Profile picture of ‌اَبـو زينـب  🇧🇭‌
@BuZaynab4 June 2026
🇮🇶 شهید ابومهدی #المهندس:«ما باید نجات‌بخش باشیم.. امام #خمینی (ره) به‌عنوان یک منجی آمد.»
6 MB

Profile picture of ‌شاهین‌
@sndi13534 June 2026
نظر شهید سید علی حسینی خامنه‌ای در مورد شیعیان لبنان را در این فیلم ببینید.
11 MB

Profile picture of ‌علی صادقی‌
@Ali_sadeghi563 June 2026
🔴کودتا توهم نیست، واقعیت محض است‼️برجام۱ = هسته‌ای‼️برجام۲ = حماس، حزب‌الله، سوریه و جبهه مقاومت‼️برجام۳ = ترور و کودتا در داخل!#ایران_قوی #رهبر_شهید #مذاکره #پهلوی #جنگ_رمضان #انتقام #عید_غدیر #مهمان_علی #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_آمریکا #حجاب #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
2 MB

Profile picture of ‌نیـ♬ـلو♡🎒‌
@VNILOO3 June 2026
🔦🎥🎤مصاحبه های #سانسور شده با مردم در زمان پهلوی:#سیرک‌پهلوی#پهلوی
5 MB

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
امان از سالها خود تحقیری که این اساتید دانشگاه به خورد مردم دادند جنگ با آمریکا عیار واقعی قدرت نظام جمهوری اسلامی را آشکار کرد
7 MB

Profile picture of ‌علی صادقی‌
@Ali_sadeghi562 June 2026
🎥 التماس علی‌نژاد برای حمله به ایران🔹شما یهودیان صهیونیست هستید که می‌توانید هم دموکرات و هم جمهوری‌خواه را در آمریکا متحد کنید پس چرا در مورد ایران مردد هستید و حمله نمی کنید؟!!#ایران_قوی #امام_زمان #رهبر_انقلاب #مذاکره #تنگه_هرمز #پهلوی #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
4 MB

Profile picture of ‌Amir Ali‌
@A_Montazer11901 June 2026
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِسوره ممتحنهيَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَ عَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاءَ تُلْقُونَ إِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَ قَدْ كَفَرُوا بِمَا جَاءَكُمْ مِنَ الْحَقِّ يُخْرِجُونَ الرَّسُولَ وَ إِيَّاكُمْ أَنْ تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ رَبِّكُمْ إِنْ
12 MB
آمریکا ابزار محاصره دریایی را بلافاصله بعد از مذاکرات پاکستان (مذاکره از موضع ضعف) فعال کرد، در حالیکه در طول جنگ حتی برای فروش نفت روی آب ایران نیز معافیت صادر کرد.

Profile picture of ‌Amir.M .J‌
@IRAM13891 June 2026
خط فکری جمهوری اسلامی از زبان امام خمینی (ره)
779 KB

Profile picture of ‌علی شریعت زاده‌
@Alborzcamp1 June 2026
دانشجوی روشنفکر مخالف جمهوری اسلامی: «خدا را شکر که من و امثال من سر کار نبودیم وگرنه ایران نابود شده بود !درود به شرفت با این صداقتترسانه و جهاد تبیین کوبنده تر از موشک است لطفا لینک قرارگاه سایبری حاج قاسم را منتشر بفرمایید 👇👇👇👇👇https://eitaa.com/hajghasemsite
eitaa.com

ایتا - قرارگاه سایبری حاج قاسم

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

10 MB

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout1 June 2026
ترمینولوژی «رهبری» در کلام وفاقیون و تخدیریون. همه چی با رهبری هماهنگه، رهبر انقلاب نیست ، شعامه. سران قواست!پـارســال:#ظریف: «بی‌حجابی غیرقانونیه ولی 👈 رهبری ایران تصمیم گرفته جلوش گرفته نشه برای حفظ وحدت! منظورم رهبر ایران نیست ، رهبری ایران یعنی دولت و مجلس و قوه قضاییه و شعام! #اعتراف
4 MB

