!#حدیث_غدیر #عید_غدیر #غدیر[شیعه بودن واقعا باعث افتخاره]
Replying to
یاعلی

Profile picture of ‌م.م پ.ی‌
@MMP76282 June 2026
رعایت حجاب در بیمارستان رجایی جرم است!هفته گذشته دایی من در بیمارستان قلب شهید رجایی عمل قلب باز انجام داد و به مدت یک هفته در بخش CCU بستری بود. من برای ملاقات با ایشان به دلیل کارمند بودن خارج از ساعت ملاقات به بیمارستان رفتم.زمانی که به بیمارستان رسیدم از نگهبان خواهش کردم که اگر امکانش هست من

Profile picture of ‌دکتر رضایی‌
@Alkalinewater1 June 2026
تخفیف عید غدیر خمدستگاه آب یونیزه قلیایی دستگاه مگنت تراپی

Profile picture of ‌سین. اکبری‌
@Akbari_s25 May 2026
در تاریخ بنویسید که وقتی مردم هشتاد شب کف خیابان هستند یعنی امنیت، یعنی آرامش.حدود هشتاد شب دسته‌ای از مردم از کنار بیمارستان می‌گذرند، هوای بیماران را دارند. مداحی را قطع می‌کنند و برای شفای بیماران دعا می‌کنند.

Profile picture of ‌محب الزهرا‌
@Moheb_alzahra25 May 2026
غرب‌زدگیاز کتاب غرب‌زدگی اثر جلال آل احمد

Profile picture of ‌حامد فاضلی‌
@Dr_HamedFazeli24 May 2026
برای علاقه مندان به دانش روانشناسی کتاب "آشنایی با رونشناسس برای همه" رو معرفی میکنم.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#روانشناسی#همه#آشنایی#psychology

Profile picture of ‌دکتر رضایی‌
@Alkalinewater22 May 2026
راز مرگ سلول های سرطانی💥با محیط قلیایی و اکسیژنه 🍃

Profile picture of ‌🇮🇷خانم پاک سرشت🇵🇸‌
@M_pakseresht21 May 2026
#پروانه_شومهم نیست چهرتون زشته یا زیبا،اما مهمه که #حجاب زیبایی دارینمهمتر این که مطیع #خدا_جون، هستینو دوست تون دارهباز مهمه که بنده یِ خوبِ خدایی و گناه نمی‌کنینو هم اهل استغفار و توبه هستینکه این باعث میشهباطن و درونتون زیبا باشه ، …Show more

Profile picture of ‌سعید نجفی‌
@saeidnajafi19 May 2026
یکی در یک لحظه، و دیگری در گذر تلخ روزها#سعید_نجفی#میناب #بیماران_پروانه_ای #جنایت

Profile picture of ‌محمد مهدی علی آبادی‌
@nush_daru_Mag17 May 2026
نوش دان:آیا می دانستید؟آنتی‌بیوتیک(پنی سیلین ،‌سفالکسین و...) در همه موارد برای سرماخوردگی مفید نیست!!بیشتر سرماخوردگی‌ها ویروسی هستند و مصرف بی‌دلیل آنتی‌بیوتیک فقط باعث مقاومت دارویی و آسیب به میکروبیوم بدن می‌شود.#ایران #مرگ_بر_آمریکا #تنگه_هرمز #پزشکی #سلامتی #مذاکره #دانش #اینترنت

Profile picture of ‌سید محمد حسن شریفی‌
@Hassanplus283117 May 2026
آدما تا پا شون به بیمارستان کشیده نشه قدر سلامتی شون رو نمیدونن

Profile picture of ‌Mohammad Safari‌
@MSafariofficial15 May 2026
🔵 دانشمندان اولین اسپری بینی برای محافظت سریع از مغز پس از سکته مغزی را توسعه دادند▪️ دانشمندان در هنگ‌کنگ نخستین اسپری بینی جهان را ساخته‌اند که با رساندن مستقیم داروی محافظ مغز، بلافاصله پس از سکته از سلول‌های مغزی محافظت می‌کند. این اسپری با عبور از مسیر بینی به مغز، سد خونی مغزی را دور می‌زند…Show more

Profile picture of ‌حامد الف‌
@Hamed_alef15 May 2026
عوارض استفاده روزانه و مدام ازمحصولات آرایشی و بهداشتی دارای پارابن برای بدن قسمت سوم#پارابن #سولفات #محصولات_آرایشی_بهداشتی_گیاه_پایه #محصولات_آرایشی_بهداشتی_فاقدپارابن_سولفات

@Hamed_alef15 May 2026
عوارض استفاده روزانه و مدام ازمحصولات آرایشی و بهداشتی دارای پارابن برای بدن قسمت دوم#پارابن #سولفات #محصولات_آرایشی_بهداشتی_گیاه_پایه #محصولات_آرایشی_بهداشتی_فاقدپارابن_سولفات

@Hamed_alef15 May 2026
عوارض استفاده روزانه و مدام ازمحصولات آرایشی و بهداشتی دارای پارابن برای بدن قسمت اول#پارابن #سولفات #محصولات_آرایشی_بهداشتی_گیاه_پایه #محصولات_آرایشی_بهداشتی_فاقدپارابن_سولفات

Profile picture of ‌eli‌
@Girl7214 May 2026
#خواص گیاهان دارویی 🍀🌿🟣درمان طبیعت ، در دستان توست🟣💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