Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
@Imamalinet_fa1 June 2026
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَیِّدَ الْوَصِیِّینَ سلام بر کسی که خداوند در غدیر، ولایتش را بر آسمان‌ها و زمین عرضه کرد و سرور جانشینان شد.مفاتیح‌الجنان #TheGreatNews
2 MB

Profile picture of ‌ندا علیزاده‌
@Alizaadeh31 May 2026
یه دانشی امام هادی برامون گذاشته که تا قیامت و بعدِ قیامت حالشو ببریم..زیارت جامعه ی کبیره💌#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #ایران_قوی
11 MB

Profile picture of ‌امیر کلام‌
@Ameerekalam31 May 2026
یا امیرالمؤمنین،شما حجت خداوند، بر مردم هستید.📚زیارت غدیریه#غدیر #TheGreatNews
711 KB

@Imamalinet_fa31 May 2026
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَصِیَّ رَسُولِ رَبِّ الْعَالَمِینَسلام بر جانشین پیامبر که در غدیر، دین با او کامل و نعمت با او تمام شد.مفاتیح‌الجنان#TheGreatNews
3 MB

Profile picture of ‌سید محمد مهدی صافی‌
@mehdi_safi30 May 2026
تصاویر ناب از حرم و ضریح مطهر حضرت ثامن‌الحجج علی‌ابن‌موسی‌الرضا(ع) که توسط کوادکوپتر ثبت شده است. فیلمی کم‌نظیر از پرواز بر فراز ضریح مطهر رضوی؛ قاب‌هایی هوایی و کم‌نظیر که گویی چشم آسمان، آرام بر گرد ضریح طواف می‌کند تا دل آنان که از حرم دور مانده‌اند، سهمی از این زیارت عاشقانه داشته باشند.
18 MB

Profile picture of ‌𝓽𝓪𝓱𝓪‌
@Sajilnew30 May 2026
چشم من خیره به عکس حرمت بند شده :)با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده؟!
658 KB

@Ameerekalam30 May 2026
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا النَّبَأُ الْعَظِيمُسلام بر خبر بزرگ#غدیر #TheGreatNews
813 KB

Profile picture of ‌fatemeh.rzi🏴‌
@fatemeh_rzi30 May 2026
چه رنجیست کشاندن تنِ خسته‌ای که خواهان ماندن بود ..‌#امام_حسین #کربلا#بین_الحرمین#حرم#عرفه
22 MB

@Imamalinet_fa30 May 2026
السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الصِّرَاطُ الْمُسْتَقِیمُسلام بر تو ای راه راست خداوند،که هر که از ولایتت منحرف شد، به گمراهی افتاد.مفاتیح‌الجنان#TheGreatNews
3 MB

@Ameerekalam29 May 2026
السَّلامُ عَلی خَلَفِ الصّالِحِ المُنتَظَرسلام بر آن جانشین شایستهِ موعود.#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
473 KB

@Imamalinet_fa29 May 2026
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا یَعْسُوبَ الْمُؤْمِنِینَ سلام بر تو ای پیشوای مؤمنان،که ولایتت، قبله ایمان است.مفاتیح‌الجنان#TheGreatNews
7 MB

Profile picture of ‌میلاد پایدار‌
@miladpaydar29 May 2026
سفرنامه پیاده‌روی اربعین 1404سعی میکنم کلیپ‌های خوب در طول پیاده‌روی رو براتون بارگذاری کنم شاید باعث شد امسال برید پیاده‌روی اربعین و ثوابی نصیب ما شد بابت لرزاندان دلت 🤲😁قسمت اول: 13 مرداد 1404سفرنامه اربعین ۱۴۰۴ میلاد:موکب های ایرانی چذابه ساعت ۲۰:۲۵-۲۳ و حرکت برای عبور از مرز
2 MB

Profile picture of ‌آیات علوی🏴‌
@AyatAlavi28 May 2026
«ز کودکی خادم این تبار محترمم»#شب‌زیارتی#کربلا
2 MB

Profile picture of ‌fatemeh.rzi🏴‌
@fatemeh_rzi28 May 2026
به آغوش بِکشنوکر خَسته‌ی رَنجور ِ بِهَم ریخته را...#حضرت_ابوالفضل#یا_قمر_بنی_هاشم#کربلا
37 MB

@Ameerekalam28 May 2026
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلايَ يَا أَمِيرَالْمُؤْمِنِينَسلام بر مولای من، امیرمؤمنان📚زیارت غدیریه #امیرالمومنین#نجف
2 MB

Profile picture of ‌زمینه سازان ظهور 313‌
امام زمان یارانی که میخواد یک تفاوتی دارند با یاران امام حسین علیه السلام...
3 MB

@Imamalinet_fa28 May 2026
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَیِّدَ الْمُسْلِمِینَسلام بر تو ای سرور مسلمانان، که ولایتتان، کامل‌کننده دین است.مفاتیح‌الجنان#TheGreatNews
5 MB

Profile picture of ‌محمدرضآ‌
@mmdrza109328 May 2026
#اباعبدالله#دلتنگی#کربلاپ.ن: یا #امام_حسین (علیه‌السلام) ما شمارو دوستْ داریمچه به‌طلبید و بیایمیا چه لیاقت پیدا نکنیمولی واقعا دلمون تنگ شده
3 MB

Profile picture of ‌سجاد بازیار‌
@Hajii27 May 2026
📍آخر دنیامه نجف #نجف #امیرالمومنین
6 MB