Profile picture of ‌غلام مرتضی علی‌
@GOLAMALI1 June 2026
با دو روز تاخیر !😡😡 پست تر از شما چه کسی است ؟؟؟
2 MB

Profile picture of ‌مهدی دهقانی‌
سخنی نیست مگر آهِ دل سوخته ی من#رهبر_شهید
7 MB

Profile picture of ‌پَنـاه؛🏴‌
@Panahion31 May 2026
زنجان یا تبریزروز شهادت قائد امتپ.ن: جواب این مردم مذاکره و فراموش کردن سخنان رهبره!مثلی لا یبایع مثل یزید
2 MB

Profile picture of ‌Dav Aji🇮🇷‌
@Dav_Aji31 May 2026
انتر بچه در بغل خون آشام#پهلوی #نتانیاهو
664 KB

Profile picture of ‌Amir Ali‌
@A_Montazer119031 May 2026
چه #دشمنان #فریبکار و #باهوشی داریم که می دانند باید به کجا ضربه بزنند ، میدانند #خانواده است که با#تربیت درست #بچه ها #جامعه را میسازند ، حال اگر این خانواده آلوده و #فاسد شود چه⁉️ دیگر #غیرتی نمی ماند که از#کشور،#دین و خانواده #دفاع و #حمایت کندهمه در این جامعه ی#فاسد به فکر گناه و #هرزگی هستند.
6 MB

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout31 May 2026
عیسی کلانتری:اگر تمام مسئولیت‌ مذاکرات با آمریکا دست من بود، قبل از جنگ، ۲ میلیارد دلار به شخص ترامپ🐷 می‌دادم و با او سازش می‌کردم و همه اختلافات را تمام می‌کردم اگر دو میلیارد دلار در حلقوم ترامپ🐷 می‌ریختیم جنگ نمی‌شد و او عقب می‌نشست، با این کار، دیگر ۲۰۰ میلیارد دلار هم خسارت نمی‌دیدیم.
2 MB

Profile picture of ‌ܦ̇ܝ‌ܝ̇‌یـܔ𓄂💛ܦ̇ߊ‌طِܩیـــوܔ💛‌
کد دادن اصلاحات در پائیز 1405بیانیه اصلاحات:دوره گذار از جمهموری اسلامی تا اسفند فرارسیدهبعد از 18و19دیماهتا زمستان دوره گذار فرامیرسیدخاتمی بالباس صورتی***** رفسنجانی با روسری صورتی!و اینجا ادم اتش میگره اینها هنوز ز،نده هستن😡اقای دوکتر شبیه س،گنام،وست رو س،گ ....سران،اص،لاحات س،گ تو...
2 MB

Profile picture of ‌آقای اَلفـبا‌
@Mr_Alphabet31 May 2026
سطح درک و فهم معاون #حسن_روحانی از روابط بین الملل #عیسی_کلانتری، معاون رئیس‌جمهور اسبق:▪️اگر تمام مسئولیت‌ مذاکرات با آمریکا دست من بود، قبل از جنگ، ۲ میلیارد دلار به شخص #ترامپ میدادم و با او سازش می‌کردم و همه اختلافات را تمام می‌کردم!!! 🤦
2 MB

Profile picture of ‌سیدمحمدرضا واسعی (سید قمی)‌
@seyedqomi11030 May 2026
🔴عیسی کلانتری معاون روحانی : اگه تمام مسئولیت‌ مذاکرات با آمریکا دست من بود، قبل از جنگ، ۲ میلیارد دلار به شخص ترامپ میدادم و با اون سازش می‌کردم و همه اختلافات رو تموم می‌کردم!سیاست بده‌بره‌ی سازشگرها رو معاون روحانی با رسم شکل برامون توضیح داد.بده بره ته نداره! تا آخرین قطره‌ی نفت، تا آخرین فر…Show more
2 MB