Profile picture of ‌سجاد خوش‌بخت‌
@khoshsaj14 May 2026
آپدیت مرسدس برای گرندپری کانادا زمان هر را دور ۰/۳ ثانیه زمان را کاهش می‌دهد ‼️آن‌ها همچنین با استفاده از یک گیربکس جدید و سبک‌تر، وزن خودرو را کاهش می‌دهند و سیستم‌ های الکترونیکی را هم بهینه می‌کنند؛ چیزی که کمک می‌کند استارت‌های بهتری در مسابقه داشته باشند.اما یک نکته وجود دارد. طبق قوانین، م…Show more

@khoshsaj14 May 2026
🔻چارلز لکلرک:🗣️«عجیبه… هنوز خیلی حس جوون بودن دارم و سال اولم در فراری رو طوری به یاد دارم که انگار همین دیروز بود. حس خاصیه.اما نمی‌خوام فقط به عنوان باتجربه‌ترین راننده‌ی تیم شناخته بشم. رؤیای من اینه که با فراری قهرمان جهان بشم، و هنوز به اون هدف نرسیدم. همین هدفیه که تمام تمرکزم روشه.در وا…Show more

@khoshsaj14 May 2026
🚨تیم دوکاتی لنوو تأیید کرد که مارک مارکز، که روز یکشنبه پس از تصادف در گرند پری فرانسه تحت عمل جراحی موفقیت‌ آمیز قرار گرفت، این آخر هفته در گرند پری مانستر انرژی کاتالونیا جایگزین نخواهد شد.🏆🩺قهرمان فعلی جهان پس از دو عمل جراحی روی پای راست و شانه‌اش در مادرید، دوران نقاهت خود را آغاز کرده است…Show more

@khoshsaj14 May 2026
فرناندو آلونسو:احتمالاً در مقطعی از تابستان درباره آینده‌ام در فرمول ۱ تصمیم می‌گیرم.خیلی آرام و راحت هستم. اگر ادامه بدهم، فصل ۲۰۲۷ بهتر از این فصل خواهد بود.به همه گزینه‌ها باز هستم. بعید است قبل از تعطیلات تابستانی با تیم درباره این موضوع صحبت کنم.باید ببینیم ماشین چقدر پیشرفت می‌کند و سال آ…Show more

@khoshsaj12 May 2026
🔵| پوستر AMG GT3 مرسدس برای مسابقه 24 ساعته نوربرگ‌رینگ.🔥

@khoshsaj12 May 2026
🔵 | مصاحبه مكس قبل از نوربرگ‌رينگ 24 ساعته:مسیر 25.3 کیلومتری به عنوان جهنم سبز شناخته می‌شود، زیرا چالش‌های زیادی دارد. مکس وقتی درباره مسابقه در تاریکی پرسیده شد، گفت: «احتمالاً بهترین حس خواهد بود. تو تنها هستی و در شب رانندگى ميكنى، معمولاً ماشین در شب سریع‌تر است، بنابراین من منتظر آن هستم.…Show more

@khoshsaj11 May 2026
♦️ | چارلز لکلرک:وقتی همیلتون به فراری آمد، هر حرکت او را مطالعه کردم.چارل لکلرک، رانندهٔ فراری، اعتراف کرد که پس از ورود لوئیس همیلتون به فراری، شروع به بررسی دقیق همهٔ کارهایی کرد که این رانندهٔ بریتانیایی انجام می‌دهد.از آماده‌سازی برای آخر هفته گرفته تا کار پشت فرمان.به گفتهٔ این رانندهٔ م…Show more

@khoshsaj11 May 2026
🚨خبر فوری از نوربرگ‌رینگ: بلیط‌های روز مسابقه تمام شد!✔️مسئولان برگزاری مسابقات 24 ساعته نوربرگ‌رینگ که قرار است همین آخر هفته با حضور مکس ورستپن برگزار شود، خبر دادند که تمام بلیط‌های روز شنبه (روز شروع مسابقه) به طور کامل فروش رفته است، اتفاقی که در تاریخ این مسابقات ماراتن بی‌ سابقه بوده و تا…Show more

@khoshsaj11 May 2026
🔵 | مکس ورستپن بدون مجوز ویژه به مسابقات 24 ساعته نوربرگ‌رینگ می‌رود.🔸مکس ورستپن برای شرکت در مسابقات 24 ساعته نوربرگ‌رینگ مجبور است مسیر سخت و کامل مرحله تعیین خط را طی کند. او نتوانسته آن معافیت‌ها یا مجوزهای ویژه‌ای را بگیرد که به تیم‌های موفق مسابقات قبلی (NLS) و دورهای تعیین خط ماه آپریل د…Show more

