آقایان تریبون دارحرف و شعار اصلی را گم نکنید!تا ندای ابوموسیها و اشعثهارا در سپاه #امیرالمؤمنین (ع)خاموش نکنیم، نمی توانیم درمقابل معاویهها مقابله کنیم.تا غربگراها و سازشکاران را سرجایشان ننشانیم، شعار مرگ بر…Show more
آقایان تریبون دارحرف و شعار اصلی را گم نکنید!تا ندای ابوموسیها و اشعثهارا در سپاه #امیرالمؤمنین (ع)خاموش نکنیم، نمی توانیم درمقابل معاویهها مقابله کنیم.تا غربگراها و سازشکاران را سرجایشان ننشانیم، شعار مرگ بر…Show more
ما منتظریمامیدوارم عدم اقدام کشور نسبتبه حمله چند باره #آمریکا بهخاطرتشییع و #تدفین_رهبری باشد وبعد از پایان این برنامهها، جدای از#اتمام_توافق، دودمان آمریکا و#اسرائیل، بدون هیچ ملاحظهایدر هم پیچیده شود.
ناس و خناسدر چنین روزهایی که #مردم دارندبا #رهبر_شهید خود، وداع کرده واو را با ندای #یا_لثارات_الخامنهایتشییع میکنند، جماعتی #خناسمیخواهند به خیال خام خود، برایبعد تدفین، عملیات نیمهکارهای راکه در #دیماه نافرجام ماند را تمامکنند.…Show more
واقعیت تلخ!با خانواده برای خرید به فروشگاهیرفتیم، یه لحظه احساس کردم تووخونه مردم داریم راه میریم!اینجور که پیش میره باید خودمونوبرای اوضاع فجیع تری آماده کنیم.
❌پاسخ جالب یوتویوبر به اشکان خطیبیبا ۶۰ کیلو وزن دوتا استخوان ترکیده تریاکی یه ملاقه خون کثیف با یه روکش نشسته اونور....😒🤣5 MB
سلام، تابوتکوچولو، من تنها برای تو گریستهامتویی که با پستانکو موهای خرماییِ بازبه دیدار فرشتهها میروی. سلام من را هم برسان. _و به کدامین گناه، کودکان، در هر جای زمین، کشته میشوند؟_
@Vladimir_poutin3 July 2026VirAvaسبیل خوبه یا بد؟ خانمها از سبیل خوشتون میاد یا نه؟
00:0010:41خانمها دوست دارید آقاتون (دوست ندارم بگم پارتنرتون) سبیل بذاره یا نه؟
0 votes • The poll has been endedOnly the creator can see voters
@MohamadRezaHeidary2 July 2026این صحیح است که خطر حمله زمینی از غرب کشور وجود دارد اما خطر بزرگ تر این است که این یک عملیات ایضائی باشد برای حمله زمینی اصلی از شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور ...
@R_shiraz1 July 2026من نمیفهمم این که تو تلویزیون میگن لحظه شماری مردم برای وداع با رهبر شهیدشون یعنی چی کدوم لحظه شماری؟؟؟هیچ کس هیچ لحظهای رو برای رسیدن به جدایی همیشگی نمیشمره#صداوسیما#تشیع_آقا#باید_برخاست#رهبرم
@MrAlirezaa30 June 2026
@Arashmida30 June 2026❌عکس مفهومی نشریه اکونومیست:میدونیدزن مقابل تانک نمادچیه؟ یعنی اروپا مقابل جنگ طلبی ترامپ میاستد.میدونی کلاه ترامپ نمادچیه؟ نمادملی گرایی تهاجمی ترامپ تندرو🤣جنگ دریایی به شدت درتصویردیده میشود !!کنترل اذهان انجام میشودبازارهای مالی تحت تاثیراخبار جنگ لیوانهای معکوس نمادآشفتگی،جنگ،زلزله
@Ferdous_dadsetan30 June 2026در حکمرانی بازسازی، موفقترین سیاستها آنهایی هستند که همزمان سه هدف را جمع میکنند: کارایی مالی، عدالت اجتماعی و سلامت عمومی.#بازسازی_کشور#معماران_جوان#حکمرانی_سلامت#عدالت_اجتماعی