Profile picture of ‌ص.د ح. م‌
@MOTLQ19 October 2025
استادرحیم پور ازغدی:اگر ضعف نشان بدهیم واز داخل دو صدایی بشنوند قطعاآمریکا واسرائیل دوباره حمله میکنندعضوشورای عالی انقلاب فرهنگی درنشست تخصصی پیرامون انسجام ملی در جنگ ۱۲روزه:اولین باربودکه آمریکاواسرائیل مستقیم و علنی وسط مذاکره به ایران حمله کردند.درجنگ۱۲روزه جلسه سران قوارازدندوفرماندهان سپاه
8 MB

Profile picture of ‌مهندس محمدرضا نادمی اردستانی‌
تلاوت قرآن کریم
3 MB

شیعه مولا علی علیه السلام
3 MB

محسن چاوشی - اسداللهMohsen Chavoshi - Asadollahشهر پر از فتنه شد از روی توجان چو کمان از خم ابروی توچشم‌سیه هر چه که در عالم استوام گرفته‌است ز گیسوی تو
2 MB

اولاً باید بدانید که چه کسانی بازی سیاسی میشوند
2 MB

Profile picture of ‌آقای اَلفـبا‌
@Mr_Alphabet15 October 2025
#روحانی مملکت را این‌گونه اداره می‌کردمصاحبه جدید #سیف رئیس #بانک_مرکزی دولت تدبیر و امید: روحانی گفت من بهت دستور می‌دم سکه‌ها را بدون محدودیت بفروش!گفتم بعدش چی؟! دو سال دیگر #خزانه ته می‌کشه! روحانی گفت من تا دو سال دیگه بیشتر نیستم! بعدش به من چه! انا ربّ الإبل!@taghaviniaa
3 MB

Profile picture of ‌وحید‌
@Iransoltan14 October 2025
چقدر بهت بد کردن سید اولاد عزیز پیغمبر💔چرا اینهمه فریاد #محاکمه میزنیم چندساله،کسی #حسن_روحانی و #ظریف خائن و دولت گداصفت #غرب_پرست اون رو محاکمه نمیکند؟؟واگذارتون میکنم به خدا#شهیدخدمت #شهیدرئیسی 💔
917 KB

Profile picture of ‌EMAM_KHOMENEI.IR 🇮🇷‌
@emamkhomeini_rg14 October 2025
🎥 سخن کوبنده و دیده نشده از امام خمینی ره به مسئولان کشور:«این چه وضعی است در این مملکت؟! همیشه نمی‌شود که با حرف مردم را قانع کرد!چرا به فکر نیستید؟ چرا رئیس جمهور به فکر این امور نیست؟ حرفهایی می‌زنید یک قدری هم عمل کنید!»
5 MB

@MOTLQ14 October 2025
حتما این سخنان امام خمینی را ببینید.🛎#علی_یعقوبی مراقبت میخواهد.چون دستور کارش را نفوذ در میان مراکز امنیتی و قرآنی کشور قرار داده گاهی فردی پیوسته با استناد به قرآن و حدیث سخن می‌گوید، اما فکرش با آموزه‌های اصیل اسلام همخوانی ندارد. بسیاری از گروه‌های انحرافی، برای فریب مؤمنان،
3 MB

Profile picture of ‌آقای اَلفـبا‌
@Mr_Alphabet13 October 2025
با نابغه ریاضی #هیئت_دولت آشنا شوید.اینها به #شهید_رئیسی میگفتن ۵ کلاسه
3 MB

آیت الله کاشانی یک فرد مکتبی بودشجاعت رهبر انقلاب لحظه انفجار بمب در نماز جمعه تهران ، 24 اسفند 1363
14 MB

از ایران بترس🇮🇷
819 KB

بسم الله الرحمن الرحیم
914 KB

Profile picture of ‌بانوی روشنگر‌
@Zohreh3138 October 2025
روز جهانی کودک مبارک 💔#فلسطین
1 MB

@MOTLQ7 October 2025
بین دولت شهیدرئیسی و مجلس دکترقالیباف چه گذشت؟این سخنرانی شهیدرئیسی درمجلس۲.۵سال پس از آغازریاست جمهوری ایشان است.بیینیدکه چقدرشهید عزیزماازهماهنگی بین دولت ومجلس ونهادهادم میزندحتی می گویدحسرت اختلاف افتادن بین مجلس ودولت رابه دل دشمنان میگذاریمهم تاکیدبروجوداتحاددارندو هم تصریح به وجوددشمنانی
7 MB