🔴والله ابرقدرت ها در برابر این ملت تسلیم خواهند شد..🤲#آقای_شهید_ایران
828 KB
@Arashmida10h🔴والله ابرقدرت ها در برابر این ملت تسلیم خواهند شد..🤲#آقای_شهید_ایران828 KB
@Hajii11hصائب تبریزی چقد قشنگجواب اونکه رفته و برمیگرده رو میده:دل رُبایانه دگر بر سرِ ناز آمدهایاز دلِ ما چه به جا مانده که باز آمدهای؟!🙂✨️🍃
@Sistana31312hدوسال قبل تو همچین ساعتی تو خیابون امام رضا داشتم میرفتم سمت حرم تنها بودم و تو شلوغی، حالم اصلا خوب نبود. حس میکردم تمام تنم از غم سنگین شده و قدم برداشتن برام سخت بود.شب شهادت بود و دسته های عزاداری مشغول نوحه سرایی و برخی هم درحال زنجیر زنی ؛ آروم قدم برمیداشتم و انگاری بهم وزنه وصل شده بود
@Arashmida13h🔴دیپلمات الجزایری میگوید: به وزیر خارجه وقت ایران در حضور رییس جمهور الجزایر گفتم:با این همه تحریم و گرفتاری چطور ۹۰ میلیون در ایران زندگی می کنند و پیشرفت دائمی هم دارید❓پاسخش خیلی شنیدنی است5 MB
@Arashmida14h🔴🎥رهبر شهید انقلاب:▪️دولتمردان آمریکاغیرمنطقی هستندچون بین حرف وعمل آنها تناقض وجود دارد.6 MB
@Arashmida17h⚔️ وقتی عالم غیوردربرابر رضاخان قلدر پلیدایستاد❗در دوران رضاخان، برای ترویج وعادیسازی کشف حجاب، زن وفرزندِمکشف اورا واردحرم حضرتمعصومه(س)کردند🔹 آیت الله شیخ محمدتقی بافقی،پیرمردعارف،مجاهد،جلوآمد واجازه ندادحرمت حرم شکسته شود.رضاخان بهشدت او را کتک زد،مجروحش کردسپس به شهرری تبعیدش کرد.
@Arashmida18h❌🎥انتشار برای اولینبار تمام عمر،در راه وحدت مسلمین؛ مروری بر اقدامات وبیانات رهبر شهیدانقلاب اسلامی برای ایجاد وحدت امّت اسلامی🔹از دوران تبعید درایرانشهر تادوران رهبری در حسینیه امام خمینی(ره) و خطبههای نماز جمعه تهران22 MB
@Arashmida18h🔴🎬 جوابهای خیره کننده هوگو چاوز در مصاحبهای قدیمی که این روزها دوباره وایرال شده است"آمریکا نفت ونزوئلا را میخواهد، من توهم توطئه ندارم، تاریخ این را ثابت میکند، از آلنده، خاکوبو آربنز، ژوائو گولارت و خوآن بوش بپرسید که با دخالتهای آمریکا سرنگون شدند، اینها توهم توطئه نیست عینِ حقیقت است4 MB
@Arashmida18h🔴☀️ازمکافات عمل لحظه ای غافل مشو،گوش کنید چند ثانیه را وتاآخرعمرتان با شماستاگه حال خوبی دست دادبازنشربزنید مارو هم دعا کنید🤲👌4 MB
تهران فقط یک شهر نیست؛پر از خاطرههاییست که هرکداممان گوشهای از آن را زندگی کردهایم. ❤️از کوچههای قدیمی تا خیابانهای شلوغ امروز؛تهران برای خیلی از ما، یعنی خانه. 🏙️#تهران #تهران_دوست_داشتنی#پایتخت #شهر #تهران_زیبا
' آدم است ديگر ؛تمام داشته ها و نداشته هايش،بند حوصله اش است. حوصله كه نداشته باشد حَتى ممكن است از آدم بودن استعفا دهد.
🔴امام خمینی (ره:)اسلام جلوی شهوات را میگیرد...حق هم دارند عصبانی باشن..4 MB
🔴کرامتی عجیب از شهید ابراهیمی نطنز، قدرت شهدادایورت شماره حاج حسین یکتا به حاج حسین کاجی😭😭😭حتما حتما ببینیدوبازنشربزنید#شهدا زنده اندوبراحوال ماآگاهند9 MB
یاری که دلم خَستی، در بر رخ ما بستیغمخواره یاران شد، تا باد چنین باداهم باده جدا خوردی، هم عیش جدا کردینک سرده مهمان شد، تا باد چنین باداقهرش همه رحمت شد، زهرش همه شربت شدابرش شکر افشان شد، تا باد چنین بادا
🔴جااااااانم به این پاسخ رهبر شهید به قائم پناه که گفته غنی سازی رو بدیم بره باید توی دهن گوینده این حرف زدخطای محاسباتی مسئولان❓2 MB