Profile picture of ‌اسمآء وصالی🎒‌
@aammssaa17 May 2026
خواب شیرین، فرهاد میخواهد...

Profile picture of ‌فاطیم‌
@FatimMedia17 May 2026
تا نجفت هست،چه نیازی به بهشت است مرا...#یکشنبه_های_علوی#امیرالمؤمنین

@FatimMedia17 May 2026
‏مولایِ من‏باب‌الجواد راه ورودی به قلب توست‏حاجت رواست هرکه از این راه می‌رود ♡#امام_رضا#جوادالائمه

Profile picture of ‌محمد جواد باقری ارومی‌
@sheykhbaqeri16 May 2026
عزت عالمین می خواهم#نجف و #کاظمین می خواهمطوفِ قبر حسین می خواهمیا #جواد_الائمه ادرکنی 🤲

Profile picture of ‌محمدحسین نظری‌
تو از ازل جوادی و ما از ازل فقیر یا ایها الجواد تصدق علی الفقیر

Profile picture of ‌بانو‌
@Mahbanoojn16 May 2026
به او ملائکه باب المراد می‌گویندعوام، از برکاتش زیاد می‌گویندولی اهالی فضل و ادب همیشه به اوبه پاسِ این همه بخشش، جواد می‌گویندشهادت امام جواد(ع)بر امام رضا(ع) تسلیت باد.#یا_جواد_الائمه

Profile picture of ‌ZEINAB | ☫‌
@ZENUOBE16 May 2026
شاید بتوان گفت که شاهانه گداییم!بیمه شده‌ی حرز جواد ابن رضاییم...🖤#جوادالائمه

@FatimMedia16 May 2026
‏از جود توست که گدا معتبر شده...‏⁧‫#جوادالائمه‬⁩

Profile picture of ‌ذابّین 🎒🇮🇷‌
@AliHafezi15 May 2026
از حاکم‌النیشابوري عالم اهل‌سنت :امام‌رضا علیه‌السلام فرمودند هرکس به #زیارت من از فاصله‌ی دور بیاید؛ در قیامت در سه جا به کمک او می‌آیم تا از ترس و وحشت او را خلاص کنم؛ ۱- زمان دادن نامه‌اعمال به دست‌های راست و چپ ۲- زمان عبور از پل صراط ۳_ زمان حساب‌وکتاب اعمال.#توسلاز طرف دیگه فتوای شیخ‌الحدیث…Show more
+5
😍امشب؛حال و هوای بارانی این قطعه از بهشت ...برای دیدن تصاویر زیبا از حرم مطهر امام هشتم‌علیه السلام همراه ما باشید👇👇 ❤️در حرم بمانید؛ کانال رسمی حرم مطهر امام رضا(ع) 🆔 ‎@razavi_aqr_ir

@AliHafezi15 May 2026
برای امام‌حسن و ائمه شرک استاما ...أبوبکر و عُمَر ضریح و گنبد دارندعُمَر بن عبدالعزيز بن مروان بارگاه دارهأبوحنیفة بارگاه و ضریح دارهالشافعي بارگاه و ضریح دارهأحمدبن‌حنبل بارگاه و گنبد دارهخالدبن‌ولید ضریح و گنبد دارهأبوهريرة ضریح و گنبد داره…Show more
مقبره عمر بن عبدالعزیز هشتمین خلیفه‌ی أموي در منطقه حمص در سوریه
حرم أبوحنیفة امام‌اعظم اهل‌تسنن در عراق
حرم محمدبن‌إدریس الشافعي
+5
ـ کجا فهمیدی امام حسن(ع) حواسش بهت هست؟+ اونجایی که دلم برای غربت بقیع شکست و خواستم کاش اونجا می بودم و این عکس برام ارسال شد(:❤️‍🩹

Profile picture of ‌tahura‌
@tahura15 May 2026
یکی از خادمای حرم #امام_رضا، یه نینی رو نگه داشته تا مامانش بتونه نماز بخونه🥹

Profile picture of ‌آقاسیدعبدالله‌
@Abedin_motlagh15 May 2026
شب جمعه است و توفیق شده مهمان حرم عمه‌جانمان، حضرت فاطمه معصومه(س) باشم.در این فضای پر از نور و آرامش، یاد دوستان و عزیزان همراهم است.اگر لایق باشم، کنار این حریم نورانی دعاگویتان خواهم بود…باشد که عمه‌جان دست همه‌مان را بگیرند. 🌙🤲

Profile picture of ‌محمدامین مهدی زاده‌
@mahdizadeh199215 May 2026
صلّی الله علیک ِ یا بنت باب الحوائج#شب_زیارتی

Profile picture of ‌محمدصـادق‌
@Sadegh_12814 May 2026
هفته قبل همین موقعه کجا بودم و الان کجام!!؟😞💔

Profile picture of ‌رضا کریمیان‌
@Rk135814 May 2026
🔰گروه جهادی شهید زرین باهمت گروه جهادی و خیرین عزیز خانواده ۳نفره که آرزوی سفر مشهد مقدس را داشتند عازم به این سفر معنوی شدند 🙏با کمک های خود ما رو در خدمت رسانی به مردم عزیز همراهی کنید ذخیره اخرت و توشه سفر ما خواهد شد 🎫شماره کارت گروه جهادی شهید زرین ودجا 5892107045318535

Profile picture of ‌حسام حاتمی🎒🇮🇷☫🚩‌
@Hesam_Hatami13 May 2026
در حرم رضوی دعاگوتونم

Profile picture of ‌tahura‌
@tahura13 May 2026
پیش امام رئوف دعاگوتون هستم💛🕊#امام_رضا #مشهد #ایران

@AliHafezi13 May 2026
بُوَد در شهر شام از حسین(ع) دختری 💔#رقیه
+4
مورفین؟!دمشق کافیه.#حرم #بنت_الحسین #یارقیه #یازینب