6 MB
@BuZaynab4 June 2026
@Ali_sadeghi563 June 2026🔴کودتا توهم نیست، واقعیت محض است‼️برجام۱ = هستهای‼️برجام۲ = حماس، حزبالله، سوریه و جبهه مقاومت‼️برجام۳ = ترور و کودتا در داخل!#ایران_قوی #رهبر_شهید #مذاکره #پهلوی #جنگ_رمضان #انتقام #عید_غدیر #مهمان_علی #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_آمریکا #حجاب #اللهم_عجل_لولیک_الفرج2 MB
@Karim_meaad_karimi512 June 2026امان از سالها خود تحقیری که این اساتید دانشگاه به خورد مردم دادند جنگ با آمریکا عیار واقعی قدرت نظام جمهوری اسلامی را آشکار کرد7 MB
@Ali_sadeghi562 June 2026🎥 التماس علینژاد برای حمله به ایران🔹شما یهودیان صهیونیست هستید که میتوانید هم دموکرات و هم جمهوریخواه را در آمریکا متحد کنید پس چرا در مورد ایران مردد هستید و حمله نمی کنید؟!!#ایران_قوی #امام_زمان #رهبر_انقلاب #مذاکره #تنگه_هرمز #پهلوی #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #اللهم_عجل_لولیک_الفرج4 MB
@A_Montazer11901 June 2026بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِسوره ممتحنهيَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا عَدُوِّي وَ عَدُوَّكُمْ أَوْلِيَاءَ تُلْقُونَ إِلَيْهِمْ بِالْمَوَدَّةِ وَ قَدْ كَفَرُوا بِمَا جَاءَكُمْ مِنَ الْحَقِّ يُخْرِجُونَ الرَّسُولَ وَ إِيَّاكُمْ أَنْ تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ رَبِّكُمْ إِنْ12 MBآمریکا ابزار محاصره دریایی را بلافاصله بعد از مذاکرات پاکستان (مذاکره از موضع ضعف) فعال کرد، در حالیکه در طول جنگ حتی برای فروش نفت روی آب ایران نیز معافیت صادر کرد.
@Ali_sadeghi561 June 2026🛑 عامل اصلی اقتدار ما بعد از خدا ولایت است و مردم...🎙#حجتالاسلام_حاجیصادقی (نماینده محترم ولی فقیه در سپاه)#ایران_قوی #امام_زمان #استغاثه #امام_هادی #اینترنت #انتقام #مذاکره #رهبر_انقلاب #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #اللهم_عجل_لولیک_الفرج5 MB
@Alborzcamp1 June 2026دانشجوی روشنفکر مخالف جمهوری اسلامی: «خدا را شکر که من و امثال من سر کار نبودیم وگرنه ایران نابود شده بود !درود به شرفت با این صداقتترسانه و جهاد تبیین کوبنده تر از موشک است لطفا لینک قرارگاه سایبری حاج قاسم را منتشر بفرمایید 👇👇👇👇👇https://eitaa.com/hajghasemsiteeitaa.comایتا - قرارگاه سایبری حاج قاسم
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
10 MB
@Amout1 June 2026
@A_Montazer119031 May 2026چه #دشمنان #فریبکار و #باهوشی داریم که می دانند باید به کجا ضربه بزنند ، میدانند #خانواده است که با#تربیت درست #بچه ها #جامعه را میسازند ، حال اگر این خانواده آلوده و #فاسد شود چه⁉️ دیگر #غیرتی نمی ماند که از#کشور،#دین و خانواده #دفاع و #حمایت کند❗همه در این جامعه ی#فاسد به فکر گناه و #هرزگی هستند.6 MB
@Amout31 May 2026عیسی کلانتری:اگر تمام مسئولیت مذاکرات باآمریکادست من بود، قبل از جنگ، ۲ میلیارد دلار به شخصترامپ🐷 میدادم و با او سازش میکردم و همه اختلافات را تمام میکردم اگر دو میلیارد دلار در حلقومترامپ🐷 میریختیم جنگ نمیشد و او عقب مینشست، با این کار، دیگر ۲۰۰ میلیارد دلار هم خسارت نمیدیدیم.2 MB
@FarzinFatemiyoun31 May 2026کد دادن اصلاحات در پائیز 1405بیانیه اصلاحات:دوره گذار از جمهموری اسلامی تا اسفند فرارسیدهبعد از 18و19دیماهتا زمستان دوره گذار فرامیرسیدخاتمی بالباس صورتی***** رفسنجانی با روسری صورتی!و اینجا ادم اتش میگره اینها هنوز ز،نده هستن😡اقای دوکتر شبیه س،گنام،وست رو س،گ ....سران،اص،لاحات س،گ تو...2 MB
@Mr_Alphabet31 May 2026سطح درک و فهم معاون #حسن_روحانی از روابط بین الملل #عیسی_کلانتری، معاون رئیسجمهور اسبق:▪️اگر تمام مسئولیت مذاکرات با آمریکا دست من بود، قبل از جنگ، ۲ میلیارد دلار به شخص #ترامپ میدادم و با او سازش میکردم و همه اختلافات را تمام میکردم!!! 🤦2 MB
@seyedqomi11030 May 2026🔴عیسی کلانتری معاون روحانی : اگه تمام مسئولیت مذاکرات با آمریکا دست من بود، قبل از جنگ، ۲ میلیارد دلار به شخص ترامپ میدادم و با اون سازش میکردم و همه اختلافات رو تموم میکردم!سیاست بدهبرهی سازشگرها رو معاون روحانی با رسم شکل برامون توضیح داد.بده بره ته نداره! تا آخرین قطرهی نفت، تا آخرین فر…Show more2 MB