♦️ قیمت #نفت در #بازار_فیزیکی به ۱۴۴ دلار رسید.🚨 مرکز رصد، اخبار بدون سانسور
@Mr_Alphabet7 April 2026♦️ قیمت #نفت در #بازار_فیزیکی به ۱۴۴ دلار رسید.🚨 مرکز رصد، اخبار بدون سانسور
@Amout7 April 2026🚢 تعداد کشتیهای عبوری از تنگه هرمز از ۱۰۴ فروند در روز، یک هفته پیش از جنگ، به ۵ فروند کاهش یافته است.Ship traffic through the Strait of Hormuz from 104 ships a day to just 5 🛢️ Oil tankers almost completely halted after the first attack on Feb 28, 2026.
@Amout7 April 2026اقتصاددانآمریکاییSteve Hanke:🚘 رانندگانآمریکاییباید صورتحساب خسارت را برایترامپ🐷 ارسال کنند🛢️️ رانندگانآمریکاییاز زمان آغاز جنگ علیه ایران، ۸.۴ میلیارد دلار هزینه سوخت اضافی پرداخت کردهاند.️⛽ هزینه بنزین معمولی از ۱۱ ژانویه از ۲.۸۰ دلار به ۴.۱۱ دلار در هر گالن افزایش یافته است
@Amout7 April 2026
@Mr_Alphabet7 April 2026محمد چرا نیشت بازه مگه پتروشیمی شما را نزدن؟!⛔️ نه قربان اصلیترین صاحب اون شرکت امریکاییها بودند😎😁
@caronline6 April 2026
@Amout5 April 2026
@MeytiBahrami5 April 2026+من دارم میرم دنبال خلبان جنگنده که با جایزهش زندگیمونو تضمین کنم خواهر-آجر و برنو یادتون نره #طنزـمذهبی
@MohsenForutan5 April 2026🔴 #سی_ان_بی_سی: #هند اولین خرید #نفت از #ایران را پس از هفت سال بدون هیچگونه مشکلی در پرداخت انجام داد.#جنگ #جنگ_رمضان #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_آمریکا #اقتصاد #تحریم #تحریمها
@caronline1 April 2026#جیپی_مورگان بهتازگی جدول شمارش معکوس برای زمان اتمام سوخت در هر قاره را منتشر کرده است:🇨🇳 #آسیا: ۱ آوریل🇪🇺 #اروپا: ۱۰ آوریل🇺🇸 #آمریکای_شمالی: ۱۵ آوریل🇦🇺 #استرالیا: ۲۰ آوریلیعنی از امروز تا 20 روز دیگه
@payaamnoor1 April 2026#جیپی_مورگان جدول شمارش معکوس برای زمان #اتمام سوخت در هر قاره را منتشر کرده است:🇨🇳 #آسیا ۱ آوریل🇪🇺 #اروپا ۱۰ آوریل🇺🇸 #آمریکای_شمالی ۱۵ آوریل🇦🇺 #استرالیا ۲۰ آوریلوگفتاپیشتر عرض شده با توجه به وضع موجود؛ ردتایم اتمام #نبرد پیش از آغاز خرداد است. تغییر منوط به متغیرها در هفته آتی است.
@Amout31 March 2026خداحافظیترامپ🐷 با تنگه هرمزخودتان تنگه را باز کنید😜ترامپ🐷 : برای همه آن کشورهایی که به دلیل تنگه هرمز نمیتوانند سوخت جت دریافت کنند، مانند بریتانیا که از دخالت در سرنگونی ایران خودداری کرد، من یک پیشنهاد دارم: شماره ۱، ازایالات متحدهبخرید، ما به اندازه کافی داریم،
@Mr_Alphabet30 March 2026🔴 وزارت حملونقل #روسیه: نفتکش روسی «#آناطولی_کولودکین» با محموله انساندوستانهای شامل ۱۰۰ هزار تن #نفت به #کوبا رسیده است✍ کاری که ایران با دنیا کرد، نفت شده محموله انساندوستانهبه نظم نوین جهانی خوش آمدید#اخبار_مقاومت_اسلامی🌎📡@moqavematnews_ir
@Amout30 March 2026️به گزارش نیویورک تایمز، هرآمریکاییبرای پر کردن باک خودروی خود، ۲۷ درصد بیش از ماه قبل هزینه میپردازد.⛽ Four-week change in U.S. gas prices️این رخداد که از کم سابقهترین بحرانهای انرژی در ۳ دهه اخیرآمریکاست، به زنجیره تأمین کالا سرایت کرده و فشار مستقیمی بر بودجه روزانه خانوارها وارد میکند