🎬 | صحنه فوقالعاده جذاب و دیدنی از رقابت دو همتیمی #مرسدس در اسپرینت کانادا که شروع جنگ دو نفر در کورس قهرمانی بوده و خب اونایی که عاشق درام هستن .. خوشبحالشون.. 🔥🔥🔥🔥توی سه تا پارت میزارم براتون #پارت_اول
11 MB
@khoshsaj2 خرداد 1405شماره 33 به معنی واقعی کلمه دفاع کرد ولش میکردی تا سکو تماشگرا میومد 😂😂😂4 MB
@khoshsaj2 خرداد 1405تصمیم داور خیلی سختگیرانه بود نهایت کارت زرد اونم قبلش یه تذکر کوچیک 😒واقعا قرمز داشت ؟؟؟ 💔830 KB
@khoshsaj1 خرداد 1405دو ساعت دیگه + گزارش فارسی تایمگیری اسپرینت کانادا 🔥🏁🇨🇦لینک تماشا رویداد: F1persia.tv
@khoshsaj1 خرداد 1405
@khoshsaj1 خرداد 1405♦️تعداد آپدیت تیم ها برای گرندپری کانادا 2026🟢🟠مرسدس با 8 و مک لارن با 7 آپدیت🔴🟢فراری و استون مارتین بدون آپدیت
@khoshsaj1 خرداد 1405🚨آیائو کوماتسو در نشست خبری مدیران تیمها در مورد شایعه درگیری با اکون، عصبانی شد و اصلا خودش رو کنترل نکرد!🔸او گفت: *این شایعهی لعنتی افتضاح... این چرتوپرتها دیگه از کجا دراومده؟ هیچ پایه و اساسی نداره! اصلا هیچی! این یه حماقت محضه.*✔️کوماتسو از این فرصت در نشست خبری استفاده کرد تا تمامق…Show more
@khoshsaj1 خرداد 1405
@khoshsaj1 خرداد 1405چندتا خبر تا اینجا تمرین اول کانادا خدمت دوستانی که ندیدن ..🇨🇦🏁1 - ب نظر میاد ورشتپن ماشین ردبول رو با چمن زن اشتباه گرفته ، مدام میره رو چمن 2 - مشکلات فرمان تو این مسابقه بیداد میکنهکولاپینتو و حالا هم لاوسن3 - آلبون با زیر گرفتن یه مارمولک تو پیست ماشینش خراب شد 4 - دوتا پرچم قرمز داش…Show more
@khoshsaj1 خرداد 1405🎬 | وضعیت فعلی تمرین اول گرندپری کانادا 🇨🇦🏁لینک پخش رویداد : F1persia.tv9 MB
@khoshsaj1 خرداد 1405#خبر_جالب ‼️دنیای فرمول یک در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۶ شاهد یک جهش مالی بی سابقه بوده است. گزارشهای رسمی نشان میدهد که درآمدهای این ورزش با رشد خیره کننده ۵۳ درصدی از ۴۰۳ میلیون دلار در مدت مشابه سال گذشته به ۶۱۷ میلیون دلار در سال جاری رسیده است. نکته حائز اهمیت در این گزارش تغییر وضعیت عملیاتی این …Show more
@khoshsaj1 خرداد 1405همیلتون به شایعات پایان داد ‼️📍 لوئیس همیلتون : فعلا جایی نمیرم و برنامه ای برای بازنشستگی ندارم!لوئیس همیلتون پس از اینکه شایعاتی درباره بازنشستگی در گرندپری بریتانیا در روز مدیا گرندپری کانادا گفت :همه چیز برای من ۱۰۰ درصد روشن هست ، من هنوز متمرکزم ، هنوز اشتیاق دارم. همچنان عاشق کاریم که …Show more11 MB