Profile picture of ‌TAARAASTI‌
@TAARAASTI13 May 2026
ترفند جالب برای ظاهر کردن عکس #کاربردی #خلاقیت #ایده
6 MB

Profile picture of ‌سَیِّد مَهْدـ‌ی|و|‌
@Sayyedona_M_n13 May 2026
نظر سنجی آخر ویراست:یه بازنَشرمون نَشه؟ 🙃 شما موقع تمیزکاری و نظافت ، کدوم رو بیشتر دوس دارین؟ من خودم مداحی شور ✌🏻 😘 😁ترجیحاً برومند و طاهری و حدادیان و یبر نژاد ستوده و ایزدخواه و
6 MB

شما موقع تمیزکاری، صدای محیطو ترجیح می‌دید یا مداحی و فیلم و...؟

7 votes  •  The poll has been ended

@Haj_Ahmad11012 May 2026
تکلیف و وظیفه هر شخص را خود شخص مشخص می‌کند.اگر با خودش صادق باشد و صدای درونش را نکشته باشد.ای نسخه اسرار الهی که توییو ای آینه جمال شاهی که توییبیرون ز تو نیست هرچه در عالم هستاز خود بطلب آن چه خواهی که تویی
3 MB

Profile picture of ‌●◉¹¹⁰ابــوالـــ؋ــضـل ²¹³🎒◉●🇮🇷🇱🇧‌
@ANR_8812 May 2026
یه سلااااااامممممِ پر از محبت و حالِ خوب تقدیم به بهترین گل🌹 های توی خونه...🏡🌸🖐حالتون چطوره؟؟☘️امروز آماده بشین؛ میخوایم بریم صبحانه رو اینجا👇 دورِ هم باشیم🤌
583 KB

Profile picture of ‌محمد مرادی‌
@moradi13612 May 2026
من به عنوان یک ایرانی کاملا راضی هستم که سالانه از پول مالیات من به کشورهای غربی بدهید تا این معلولین ذهنی و جنس نامعلوم رو تا ابد پیش خودشون نگه دارن!مرضیه سادات اصفاء😜🤣

Profile picture of ‌آقای اَلفـبا‌
@Mr_Alphabet12 May 2026
🎥 اگر یک شیء نورانی دیدیم یا صدای جنگنده شنیدیم، چطور گزارش کنیم؟!1⃣1⃣4⃣@setadkhabari114#نشر_حداکثری ارسال گزارش در ربات بله👇💢 http://ble.ir/s114ارسال گزارش در ربات روبیکا👇💢 http://go.rubika.ir/s114Show more
splus.ir

بات رسمی ستاد خبری ۱۱۴، اطلاعات بسیج و سپاه

3 MB

Profile picture of ‌biscuit‌
@biscuit11 May 2026
الان اوضاع اقتصادی طوری شده که یک اسرائیلی یا آمریکایی اگر به کشور ایران بیان میتونن خونه یا ماشین بخرن ولی یه ایرانی نمیتونه 🤣
409 KB

Profile picture of ‌راز رضایی 🚩🚩‌
@Raz_rezaeii10 May 2026
💪🇮🇷ایران در ۶ ساعت با امارات چه کرد؟تا پایان ببینید....امارات هم آدم شده واسه ما 😏😏😏😂😂😂#جنگ_رمضان#ایران_قوی#مرگ_بر_آمریکا#مرگ_بر_آمریکا#لبیک_یا_خامنه_ایShow more
3 MB

@Raz_rezaeii9 May 2026
یک فریم غمگین / احساسی از محسن چاوشی عزیز به باران چشم بسپارم میایی ...؟دو فنجان عشق بگذارم میایی ...؟خدا ...! یک صندلی خالیست اینجا..برایت جا نگه دارم میایی ...؟#محسن_چاوشی#احساسیShow more
3 MB

Profile picture of ‌محمدحسین مهاجر‌
@Dr_Mohajer9 May 2026
#ایران؛ سرزمینی که تاریخش نه فقط در کتاب‌ها، بلکه در رگ‌های زمان جاری است. سرزمینی که بارها آزموده شده؛ از تندباد حوادث، از زخم جنگ‌ها، از تلخی روزگار و از سنگینی بحران‌ها. اما هر بار که تاریخ گمان کرده است می‌تواند او را به زانو درآورد، ایران از دل خاکستر خود برخاسته؛ استوارتر، پخته‌تر و خودساخته‌ت…Show more
874 KB

Profile picture of ‌●◉¹¹⁰ابــوالـــ؋ــضـل ²¹³🎒◉●🇮🇷🇱🇧‌
@ANR_888 May 2026
این شاهکار😂#چالش #طنز
729 KB
چالش:آخرین عکس یا ویدیو گالری تون رو نقل قول بزنین👀🎀#چالش #نقل_قول

@Raz_rezaeii7 May 2026
💔💔💔پنجشنبه و یاد عزیزهای سفر کردهعکس‌ های یادگاری و دلتنگی‌ های اجباریشادی روح رفتگان،بخوانیم فاتحه و صلوات 🕊️🖤پنجشنبه های دلتنگی🖤🥀🖤🥀پدر و مادر و خواهر عزیزم روحتون شاد 💔
814 KB

Profile picture of ‌امیر کلام‌
@Ameerekalam6 May 2026
دفن نوکر احتیاطاً گردن ارباب‌هاستبعد مُردن کفن و دفن ما به حیدر می‌رسددر سراشیبی قبرم، بعد تلقین خواندنم...حتم دارم مرتضی آنجاست که سر می‌رسد#نجف
951 KB
💫 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است...#نجف
2 MB

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout6 May 2026
🤪 جوری که آمریکا ⁧تنگه هرمز ⁩رو محاصره کرده🛟
697 KB

Profile picture of ‌𝘍𝘦𝘳𝘪𝘴𝘢‌
@imferisa6 May 2026
وقتی بابام اجازه میده به بلوتوث ماشین وصل بشم🌝🎀
303 KB

Profile picture of ‌Fateme Mahmoudi‌
@F_ghalichii804 May 2026
نژادپرستی و علاقه به نژاد سفید پوست در بین ایرانی ها و هندی ها و... خیلی عجیبه چون خود این ملیت هاهم خودشون رو پست می‌دونن.خودتحقیری در یک لول خاصی قرار داره به کمک هالیووددکتر فال‌حصیری از کاناداhttps://eitaa.com/farangnama
7 MB

Profile picture of ‌امیرحسین حسنی‌
@Hajiov4 May 2026
تو #ویراستی هم هنوز کسایی هستن که منم منم کنن، جدی نمی‌گیریم اینارو - اون تاکسی خالیه که زیاد بوق میزنه.
2 MB