در روزگاری که عدهای به #سکوت خود و وسطبازی افتخار میکردند،آنها جانشان را فدا کردند و تا آخرین لحظه، کنار دانشآموزانشان بودند...هیچوقت فراموش نمیشویدچون #عشق، قیمت نداره!✋♥️#میناب#خیابان_ایران #خونخواهی_امام_شهید …Show more
یک سال از عروجشان گذشت، اما اثرِ خونشان بر امنیت ایران ماندگار است.آنان که در جنگ ۱۲ روزه، اقتدار را معنا کردند، حالا چراغ راهِ امنیت فردای ما هستند.#بزرگداشت_شهدای_اقتدار
۱۰۰ روز حضور در خیابان۱۰۰ روز فراغ پدر۱۰۰ روز حماسه#ایران_قوی#مرگ_بر_آمریکا#مرگ_بر_اسرائیل
@Fatz_sa7d۱۰۰ شب گذشت..۱۰۰ شب حماسه!•ازابتدای تجمعات این صفحه رو راه اندازی کردم که گوشه ای از تجمعات شهرم توسط دوربین من ثبت بشه و توسط افراد دیده شه🎀ممنونم از کسایی که حمایتم کردن و ویراست هامو بازنشر زدن که افراد بیشتری بتونن ببینن،امیدوارم تونسته باشم لطفتونو جبران کنم🙏🏻✨️
صد شب حماسه؛ طوفانی که فرو نمینشیندصد شب است که نبضِ غیرت در رگهای این خاک میتپد. صد شب ایستادگی در برابر تندبادهای کینه و نبرد، از ما ملتی ساخته است که الفبای ترس را فراموش کردهایم.این ستونهای آتش که سینه آسمان را میشکافند، تنها ابزار جنگی ما نیستند؛ اینها فریادِ شعلهورِ ملتی هستند که ص…Show more
ز صد رفیق یکی مهربان فتد، هش دارکه ترک صحبت یاران مهربان نکنی 💔پ.ن: روز جهانی دوست صمیمی 🫂#رهبر_شهید #حاج_قاسم#دوست_صمیمی
حیران شدنِ جبههی تکفیر، قشنگ استاین خامنهای مثل پدر، فاتحِ جنگ است🇮🇷#جنگ_رمضان #انتقام_سخت #لبیک_یا_خامنه_ای
@VAEZI_IR8 June 2026نَفَس رژیم متزلزل صهیونیستی به شماره افتاده است.امام خامنه ای حفظه الله۵ خرداد ۱۴۰۵#مرگ_بر_اسرائیل
@user1774171857578 June 2026حیران شدنِ جبههی تکفیر، قشنگ استاین خامنهای مثل پدر، فاتحِ جنگ است.#امام_خامنه_ای