🎥کاش مارو هم اینطوری بخرن!ما ایمو نوای بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی ❤️✊❤️
5 MB
@Karim_meaad_karimi5114 May 2026🎥کاش مارو هم اینطوری بخرن!ما ایمو نوای بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی ❤️✊❤️5 MB
@Mhdkhodashenas14 May 2026
@Karim_meaad_karimi5114 May 2026❤️وَلَا تَحۡسَبَنَّ ٱلَّذِينَ قُتِلُواْ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ أَمۡوَٰتَۢاۚ بَلۡ أَحۡيَآءٌ عِندَ رَبِّهِمۡ يُرۡزَقُونَو كسانى را كه در راه خدا كشته شدند هرگز مرده مپندار، بلكه زندگانى هستند كه نزد پروردگارشان روزى مىخورند#رهبر_شهید#شهید_قاسم_سلیمانی#سردار_دلها#اللهم_عجل_لولیک_الفرج9 MB
@Karim_meaad_karimi5113 May 2026🎥خاطره شنیدنی روضه خوانی حاج مهدی رسولی محضر رهبر شهید انقلاب2 MB
@JaaalaL13 May 2026بعد از جنگ، امروز تهران طوفان شدپردیس زلزله اومدهدوباره تهران زلزله اومداحتمالا مرحله بعدی اینه که میبینیم یه پیرمرد با ریش و موهای بلند رفته روی #بام_تهران و داره کشتی درست می کنه و از هر حیوان یه جفت با خودش میبره.
@Kishomat12 May 2026حالا #تاریخ گذشته و هیچ تعصبی نباید داشت و از نکاتش باید فقط درس گرفت اما بدون تعصب در جواب این انسان متفکر بدون سواد میگم کهتفسیر نمونه، جلد 12، ص 542میگه #کوروش همون ذوالقرنین است.مهم نیست فقط برای #اطلاعات جنابعالی گفتم.@aamerin032 به تو ربطی نداره که تاریخ چی بوده🌹…Show more
@aammssaa12 May 2026ترکا یه ضرب المثل قشنگ دارن که میگه:« هرکس منن مخالف دی، پخ آغزونا یاقا»یعنی مهم نیست کی باهام مخالفه من دعا میکنم باران روشنایی به قلب آدما بباره.
@Karim_meaad_karimi5112 May 2026• رهبر شهید (رحمتالله): باید ایناتحاد رو قدر دانست و نگهداشت 🇮🇷2 MB
@Karim_meaad_karimi5112 May 2026#تلنگرتو کِی درد آوردی؟خدایا خودت یاری، خودت یاوری، خودت اصل باوری.... ایاک نستعین 🤲3 MB
@Haj_ebrm11 May 2026#روایت_خیابان 🖤 همینجا، جایی که آقامون از زمین پر کشید...اینجا فقط یه مکان نیست؛اینجا مقتل رهبر شهید ماست...گذرگاهی که توی دلت گره میافته،به نزدیکترین نقطه به آسمون،درست همون نقطهای که آقامون از زمین دل کند.…Show more
@Maryam_Ir11 May 2026
@Fad_Momen11 May 2026من حاضر نیستم دینم را به #دنیا بفروشمدنیا ارزانی عاشقانشهر کس که توهم دارد که همه چیز همینجاست، هر از چندگاهی به قبرستان شهرش سر بزند و لحظه خاک ریختن روی میت را تماشا کند، شاید فطرتش از پس پرده سیاهی، او را کمی قلقلک دهد.
@user17725298083411 May 2026آثار حفاری غیرمجاز در بنای ۱۲ امام در دهستان تکاب شهدادhttps://eitaa.com/sutakegelieitaa.comایتا - Sutakegeli سوتَکِ گِلی
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
2 MB
@mahdirz198010 May 2026🔺️مشکل جمهوری اسلامی با #کوروش_کبیر!!!#آثار_باستانی#امام_خمینی#تخت_جمشید2 MB
@Dr_Mohajer9 May 2026#ایران؛ سرزمینی که تاریخش نه فقط در کتابها، بلکه در رگهای زمان جاری است. سرزمینی که بارها آزموده شده؛ از تندباد حوادث، از زخم جنگها، از تلخی روزگار و از سنگینی بحرانها. اما هر بار که تاریخ گمان کرده است میتواند او را به زانو درآورد، ایران از دل خاکستر خود برخاسته؛ استوارتر، پختهتر و خودساختهت…Show more874 KB
@AhadDelavar9 May 2026⚠️اعتراف رضاخان به اشتباه بزرگ راهآهن و منهدم نکردن پل ورسک!🔹تاج الملوک، همسر رضاخان: یادم هست که رضا دو سه روز بعد از اشغال ایران به من گفت: تاجی جان ما خبط (اشتباه) بزرگی کردیم که پل ورسک را منهدم نساختیم، ما باید از همان زمان که زمزمه حمله به ایران را شنیده بودیم اقدام به نابود کردن راهآهن