Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
🔴 برای این لباس ۵ میلیون هزینه کردم!
11 MB

Profile picture of ‌سید محمد حسینی نژاد‌
من ایران را دوست دارم ،به سبک شهدادگرد تصویر : محمد رامشمنبع :شهدادگرد / رسانه گردشگری شهداد
918 KB

دژ غیرقابل نفوذ دوره ساسانیایرانیان استاد استفاده از کوهها برای امور نظامی هستند ؛ مثل امروز که شهرهای موشکی و پهپادی زیرکوهها دژهایی نفوذناپذیرند.
12 MB

تو نــظـــم بعـــدی ســهــم مــن چــیــه ؟!ابـر پروژه هایی که از دل ایران عبور میکنهترتیبات امنیتی اینجارو من باید کنترل کنم.«تدوین:مهدی محمدی»محمد ندیمی
16 MB

Profile picture of ‌مُحَمَّدْطٰاهٰا بٰاقِریْ ☫‌
@Taham15 May 2026
استعمار انگلیس و آمریکا باعث جدایی یک تمدن یگانه شد که هزاران سال فرهنگ‌اش را حفظ کرده و حتی بعد از جدایی و اشغال و هزاران هجوم فرهنگی و مسائل دیگه، هنوز نتونسته این نقاط اشتراک رو از بین ببره و اون چیزی نیست جز تمدن بزرگ و فرهنگ بدون مرز زبان زیبا و شیوای فارسی.ایران، افغانستان،تاجیکستان، ازبکستا…Show more
9 MB

بازار قدیم شهداد یادگار عصر صفوی و قاجار در دل شهر باستانی خبیص ( شهداد )محل تلاقی تجار جاده ابریشم؛ در خبرگزاری فارس با این بازار بیشتر آشنا شوید
1 MB

Profile picture of ‌محمدحسین مهاجر‌
@Dr_Mohajer14 May 2026
#ایران فقط نام یک سرزمین نیست؛ روایت هزاران سال تاریخ، فرهنگ و هویتی است که نسل به نسل به ما رسیده است. در سنگ‌نگاره‌های باستانی، در گنبدهای فیروزه‌ای، در پل‌های کهن و در کوچه‌های شهرهای تاریخی، ردپای مردمانی دیده می‌شود که با هنر، دانش و ایمان خود این سرزمین را ساخته‌اند.میراث کهن ایران تنها مجموع…Show more
1 MB

🎥کاش مارو هم اینطوری بخرن!ما ایمو نوای بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی ❤️❤️
5 MB

❤️وَلَا تَحۡسَبَنَّ ٱلَّذِينَ قُتِلُواْ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ أَمۡوَٰتَۢاۚ بَلۡ أَحۡيَآءٌ عِندَ رَبِّهِمۡ يُرۡزَقُونَو كسانى را كه در راه خدا كشته شدند هرگز مرده مپندار، بلكه زندگانى هستند كه نزد پروردگارشان روزى مى‌خورند#رهبر_شهید#شهید_قاسم_سلیمانی#سردار_دلها#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
9 MB

Profile picture of ‌احمد یزدانی‌
@kootevall13 May 2026
گوشه ی امن شهر تهرانیپاکی همچون بهشت ، بی دم و دودسرزمین حضور آرامش ،بر تو فیروزکوه ، درود درود .#فیروزکوه #تهران #بهشت #آرامش #درود
4 MB

🎥خاطره‌ شنیدنی روضه خوانی حاج مهدی رسولی محضر رهبر شهید انقلاب
2 MB

Profile picture of ‌سید کمال‌
@S_kamal12 May 2026
چقدر حال هوای این کلیپ لذت بخشهایران زیبای ما.#ایران #گیلان #شمال #ایران_قوی #تمدن #طبیعت #ارامش #جنگ
3 MB

رهبر شهید (رحمت‌الله): باید ایناتحاد رو قدر دانست و نگه‌داشت 🇮🇷
2 MB

#تلنگرتو کِی درد آوردی؟خدایا خودت یاری، خودت یاوری، خودت اصل باوری.... ایاک نستعین 🤲
3 MB

آثار حفاری غیرمجاز در بنای ۱۲ امام در دهستان تکاب شهدادhttps://eitaa.com/sutakegeli
eitaa.com

ایتا - Sutakegeli سوتَکِ گِلی

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

2 MB

معجزات الهی و دعاهای امام رضا جان ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
9 MB