🔴⭕ امیدواری به فراری با وجود ناکامی در میامی: هنوز همهچیز از دست نرفته!
🔸نیکو هالکنبرگ :مونترال همیشه یکی از اون پیستهاییه که آدم واسه برگشتن بهش ذوق داره. این پیست واقعا نمادینه و حال و هوای شهر و پیست باعث میشه یه آخر هفته خیلی باحال رو تجربه کنیم. بعد از اتفاقات میامی، مهمترین چیز برای ما اینه که خیلی سریع خودمون رو جمعوجور کنیم و یه آخر هفته بینقص داشته باشیم…Show more
🔹گابریل بورتولتو: خیلی هیجانزدهام که دوباره به کانادا برمیگردم. مسابقات مونترال معمولا خیلی دیدنی و جذاب از آب درمیاد. جو پیست و خود شهر هم جوریه که همیشه برای رانندهها و طرفدارها یه آخر هفته خاص رو میسازه. چون پارسال اینجا مسابقه دادم، قشنگ میدونم که چقدر مهمه از همون اول با ماشین راحت باشی…Show more
🔵 خوزه خاویر بوئیسان که توی دهه ۲۰۰۰ میلادی یه طرفدار دوآتیشه رنو بود، بالاخره به آرزوی بزرگش رسید: رسیدن به فرمول یک و پیوستن به تیم آلپین!🔹اون الان به عنوان مدیر پروژه توی دفتر انستون کار میکنه.✔️جالبه بدونید خوزه قبل از این هم توی شرکت ایرباس در فرانسه مشغول به کار بوده.
خبر خوب برای عاشقان فرمول یک در ایران عزیز 🇮🇷 🤘🏻❤️من و بچههای تیمم تصمیم گرفتیم یه هدیه خوب به مردم عزیزمون بدیم و اونم پخش گرند پری کانادا ساعت ۱۰ و نیم شب تهران _ پردیس سینمایی زیمامال فلکه اول صادقیه..دوستانی که مایل هستن در این رویداد شرکت کنند میتونن از سایت #ایران_تیکت تو بخش #سرگرم…Show more
🚨 احتمال داره استبان اکون تا پایان فصل در تیم هاس نمونه.🔴 جولیان سزارولی (از UOL Esporte): "آیاو کوماتسو از اکون خوشش نمیاد و از عملکرد فعلیاش اصلا راضی نیست.راستش شنیدم که کوماتسو مطمئن نیست اکون تا آخر فصل راننده تیم بمونه."«فاصله عملکردی بین برمن و اکون امسال بیشتر شده و این موضوع جای…Show more
♦️| خبر خوب برای گیمرها رو نمایی از ورژن جدید بازی F1 25 در 20 mayتاریخ دقیق این بازی که قرار است به صورت DLC برای بازی F1 25 منتشر شود، روز چهارشنبه 20 may (30 اردیبهشت) اعلام میگردد.
@khoshsaj18 May 2026پیام یوهان زارکو از بیمارستان :گردنبند طبی دارم، ولی بیشتر از هر چیزی داره اذیتم میکنه. مشکل اصلی زانومه، رباطهام آسیب دیدن، ولی خوشبختانه استخوان رانم نشکسته. یه شکستگی کوچیک هم توی قسمت پایینی استخوان نازکنی (فیبولا)، بیرون قوزک پای چپم دارم. اخبار جدید رو بهتون میرسونم، فقط خواستم خیالتون ر…Show more
@Amirhse8118 May 2026
@khoshsaj17 May 2026پیروزی مرسدس شماره ۸۰ در نوربرگرینگ؛ پایان تلخ برای تیم ورستپنمرسدس شماره ۸۰ با رانندگی مارو انگل، لوکا اشتولز، فابیان شیلر و لوکا مارتین موفق شد قهرمان مسابقه ۲۴ ساعته نوربرگرینگ شود؛ در حالی که تیم مکس فرستپن پس از خرابی فنی در نهایت در جایگاه ۳۸ قرار گرفت.
@khoshsaj17 May 2026🚨*مرسدس درباره خودروی فرستپن تصمیم گرفت؛ تعمیر طولانی پس از خرابی شفت انتقال قدرت مرسدس‑AMG اعلام کرد با وجود خرابی جدی در خودروی شماره ۳ تیم مکس فرستپن در مسابقه ۲۴ ساعته نوربرگرینگ، تلاش خواهد کرد خودرو را تعمیر کرده و دوباره به پیست بازگرداندامیدهای مکس فرستپن برای پیروزی در مسابقه ۲۴ ساعته…Show more
@khoshsaj17 May 2026دوستای عزیز سه تا گیم بهتون معرفی میکنم که توی دنیای شبیهساز ماشینی نسبتا خوب بوده ❤️🏁🤘🏻خودم رو گوشیم دارم..اگه وقتشو دارید و حوصلشم هس .. جای دوری نمیره نصبش...البته real racing 3 هم بود که متاسفانه سرور هاش خاموش شدن 💔
@khoshsaj17 May 2026🔵🔴*مکس ورستپن شانس قهرمانی رو از دست داد!*مشکل فنی ماشین، شانس قهرمانی و حتی پودیوم تیم را به نزدیک به صفر رساند..
@khoshsaj17 May 2026خبر فوری : در حالی که تیم مکس فرستین در مسابقه ۲۴ ساعته نور برگرینگ عملکرد قدرتمندی از خود نشان داده بود خودروی شماره ۳ مرسدس با یک مشکل فنی مواجه شد و برای بررسی به پیت بازگشتاستیو بوشمان رئیس تیم Verstappen Racing درباره این اتفاق توضیح داد و اعلام کرد که تیم با یک مشکل فنی در خودرو روبه رو شده…Show more
@khoshsaj17 May 2026اخرین وضعیت مسابقات : 🇩🇪🔥به احتمال زیاد دیگه کسی نمیتونه توی رقابتِ دو تا مرسدس برای رسیدن به پیروزی دخالت کنه. بعیده که برای هر دوتاشون همزمان مشکلی پیش بیاد.تیم شماره ۳ (تیم مکس) فعلاً صدرنشینه و فاصلهاش با تیم شماره ۸۰ خیلی ثابته و حدود ۱۰ تا ۱۲ ثانیهست.اما توی یک مسابقهی ۲۴ ساعته، …Show more
@khoshsaj17 May 2026