Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴والله ابرقدرت ها در برابر این ملت تسلیم خواهند شد..🤲#آقای_شهید_ایران
828 KB

Profile picture of ‌𝐒𝐚𝐣𝐚𝐝 𝐛𝐚𝐳𝐢𝐚𝐫‌
صائب تبریزی چقد قشنگجواب اون‌که رفته و برمیگرده رو میده:دل رُبایانه دگر بر سرِ ناز آمده‌ایاز دلِ ما چه به جا مانده که باز آمده‌ای؟!🙂🍃

Profile picture of ‌Sistana‌
دوسال قبل تو همچین ساعتی تو خیابون امام رضا داشتم میرفتم سمت حرم تنها بودم و تو شلوغی، حالم اصلا خوب نبود. حس میکردم تمام تنم از غم سنگین شده و قدم برداشتن برام سخت بود.شب شهادت بود و دسته های عزاداری مشغول نوحه سرایی و برخی هم درحال زنجیر زنی ؛ آروم قدم برمی‌داشتم و انگاری بهم وزنه وصل شده بود

🔴دیپلمات الجزایری میگوید: به وزیر خارجه وقت ایران در حضور رییس جمهور الجزایر گفتم:با این همه تحریم و گرفتاری چطور ۹۰ میلیون در ایران زندگی می کنند و پیشرفت دائمی هم داریدپاسخش خیلی شنیدنی است
5 MB

🔴یکی این موارد پیش‌پا افتاده را به حضرات شورای نگهبان متذکر بشه...
914 KB

🔴🎥رهبر شهید انقلاب:▪️دولتمردان آمریکاغیرمنطقی هستندچون بین حرف وعمل آنها تناقض وجود دارد.
6 MB

Profile picture of ‌نون.الف 🎒‌
' مرا به خاطِر دلِ شکَسته ام ببخش ..
708 KB

⚔️ وقتی عالم غیوردربرابر رضاخان قلدر پلیدایستاددر دوران رضاخان، برای ترویج وعادی‌سازی کشف حجاب، زن وفرزندِمکشف اورا واردحرم حضرتمعصومه(س)کردند🔹 آیت الله شیخ محمدتقی بافقی،پیرمردعارف،مجاهد،جلوآمد واجازه ندادحرمت حرم شکسته شود.رضاخان به‌شدت او را کتک زد،مجروحش کردسپس به شهرری تبعیدش کرد.

🎥انتشار برای اولین‌بار تمام عمر،در راه وحدت مسلمین؛ مروری بر اقدامات وبیانات رهبر شهیدانقلاب اسلامی برای ایجاد وحدت امّت اسلامی🔹از دوران تبعید درایرانشهر تادوران رهبری در حسینیه امام خمینی(ره) و خطبه‌های نماز جمعه تهران
22 MB

🔴🎬 جواب‌های خیره کننده هوگو چاوز در مصاحبه‌ای قدیمی که این روزها دوباره وایرال شده است"آمریکا نفت ونزوئلا را می‌خواهد، من توهم توطئه ندارم، تاریخ این را ثابت می‌کند، از آلنده، خاکوبو آربنز، ژوائو گولارت و خوآن بوش بپرسید که با دخالت‌های آمریکا سرنگون شدند، این‌ها توهم توطئه نیست عینِ حقیقت است
4 MB

🔴☀️ازمکافات عمل لحظه ای غافل مشو،گوش کنید چند ثانیه را وتاآخرعمرتان با شماستاگه حال خوبی دست دادبازنشربزنید مارو هم دعا کنید🤲👌
4 MB

Profile picture of ‌مردم تهران‌
تهران فقط یک شهر نیست؛پر از خاطره‌هایی‌ست که هرکدام‌مان گوشه‌ای از آن را زندگی کرده‌ایم. ❤️از کوچه‌های قدیمی تا خیابان‌های شلوغ امروز؛تهران برای خیلی از ما، یعنی خانه. 🏙️#تهران #تهران_دوست_داشتنی#پایتخت #شهر #تهران_زیبا

' آدم است ديگر ؛تمام داشته ها و نداشته هايش،بند حوصله اش است. حوصله كه نداشته باشد حَتى ممكن است از آدم بودن استعفا دهد.

خاطره تعریف کردن به این زیبایی🥺♥️
2 MB

🔴امام خمینی (ره:)اسلام جلوی شهوات را میگیرد...حق هم دارند عصبانی باشن..
4 MB

خانوم ایرانی که گیرجزیره اپستین افتاد😱
7 MB

' وقتی بهم میگن اُمُل ها چادر میپوشن ، واکنش من :

🔴کرامتی عجیب از شهید ابراهیمی نطنز، قدرت شهدادایورت شماره حاج حسین یکتا به حاج حسین کاجی😭😭😭حتما حتما ببینیدوبازنشربزنید#شهدا زنده اندوبراحوال ماآگاهند
9 MB

Profile picture of ‌حامد زمانی‌
یاری که دلم خَستی، در بر رخ ما بستیغمخواره یاران شد، تا باد چنین باداهم باده جدا خوردی، هم عیش جدا کردینک سرده مهمان شد، تا باد چنین باداقهرش همه رحمت شد، زهرش همه شربت شدابرش شکر افشان شد، تا باد چنین بادا

🔴جااااااانم به این پاسخ رهبر شهید به قائم پناه که گفته غنی سازی رو بدیم بره باید توی دهن گوینده این حرف زدخطای محاسباتی مسئولان
2 MB