@immembeni22 June 2026
@Arashmida22 June 2026❌آقا دموکراسیه دیگه رهبر یه رأی داره، نفرات دیگه هم هر کدام یه رأی دارند !!!!!!🤦♀️اول میگفتن همه چی با رهبری هماهنگه حالا که نظر رهبری مشخص شده ،میگن باشه رهبری یه نظر داشته و داده ،بقیه هم نظر خودشون رو دادن 😡توصیه میکنم بزرگواران، برن در مورد ولایت فقیه ، مطالعه کنند مرگ برضدولایت فقیه #7 MB
@Advay22 June 2026چرا بعضی بچهها هیچوقت به اوج تواناییهاشون نمیرسن؟نه به خاطر کماستعدادی.به خاطر اینکه سیستم آموزشی بیشتر از پرورش نقاط قوت، دنبال پیدا کردن ضعفهاشونه.
@vakilkhoshroo21 June 2026⚠️ اگر برای مشروعیت مذاکرات، شروطی تعیین شده بود، یک سؤال اساسی مطرح است؛❓ ️آیا روند مذاکرات دقیقاً در همان چارچوب پیش رفت، یا از آن فاصله گرفت؟؟؟شفافیت، یک مطالبه سیاسی نیست؛ حق مردم است.#علی_الاصول #بازگشت_به_نظر_رهبری #نبویان #مذاکرات #شفافیت #منافع_ملی #حقوق_مردم #رهبر_انقلاب #سیاست_خا…Show more
@Chamran_tv21 June 2026والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته#علی_الاصول#نمیپذیریم #لبیک_یا_خامنه_ای #لبنان #حزب_الله#مرگ_بر_ِآمریکا #مُحَرَّم #رهبر_شهید …Show more
@eshragh_music_qazvin20 June 2026آشنایی کوتاه با ساز تار آموزشگاه موسیقی اشراق الوند قزوین تار یکی از مهمترین و محبوبترین سازهای موسیقی اصیل ایرانی است. صدای گرم و دلنشین این ساز باعث شده سالها در اجرای موسیقی سنتی جایگاه ویژهای داشته باشد.تار بدنهای دو تکه از جنس چوب دارد که روی آن .....تماس۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ - ۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷
@immembeni20 June 2026مذاکره در نبرده داده ها :در مباحث مطرح شده بین طرفین گاهی دادههای که من یا ما بیان می کنند با داده های که فرد از قبل داشته و بهش گفته شده یا جمع آوری شده تفاوت است این داده ها هستند که دارند مذاکره را پیش می برند نه اشخاص ممکن است من یا ما یک صحبت شفاهی یا مکتوب داشته باشیم
@eshragh_music_qazvin19 June 2026آموزش دف الهه کرمی | ساز دف آنلاین و حضوری قزوین و آنلاین سراسر کشور خصوصی.نیمه خصوصی.گروهی.آنلاینارایه مدرک فنی حرفه ایاستاد آقا،خانمقزوین، شهر صنعتی البرز، بلوار سهروردی، نبش آزادی ۲۰، طبقه بالای آبمیوه بستنی تو و من آموزشگاه اشراق ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ - ۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷#دف #ساز_دف #دفنوازی #الهه_کرمی
@eshragh_music_qazvin19 June 2026آموزش دف در قزوین مدرس الهه کرمی | ساز دف آنلاین و حضوریآموزشگاه موسیقی اشراق الوند قزوینتوسط استاد آقا و خانمخصوصی.نیمه خصوصی.گروهی.آنلاینارایه مدرک فنی حرفه ای کشورقزوین، شهر صنعتی البرز، بلوار سهروردی، نبش آزادی ۲۰، طبقه بالای آبمیوه بستنی تو و من آموزشگاه اشراق ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ - ۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷
@Mooud_31319 June 2026آموزش حقوقی:🔺اگر ضامن شدی و طرف قسط نمیده و بانک داره از حساب تو برداشت میکنه باید چیکار کنی؟1 MB
@eshragh_music_qazvin19 June 2026برنامه کلاسهای آموزشگاه موسیقی اشراق الوند قزوین🗓 شنبه• گیتار• سنتور• مشاوره رایگان تلفنی و حضوری دوره ریتم و دوره تئوری موسیقی 📍 نشانی: قزوین، شهر صنعتی البرز، بلوار سهروردی، نبش آزادی ۲۰، طبقه بالای آبمیوه بستنی تو و من آموزشگاه اشراق …Show more
@AH_Mohammadi18 June 2026✳ چراغ راه آینده#رهبر_انقلاب: مجموعهی بیانات و مکتوبات ده سالهی بنیانگذار جمهوری اسلامی و سیوشش سالهی رهبر عظیمالشأن شهید، گنجینهی ارزشمند و بیبدیلی برای همهی ما و چراغ راه مسیر آینده است.۱۴/خرداد/۱۴۰۵#ایران #ایران_قوی #رهبر_شهید
@eshragh_music_qazvin18 June 2026چرا جلوی استاد موسیقی خودمان نیستیم و دنبال اثبات خودمون هستیم | آموزشگاه موسیقی اشراق الوند قزوین با ارائه مدرک معتبر از سازمان فنی و حرفهای کشورمشاوره رایگان💯آموزش حضوری (خصوصی، نیمه خصوصی و گروهی)آموزش آنلاین (غیرحضوری از کل کشور)۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷#آموزش_دف #دفنوازی #آموزش_ساز
@Arashmida18 June 2026🎥ویـــــژه بــــرنــــامــــه مُــحـــرَّم🏴 قسمت ۲#صراط_الحسین (امربهمعروف ونهیازمنکر)🔹️ بازنشر بفرمایید | کیفیت اصلیموضوع این جلسه: علت قیام امام حسین(ع)6 MB
@Arashmida18 June 2026🎥گاهی قهرمان بودن از همین انتخابهای ساده شروع میشود؛این انیمیشن باحال را ببینید و با مصرف بهینه برق، سهم خودتان را در روشن ماندن ایران ایفا کنید👌🇮🇷6 MB