🔴ولایت پذیری مسئولین یا ولایت پذیری مردم؟🤔🤦♀️👌
6 MB
@invalid10h🔻بازگشتن به جنگ حکم قرآن،اگرشکستنپیمانشان رابعدازتعهدشان شمارامسخره؛برگردیدبه جنگ!«إِنَّهُم لَاأَيْمانَ لَهُم»پیمان باآنهااعتبارنداردآیۀ بعد:چرانمیجنگیدباپیمانشکنان «أَلا تُقاتِلونَقَومًانَكَثواأَيمانَهُمأَتَخشَونَهُم؛میترسی شرایط بدترشه،فَاللّهُ أَحَقُّ أَن تَخشَوهُ پیمان روبشکن از من نمیترسی⁉️4 MB
@invalid16hکلاس آموزش ویولن قزوین الوند صنعتی | Eshragh Music Qazvin شماره تماس ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴جهت مشاوره ثبت نام در کلاس های آموزش #ویولن به صورت خصوصی، نیمه خصوصی، گروهی فنی و حرفه ای و گروه نوازی با ما در تماس باشیدکلاس ویولن روز چهارشنبهقزوین، شهر صنعتی البرز ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷#آموزش_ویولن #ویولن104 KB
@invalid1d🔴#تاریخ_تکرار_میشودحق با مسلم بود یا با سلیمان؟چرا نائب امام حسین(ع)#علی_الاصولنظری دیگر داشت ؟#مرگ برضدولایت فقیه5 MB
@invalid1d❗️ اگه کمک به رهبری نکنی، گریهات تو سرت بخوره... پدر موشکی ایران شهید طهرانی مقدم: من یه چی میگم حاج آقا میخواد خوشش بیاد یا نیاد، گریه امام حسین بکنی اما رهبری را کمک نکنی این گریه تو سرت بخوره، تو همان ابوموسی اشعری احمق هستی، مگه اسلام بازیچه شعارها و مسخره بازی هاست؟👌🇮🇷 #مرگ برضدولایت فقیه969 KB
@invalid1d🏴#تاریخ_تکرار_میشودحق با مسلم بود یا با سلیمان؟چرا نائب امام حسین(ع)#علی_الاصولنظری دیگر داشت ؟5 MB
@invalid1d🎥ویـــــژه بــــرنــــامــــه مُــحـــرَّم🏴 قسمت ۱۵#صراط_الحسین (امربهمعروف ونهیازمنکر)موضوع این جلسه: گناه علنی با گناه پنهانی خیلی متفاوته11 MB
@invalid2d🚨 بسیار بسیار مهم:#آخرین_وضعیت تنگه هرمز🔴 و یک نکته خیلی مهم!تنگه هرمز در صورت عدم اعمال کامل حاکمیت ایران، به سلاحی علیه ایران تبدیل خواهد شد...▫️مسئولان و نظامیان عزیز، به هوش و به گوش باشید!▫️مردم، مطالبه کنید✊7 MB
@invalid2d❌🎥ویـــــژه بــــرنــــامــــه مُــحـــرَّم🏴 قسمت ۱۴#صراط_الحسین (امربهمعروف ونهیازمنکر)🔹️ منتشر بفرمایید | کیفیت اصلیموضوع این جلسه: کسایی که فکر میکنن نهیازمنکر بهشون واجب نیست، ببینن☝️15 MB
@invalid3d🔴عمرسعدابتدانمیخواست جلوی امام بایستد!▪️بیانات مهم حجتالاسلام میرهاشم:اگریک دریچه گناه برای کسی بازشودخود اصلاح نکند،دریچههای دیگرگناه هم بازمیشهعمرسعدروزهای اولی که آمدکربلاگفت:درحال تبادل پیامم! میخواهم کاری کنم که نه سیخ بسوزدنه کباب.خیلی مهم آدم ازابتداکامل طرف امام بایستدزاویه نگیرد👌4 MB