Profile picture of ‌مهندس محمدرضا نادمی اردستانی‌
دشمنی اصلی جوانان واردنکردن گوداصلاحات واصولگرایان هستندجوان ایران میخواهدکشوراوج اقتداربرساندولی کسانی هستندمانعگری انجام میدهندبدانندمابه آنهاسیلی میزنیم نه آنهااجازه ریئس شون آیااین کارانجام بدیداجازه هست این یعنی برخلاف قوانین ولایت پذیری هرانسانی هم سوآنهاباشندشیطان وجن پذیرفته است
4 MB

Profile picture of ‌محمدصالح رحمتی ☫ᯓ‌
@msalehr847 November 2025
⚠️ 📺 شغل چاهزاده و منبع درآمد اپوزیسیون جمهوری اسلامی ایران افشا شد ‼️#KingRezaPahlavi 🎀👑 #پهلوی
2 MB
جمهوری اسلامی روی درب بطری آب من چسب ریخته بود تا نتوانم آن را باز کنم ولی من با قدرتم توانستم باز کنم💪پ.ن: سلام بر شاسکُلِ آریامهر✋🏼#عقل_برانداز🤣#پهلوی
1 MB

Profile picture of ‌شاهین‌
@sndi13536 November 2025
برای #ایران_قوی شدن نیاز داریم روزی در تقویم بنام #روز_مقابله_با #بانک=#رباخانه داشته باشیم. #پولطلا
9 MB
Profile picture of ‌محمد مخبر‌
محمد مخبرFamous

@MokhberOfficial  •  4 November 2025

۱۳ آبان بزنگاه خشکاندن آخرین ریشه های وابستگی بود. اگر آن لانه شر سقوط نمی کرد، امروز از ایرانِ سربلند، از اقتدار موشکی، از توان هسته‌ای و از شکوه علمی‌اش خبری نبود.آن حماسه، خیزشی آگاهانه و چرخشی سرنوشت‌ساز بود که مسیر عزت و استقلال این ملت را برای همیشه تعیین کرد.#ایران_قوی

إِلَّا الْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ لَا يَسْتَطِيعُونَ حِيلَةً وَلَا يَهْتَدُونَ سَبِيلًامگر مردان و زنان و کودکان مستضعفی که [برای نجات خود از محیط کفر و شرک] هیچ چاره ای ندارند، و راهی [برای هجرت] نمی یابند..........
2 MB

Profile picture of ‌رامین قانع‌
@Ramingh675 November 2025
احزاب سیاسی در خدمت امت واحده اسلامی#امت_واحده #امت_واحده_اسلامی #رامین_قانع
4 MB

Profile picture of ‌سیدمحمدرضا واسعی (سید قمی)‌
@seyedqomi1103 November 2025
هیچ توجیهی از تیم مذاکره کننده برجام قابل قبول نیست! ما منتظر محاکمه هستیم آقای ‎@Ejeii🎥 #سعید_جلیلی در دانشگاه علامه: ۱۰ سال از عمر یک ملت [با برجام و اسنپ بک] طی شده، بعد می‌گویند چیزی نشده، برگشتیم به همان موقع؛ عجب!#برجام #مذاکره #محاکمه_ظریف_روحانی #ایران #آمریکا‎@M_TalebiDarestani ‎@Sabeti
3 MB

Profile picture of ‌علیرضا امیدی‌
@aromidi3 November 2025
علیرغم تبلیغات منفی ترامپ علیه زهران ممدانی کاندیدای شهردار نیویورک و هزینه های گزافی که برای تخریب چهره او صرف کرده اند، وقتی ترامپ در مقابل او کم میاره و پیروزی او را قطعی میداند در پاسخ به سئوال خبرنگار، پاسخی حسادت آمیز میده!رسانه های آمریکا او را کاندیدای ریاست جمهوری بعدی معرفی میکنند#آمریکا
893 KB

Profile picture of ‌رامین قانع‌
@Ramingh672 November 2025
فرق بین احزاب در ممالک اسلامی با احزاب غربی چیه؟
6 MB

به فضل خدا و دعایی شما مردم
1 MB

ای مسئولان مکتب شهید بهشتی
6 MB

📹 انتظار فرج افضل‌الاعمال است👆 اشاره حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به ویژگی‌ انسان منتظر ظهور 🌷 #برای_طلوع_خورشید💻 Farsi.Khamenei.ir
1 MB

HE IS A HERO AYAT.....(مهر ابن جواد)
2 MB

@sndi135330 October 2025
جناب رائفی پور آیا خروجی تفکر مبنایی شما اجرای الگوی اسلامی معیشت است؟ #پولطلا
9 MB
یکی از دلایلی که به‌هیچ‌وجه حاضر نشدم با امنا لیست تماماً مشترک بدهم حداقل حضور سه نفر در آن فهرست بود که یکی از آن‌ها ‎#صمصامی است. بنده یقین داشتم نظریات باطل و غلط اقتصادی او کشور را نابود خواهد کرد. اما چه شد که او به مجلس راه یافت!؟

Show this thread

Profile picture of ‌قاسم شوروزی‌
@Sarbazesaiedmojtaba30 October 2025
♨️نقشه دشمن برای روزهای آینده چیست؟🔹 برشی از سخنرانی استاد راجیاللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
3 MB

@sndi135330 October 2025
جناب جبرائیلی نظر شما در مورد این ارائه چیست؟ شفاف بگویید تکلیف ما روشن شود.#پولطلا
9 MB
از همه مردم عزیز ایران، چه آنها که با طرز تفکر این حقیر موافقند و چه آنها که مخالفند، تقاضا دارم این ارائه را درباره اقتصاد سیاسی ایران ملاحظه فرموده و درباره آن تامل و تدبر کنند.https://www.aparat.com/v/inrq96d

ای خدایی متعال خودت شاهدی
3 MB