@khoshsaj11 May 2026
شباهت 100 از 100 😅🤝

@khoshsaj11 May 2026
🏎 | دنیل ریکاردو پیش از سفر به پیست افسانه‌ای ایندیاناپولیس با گفتن جمله‌ی «هرگز نگو هرگز» شایعات بازگشتش به مسابقات اتومبیل‌رانی را تشدید کرد. 🔥🔥🔥🔥ریکاردو از زمان ترک فرمول یک در سال ۲۰۲۴، زمانی که لیام لاوسون پس از گرند پری سنگاپور جای او را در تیم ریسینگ بولز گرفت، در هیچ مسابقه‌ای شرکت ن…Show more

@khoshsaj11 May 2026
برند Smooth operator همچنان چهره لورآل پاریس است. 🔥کارلوس ساینز همکاری موفق خود را با برند معروف لوازم آرایشی گسترش داده و خط تولید محصولات ویژه مراقبت از ریش و صورت را عمدتاً برای آقایان با نام L'Oréal Men Expert Barber Club راه اندازی کرده است

@khoshsaj11 May 2026
🚨افزایش حجم باک‌ها یا کاهش مسافت مسابقات؟دیروز در FIA برنامهٔ عملی برای چشم‌انداز ماه‌های آینده اعلام شد.تیم‌ها و موتورسازان با سرعتی فزاینده تغییراتی در طراحی واحدهای قدرت ایجاد خواهند کرد تا به سال ۲۰۲۷ برسند.

@khoshsaj11 May 2026
🔵 | مکس ورستپن توضیح می‌دهد که آینده فرمول یک باید به چه شکل باشد:• ما به سادگی باید از آن تقسیم 55-45 فاصله بگیریم.• اگر به 75% یا 80% موتور احتراق داخلی برگردیم، این خود به تنهایی خیلی کمک خواهد کرد.

@khoshsaj11 May 2026
♨️ | لوییس همیلتون و ROSE از بلک‌پینگ در یک ویدیو برای برند RIMOWA ظاهر شدند.نکته مهم : تصویر بالا به علت نوع پوشش با در نظر گرفتن حریم خصوصی و قوانین برنامه #ویراستی سعی در ویرایش عکس ها شده.هدف این صفحه اشاعه اخبار و اطلاعات جهان اتومبیلرانی بوده و هرگونه موضع‌گیری و برداشت اشتباه فاقد اعتبار و…Show more

@khoshsaj11 May 2026
لوگان سارجنت:🗣️خیلی جالب می‌شد اگر با مکس هم‌تیمی شویم و پشت فرمان هایپرکار فورد برویم. او‌ن همه جا عالیه.فکر می‌کنم مکس الان نه فقط در فرمول یک، بلکه بهترین راننده است و تقسیم یک ماشین با او یک امتیاز بزرگ خواهد بود.

@khoshsaj11 May 2026
🚨| همیلتون آماده اعلام بازنشستگی؟🔴 لوئی دکر، خبرنگار هلندی در پادکست NOS F1 ادعای عجیبی رو مطرح کرده، اون میگه لوییس همیلتون ممکنه توی گرندپری خانگی‌اش در سیلورستون، رسما اعلام کنه که آخر فصل 2026 از دنیای فرمول یک خداحافظی میکنه.🔻این خبرنگار با اعتماد به نفس کامل میگه: من حاضرم شرط ببندم! …Show more

@khoshsaj10 May 2026
📸 | عکس رانندگان فرمول یک و همسرانشان نکته مهم : در برخی تصاویر به علت نوع پوشش با در نظر گرفتن حریم خصوصی و قوانین برنامه #ویراستی سعی در ویرایش عکس ها شده.هدف این صفحه اشاعه اخبار و اطلاعات جهان اتومبیلرانی بوده و هرگونه موضع‌گیری و برداشت اشتباه فاقد اعتبار و مسئولیت ما می باشد.

@khoshsaj9 May 2026
🔵فورد سال آینده با هایپرکار خود در مسابقات قهرمانی جهان استقامت (WEC) حضور خواهد داشت و مارک راشبروک، رئیس بخش مسابقات این شرکت، دوست دارد روزی مکس ورستپن پشت فرمان این خودرو بنشیند.مارک راشبروک:«ما مکس را دوست داریم. ما آنچه او در فرمول یک روی پیست انجام می‌دهد را دوست داریم. ما او را خارج ا…Show more

@khoshsaj9 May 2026
🔴 تمدید قرارداد اسکای اسپورت با فرمول یک تا 2034🔻فرمول یک این خبر را در 16 اردیبهشت اعلام کرد، قراردادی که علاوه بر بریتانیا و ایرلند، شامل پخش در ایتالیا هم می‌شود. اسکای که از سال 2019 حق پخش انحصاری در بریتانیا و ایرلند را دارد، قرار است طبق روال قبلی، تمام جلسات تمرینی، تعیین خط، مسابقات اس…Show more