🔴 برای این لباس ۵ میلیون هزینه کردم!
11 MB
@user17725298083421 May 2026من ایران را دوست دارم ،به سبک شهدادگرد تصویر : محمد رامشمنبع :شهدادگرد / رسانه گردشگری شهداد918 KB
@Behrouz_bakhtiari20 May 2026دره #شگفتانگیز شیرز کوهدشت، #لرستان#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #اللهم_عجل_لولیک_الفرج #ایران3 MB
@Karim_meaad_karimi5119 May 2026دژ غیرقابل نفوذ دوره ساسانیایرانیان استاد استفاده از کوهها برای امور نظامی هستند ؛ مثل امروز که شهرهای موشکی و پهپادی زیرکوهها دژهایی نفوذناپذیرند.12 MB
@Karim_meaad_karimi5118 May 2026تو نــظـــم بعـــدی ســهــم مــن چــیــه ؟!ابـر پروژه هایی که از دل ایران عبور میکنهترتیبات امنیتی اینجارو من باید کنترل کنم.«تدوین:مهدی محمدی»محمد ندیمی16 MB
@Soheilebi16 May 2026یزد قدیمی ترین شهر ایران و تکنولوژی زمان ایران باستان..#ایران_قوی #ایران #اینترنت #اللهم_عجل_لولیک_الفرج #رهبر_شهید #تنگه_هرمز #ترامپ #خلیج_فارس #مذاکره #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #یزد #حجاب #جنگ #جنگ_رمضان #صدای_دانش_آموزان_ایران_باشید1 MB
@Taham15 May 2026استعمار انگلیس و آمریکا باعث جدایی یک تمدن یگانه شد که هزاران سال فرهنگاش را حفظ کرده و حتی بعد از جدایی و اشغال و هزاران هجوم فرهنگی و مسائل دیگه، هنوز نتونسته این نقاط اشتراک رو از بین ببره و اون چیزی نیست جز تمدن بزرگ و فرهنگ بدون مرز زبان زیبا و شیوای فارسی.ایران، افغانستان،تاجیکستان، ازبکستا…Show more9 MB
@user17725298083415 May 2026بازار قدیم شهداد یادگار عصر صفوی و قاجار در دل شهر باستانی خبیص ( شهداد )محل تلاقی تجار جاده ابریشم؛ در خبرگزاری فارس با این بازار بیشتر آشنا شوید1 MB
@Dr_Mohajer14 May 2026#ایران فقط نام یک سرزمین نیست؛ روایت هزاران سال تاریخ، فرهنگ و هویتی است که نسل به نسل به ما رسیده است. در سنگنگارههای باستانی، در گنبدهای فیروزهای، در پلهای کهن و در کوچههای شهرهای تاریخی، ردپای مردمانی دیده میشود که با هنر، دانش و ایمان خود این سرزمین را ساختهاند.میراث کهن ایران تنها مجموع…Show more1 MB
@Karim_meaad_karimi5114 May 2026🎥کاش مارو هم اینطوری بخرن!ما ایمو نوای بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی ❤️✊❤️5 MB
@Karim_meaad_karimi5114 May 2026❤️وَلَا تَحۡسَبَنَّ ٱلَّذِينَ قُتِلُواْ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ أَمۡوَٰتَۢاۚ بَلۡ أَحۡيَآءٌ عِندَ رَبِّهِمۡ يُرۡزَقُونَو كسانى را كه در راه خدا كشته شدند هرگز مرده مپندار، بلكه زندگانى هستند كه نزد پروردگارشان روزى مىخورند#رهبر_شهید#شهید_قاسم_سلیمانی#سردار_دلها#اللهم_عجل_لولیک_الفرج9 MB
@Karim_meaad_karimi5113 May 2026🎥خاطره شنیدنی روضه خوانی حاج مهدی رسولی محضر رهبر شهید انقلاب2 MB
@Karim_meaad_karimi5112 May 2026• رهبر شهید (رحمتالله): باید ایناتحاد رو قدر دانست و نگهداشت 🇮🇷2 MB
@Karim_meaad_karimi5112 May 2026#تلنگرتو کِی درد آوردی؟خدایا خودت یاری، خودت یاوری، خودت اصل باوری.... ایاک نستعین 🤲3 MB
@user17725298083411 May 2026آثار حفاری غیرمجاز در بنای ۱۲ امام در دهستان تکاب شهدادhttps://eitaa.com/sutakegelieitaa.comایتا - Sutakegeli سوتَکِ گِلی
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
2 MB
@mahdirz198010 May 2026🔺️مشکل جمهوری اسلامی با #کوروش_کبیر!!!#آثار_باستانی#امام_خمینی#تخت_جمشید2 MB