Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
🎥کاش مارو هم اینطوری بخرن!ما ایمو نوای بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی ❤️❤️
5 MB

Profile picture of ‌مهدی خداشناس‌
@Mhdkhodashenas14 May 2026
دهه ادب و حماسهمیزبان شما در بزرگداشت شاعر حماسه سرای ایران ابوالقاسم #فردوسی هستیم#تورستم_تهمتنی#منطقه۱۲‌#مشهد #شاهنامه #توس

❤️وَلَا تَحۡسَبَنَّ ٱلَّذِينَ قُتِلُواْ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ أَمۡوَٰتَۢاۚ بَلۡ أَحۡيَآءٌ عِندَ رَبِّهِمۡ يُرۡزَقُونَو كسانى را كه در راه خدا كشته شدند هرگز مرده مپندار، بلكه زندگانى هستند كه نزد پروردگارشان روزى مى‌خورند#رهبر_شهید#شهید_قاسم_سلیمانی#سردار_دلها#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
9 MB

Profile picture of ‌احمد یزدانی‌
@kootevall13 May 2026
گوشه ی امن شهر تهرانیپاکی همچون بهشت ، بی دم و دودسرزمین حضور آرامش ،بر تو فیروزکوه ، درود درود .#فیروزکوه #تهران #بهشت #آرامش #درود
4 MB

🎥خاطره‌ شنیدنی روضه خوانی حاج مهدی رسولی محضر رهبر شهید انقلاب
2 MB

Profile picture of ‌جلال‌
@JaaalaL13 May 2026
بعد از جنگ، امروز تهران طوفان شدپردیس زلزله اومدهدوباره تهران زلزله اومداحتمالا مرحله بعدی اینه که میبینیم یه پیرمرد با ریش و موهای بلند رفته روی #بام_تهران و داره کشتی درست می کنه و از هر حیوان یه جفت با خودش میبره.

Profile picture of ‌سید کمال‌
@S_kamal12 May 2026
چقدر حال هوای این کلیپ لذت بخشهایران زیبای ما.#ایران #گیلان #شمال #ایران_قوی #تمدن #طبیعت #ارامش #جنگ
3 MB

Profile picture of ‌کیش و مات‌
@Kishomat12 May 2026
حالا #تاریخ گذشته و هیچ تعصبی نباید داشت و از نکاتش باید فقط درس گرفت اما بدون تعصب در جواب این انسان متفکر بدون سواد میگم کهتفسیر نمونه، جلد 12، ص 542میگه #کوروش همون ذوالقرنین است.مهم نیست فقط برای #اطلاعات جنابعالی گفتم.‎@aamerin032 به تو ربطی نداره که تاریخ چی بوده🌹Show more

Profile picture of ‌اسمآء وصالی🎒‌
@aammssaa12 May 2026
ترکا یه ضرب المثل قشنگ دارن که میگه:« هرکس منن مخالف دی، پخ آغزونا یاقا»یعنی مهم نیست کی باهام مخالفه من دعا می‌کنم باران روشنایی به قلب آدما بباره.

رهبر شهید (رحمت‌الله): باید ایناتحاد رو قدر دانست و نگه‌داشت 🇮🇷
2 MB

#تلنگرتو کِی درد آوردی؟خدایا خودت یاری، خودت یاوری، خودت اصل باوری.... ایاک نستعین 🤲
3 MB

Profile picture of ‌حاج ابراهیم 🎒🇮🇷‌
@Haj_ebrm11 May 2026
#روایت_خیابان 🖤 همین‌جا، جایی که آقامون از زمین پر کشید...اینجا فقط یه مکان نیست؛اینجا مقتل رهبر شهید ماست...گذرگاهی که توی دلت گره می‌افته،به نزدیک‌ترین نقطه به آسمون،درست همون نقطه‌ای که آقامون از زمین دل کند.…Show more

Profile picture of ‌مریم🌱‌
@Maryam_Ir11 May 2026
این خونه های قدیمی یادآور روزگارین که زندگی ساده تر و آروم تر و نزدیک تر به طبیعت بود 🍃

Profile picture of ‌ف مومن‌
@Fad_Momen11 May 2026
من حاضر نیستم دینم را به #دنیا بفروشمدنیا ارزانی عاشقانشهر کس که توهم دارد که همه چیز همینجاست، هر از چندگاهی به قبرستان شهرش سر بزند و لحظه خاک ریختن روی میت را تماشا کند، شاید فطرتش از پس پرده سیاهی، او را کمی قلقلک دهد.

Profile picture of ‌سید محمد حسینی نژاد‌
آثار حفاری غیرمجاز در بنای ۱۲ امام در دهستان تکاب شهدادhttps://eitaa.com/sutakegeli
eitaa.com

ایتا - Sutakegeli سوتَکِ گِلی

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

2 MB

معجزات الهی و دعاهای امام رضا جان ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
9 MB

Profile picture of ‌محمدحسین مهاجر‌
@Dr_Mohajer9 May 2026
#ایران؛ سرزمینی که تاریخش نه فقط در کتاب‌ها، بلکه در رگ‌های زمان جاری است. سرزمینی که بارها آزموده شده؛ از تندباد حوادث، از زخم جنگ‌ها، از تلخی روزگار و از سنگینی بحران‌ها. اما هر بار که تاریخ گمان کرده است می‌تواند او را به زانو درآورد، ایران از دل خاکستر خود برخاسته؛ استوارتر، پخته‌تر و خودساخته‌ت…Show more
874 KB

Profile picture of ‌احد دلاور🎒168‌
@AhadDelavar9 May 2026
⚠️اعتراف رضاخان به اشتباه بزرگ راه‌آهن و منهدم نکردن پل ورسک!🔹تاج الملوک، همسر رضاخان: یادم هست که رضا دو سه روز بعد از اشغال ایران به من گفت: تاجی جان ما خبط (اشتباه) بزرگی کردیم که پل ورسک را منهدم نساختیم، ما باید از همان زمان که زمزمه حمله به ایران را شنیده بودیم اقدام به نابود کردن راه‌آهن