از چه بنشستید با ما خاکیان تیره روز؟ ای چراغ عرشیان،خورشید رخسار شماامام رضا! سرخط آزادی خلق استدر دست کسی کز دو عالم پا کشید و شد خریدار شما...
@Khademalabas8 May 2026از چه بنشستید با ما خاکیان تیره روز؟ ای چراغ عرشیان،خورشید رخسار شماامام رضا! سرخط آزادی خلق استدر دست کسی کز دو عالم پا کشید و شد خریدار شما...
@Mahbanoojn7 May 2026زندگی پُر از گِره هایی ست که تو اون رو نبستی ،اما باید تمام اونها رو تنهایی باز کنی ،تنهای تنها ......!ولی اگر به خدا توکل کنی ،او گره ها رو یکی یکی برات باز میکنه !!رسول_خیاط#وقت_سلام#السلام_علیک_یا_علی_بن_موسی_الرضا
@FatimMedia7 May 2026جز خاندان او به کسی دل ندادهایمجارو کشانِ خانه این خانوادهایم#شب_زيارتی
@Mohammadranjbar3337 May 2026#علی امام من است و منم غلام #علیامام ما به کجا و امامِ بعضی ها...#عید_غدیر#غدیری_ام#اشهد_ان_علیا_ولی_الله
@Mahbanoojn7 May 2026من ماندهام و داغ دلتنگیمیشنوی صدایم را رضا جانم؟از دور صدایت میکنمجوابم بده ....#وقت_سلام
@FatimMedia6 May 2026زائری بارانیام آقا به دادم میرسی؟بیپناهم، خستهام، تنها؛ به دادم میرسی؟ #چهارشنبه_های_امام_رضایی
@FatimMedia6 May 2026اینجا جارو کشیدن افتخار است؛ تصاویر زیبا از لحظه آغاز به کار خادمان حرم رضوی#چهارشنبه_های_امام_رضایی
@Moonesstudio6 May 2026یه روزی حتی اگه کارم بنا بر شرایط بگذارم کنار که ممکنه اتفاق بیافته همین چند وقتههیچ وقت این لحظاتی که از کربلا عکاسی کردم یادم نمیره بره کنار هر پروژه یا کاری که کردم..این صحنه ، این عکس... پی نوشت :نه سری مونده، نه تنی مونده نه به روی صورتت دهنی مونده..…Show more
@montazeer_3135 May 2026السلام علیک یا علی ابن موسی الرضااز اینجا نائب الزیاره تمام اهالی ویراستی هستماگه میخوایین به نیابتوون زیارت امین الله بخونم پایین این پست اسمتون رو درج کنید#مشهد#امام_رضا#حرم#امین_الله
@Imanan_ranjbar4 May 2026طبق روال همیشه؛ یا سفری و چیزی شروع نشه، یا اگه خواست شروع بشه از اینجا شروع بشه🫰💚راستی مگه نگفت ایران حریمه؟!مگه اینجا پاتوق بروبچ شما نیست؟!پس ما خیالمون راحته که شاید این دیوار کج بشه؛ ولی نمیریزه، ولی سقف پایین نمیاد.تا شماو حرمت توی حریم هستی؛ ما خیالمون راحته عالیجناب عشق سایه مستدام
@FatimMedia4 May 2026امام رضا جانم:خادم فراوان داری اما چند سالیستذکر لبم؛ ایکاش ما را میخرید است#سفرنامه
@ghademoon4 May 2026رهبر شهیدایران ، ایران امام رضا(علیه السلام) است.#امام_رضا#ایران_امام_رضا #مشهد#زیارت#ایران #رهبر_شهید …Show more
@user178412412434 May 2026
@DoKhatSher4 May 2026شاه آمد در نجف، کشکول در دستش گرفتدر عوض سائل که آمد منصب سلطان گرفت#نجف