5 MB
@HesabresJavan1 September 2025
@M_HosseinAfshari31 August 2025📹 جنگی به نام «رستاخیز» که به نابودی یک طرفِ نامعلوم، ختم خواهد شد!#حجت_الاسلام_شجاعی #وعده_الهی #وعده_نصرت #جبهه_حق #جنگ_تمدنها9 MB
@EngrMuhammadrezaNadmieArdstai_ir31 August 2025بسم الله الرحمن الرحیم1 MB
@Poriaie_ali31 August 2025#امیرحسینثابتی خطاب به #حسنروحانی و تیم مذاکره کننده : شما شیاد هستید !!!🛑 پاسخ متفاوت ثابتی به کسانی که میگویند "اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تازه به زمان #جلیلی و #احمدینژاد برمیگردیم"#مکانیسم_ماشه #جوادظریف#عباسعراقچی#تختروانچی#برجام5 MB
@seyedqomi11031 August 2025مذاکرات و زمان صفینیا علی تو هم توبه کن!!!سید علی خامنه ای توبه کن!!!#مذاکره #مکانیسم_ماشه #مکانیزم_ماشه #ایران #رهبری #روحانی #ظریف #سرطان_اصلاحات7 MB
@Amout30 August 2025
@Ali_elahi30 August 2025باور بفرمایید که من هم همان گوجه و خیاری که شما میخرید را میخرم! برق منزل من هم مثل برق منزل شما هر روز قطع میشود! اما باور بفرمایید که نقشه را برعکس نگرفتهایم و قله را با درّه اشتباه نگرفتهایم!✍🏻لطفا این سه دقیقه را مشاهده بفرمایید.#امام_خامنه_ای#ایران_قوی#اتحاد_مقدس#علی_الهی#Ali_Elahi9 MB
@M_jafari14_230 August 2025مکانیسمِ ننگین بخاطر جهالت اصلاحات بر علیه مردم ایران! بخشی از #برجامِ ننگین اصلاحات مکانیسم ماشه است که بخاطر جهالت تیم مذاکرهی #روحانی علیه ایران شد ولی زحمت تأمّل کافی به خود ندادند؛ وقتی این مکانیسم در توافق بود عملا کمتر کشوری اطمینان به سرمایه گذاری در ایران میکند.#مکانیسم_ماشه#ظریف896 KB1 MBبین دو نفر خیلی فرق است!شعارهای پزشکیان در مناظرههای انتخاباتی: «آمدهام تا تحریمها را رفع کنم.» با عوام فریبی او و ستاد تبلیغاتش #جلیلی را در صورت انتخاب برای مردم جنگ آور خطاب میکردولی بعد از انتخابِ تفکر #اصلاحات، هم بیشتر تحریم شدیم! و هم جنگ را در دولت #پزشکیان تجربه کردیم!#مکانیسم_ماشهShow this thread
@MOTLQ30 August 2025وقتی همه دنبال دوقطبی و حاشیه بودند، او پای عهدش ایستاد...♨️ در دورانی که جنجال مُد است، سکوت او کشور را نجات داد...🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت #هفته_دولت#شهید_رئیسی💠 اندیشکده راهبردی سعداء🆔 @soada_ir3 MB
@EngrMuhammadrezaNadmieArdstai_ir29 August 2025تو بگو قشنگترین دنیا کجاستتو بگو قصر پادشاهان کجاستتو بگو کوه بگو دریا کجاستتو بگو بهشت ترین جا کجاستولی||هیچ جا حرم حسین نمیشه||نو کر تمام کیف اش زندگی اشیه روزی5 MB
@EngrMuhammadrezaNadmieArdstai_ir29 August 2025دوسـت دارم💚که چون تو حسـیـنیعزیـز دلـم عـزیز دلـم عـزیز دلـمنور دو عین عـزیز دلـمنــکــنــی ولــــم791 KB
@EngrMuhammadrezaNadmieArdstai_ir29 August 2025یــاعــلیروحم بعد از مرگم آواره توستتا به قیامت بیچاره توستتو میمونی آخر من میرم از یاداما از قبرم بوی تو میاد1 MB
@HesabresJavan29 August 2025👤 حمید #رسایی : گزینه #آمریکا و #اسرائیل بعد از #جمهوری_اسلامی، حسن #روحانی است ، نه ربع #پهلوی !#سرطان_اصلاحات231 KB
@MOTLQ28 August 2025🎥 ولایت پذیری یعنی این.ولایت پذیری در کلام شهید سیدحسن نصراللهشهید نصرالله:کافی است فقط احتمال بدهیم که این کار مورد رضایت ایشان است، آن را انجام میدهیم و به صرف احتمال رنجش یا غضب ایشان، آن را ترک میکنیم.📡 @Titrinoo2 MB
@Uu1_ir27 August 2025#نشرحداکثری | کمتر دیده شده..♨️امام خمینی رضوان خدا بر او باداز همان ابتدا میدانستند این عبارات را دشمنان برای ایجاد اختلاف ایجاد کردند.#حزباللهی #انقلابی ✅#سوپر_انقلابی ❌ #تندرو ❌#افراطی ❌ #خوارج ❌646 KB
@EngrMuhammadrezaNadmieArdstai_ir27 August 2025بزودی نماز جماعت مسجد الاقصی جمع مسلمین جهان🇮🇷🇸🇩#عاشقانـسیدـخراسان💚969 KB
@MOTLQ27 August 2025🎥 میراث احمدی نژادو تحریف اخلاق انقلابی!آجرلو:جریان سوپرانقلابی بارهاازرهبری تذکردریافت کرده.آنهابه دنبال منافع سیاسی خودهستند.🔻درکشورگروهی شکل گرفته که اخلاق انقلابی را تحریف کرده ومیان رهبری و بیت رهبری جدایی قائل میشوند. 🔻آنان میگویندرهبری یک موضع داردونهادهای منتسب به رهبری موضعی دیگر.6 MB