یک از راه های تقویت حافظه انسانی افزودن حافظه و آپلود اطلاعات روی ذهن انسان است.این کتاب اختصاصا به این موضوع پرداخته است.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#آپلود#ذهن#انسان

«لا یُلْدَغُ الْمُؤْمِنُ مِنْ جُحْرٍ وَاحِدٍ مَرَّتَیْنِ»مؤمن از یک سوراخ دوبار گزیده نمی‌شود.پیامبر اکرم (ص) به ما آموختاشتباه را تکرار نکن،از تجربه عبرت بگیر،و به کسی که یک بار خیانت کرده، دیگر اعتماد مکن.#حدیث #مذاکره #دیپلماسی

در شهر یکی کس را هُشیار نمی بینمهریک بَتَر از دیگر شوریده و دیوانه.... 🌝#جناب_مولانا 🌱 :)

_چی خوندی؟ +انسانی _پس چرا آدم نشدی؟! 😐
I

@invalid  •  19 May 2026

-چی خوندی؟!!+علوم قرآن حدیث-ینی همه احادیثوحفظی؟؟!!🗡️

@invalid19 May 2026
🔻لیبی، هسته‌ای و موشکی را دو دستی تقدیم کرد تا رفاه موعود آمریکایی‌ها را به جامعه‌ ارمغان بیاورد در حالی که نتیجه‌ جز ناامنی و عقب ماندگی بیشتر زیر سایۀ تحریم‌ها نبود.لیبی پیش چشمان ماست؛عبرت بگیریم!👤دکتر مجید عباسیهمراه ما باشیدhttps://ble.ir/taghir_paradigm#به‌ـ‌وقت‌ـ‌تغییر‌ـ‌پارادیم
12 MB

@invalid17 May 2026
یکی از مقالات علمی جناب شهید دکتر علی لاریجانی را به طور کامل مشاهده میکنید در فایل زیر با عنوان «چرا به فلسفه سیاسی نیازمندیم»👇#لاریجانی#جنگ #ایران
مقاله لاریجانی چرا به فلسفه سیاسی نیازمندیم
.pdf
526 KB

@invalid16 May 2026
#دیسیپلیـــن یعنی خـوابت میاد ولی بلند میشی!دیسیپلیـــن یعنی این کار باید انجام بشه. . .‌دیسیپلین یعنی من آرزوشو ندارم من به دستـش میارم!دیسیپلین یعنی دلم پـیتزا میخواد ولی دارم تخم مرغ آب پز میخورم!دیسیپلین یعنی تـفریحو عقب میندازی چون الان وقت ساختــنه . .

@invalid15 May 2026
با اجازه می خوام توضیحاتی بدم درباره این ویراست شرکت در این بحث برای عموم آزاد است

This post was deleted by the post author.

@invalid15 May 2026
قال الامام الصادق عليه السلام: ما من عمل أفضل یوم الجمعة من الصلاة علی محمّد و أهل بیته.Imam Sadiq (peace be upon him) said: There is no deed on the day of Friday that is more excellent and more virtuous than sending blessings (Salawat) upon Muhammad and the family of Muhammad.

@invalid15 May 2026
امروز جمعه۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵۲۷ ذی القعده ۱۴۴۷۱۵ می ۲۰۲۶صبحتون بخیر🍃🌱#الّلهُــم‌َّعَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَــــ‌الْفَــرَج#لبیک_یا_امام_خامنه‌ای

@invalid14 May 2026
جدیدا وقتی در مورد موضوعی، نکته یا تحلیلی خاص به ذهنم می‌رسد و می‌خواهم در موردش بنویسم، وقتی می بینم #هوش_مصنوعی هم می‌تواند شبیه همان متن بلکه بهترش را تولید کند، احساس پوچی می‌کنم!!#فناوری #علوم_انسانی

@invalid14 May 2026
در همایش امتداد امام خامنه‌ای ، از هر اندیشه‌ای استقبال می‌گردد جز اندیشه‌ی خود امام خامنه‌ای.اکنون دریافتم که ایشان به هیچ‌وجه معرفی نشده‌اند.✍🏻علی لرستانی#همایش#همایش_امام_خامنه‌ای

@invalid14 May 2026
آینده 💛❤️💚🌱🙏🏻🌹به آنچه امروز انجام می دهید بستگی دارید... الّلهُــم‌َّعَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَــــ‌الْفَــرَج #لبیک_یا_امام_خامنه‌ای

@invalid13 May 2026
🎥سهم تو در جامعه تاب‌آور#مدیریت هیجان و آرامش ذهنی
7 MB

@invalid12 May 2026
پوستر روابط عمومی در سال1405

@invalid11 May 2026
امروز یه همایش شرکت کردم که خیلی تعریفشو از اطرافیان شنیده بودم و واقعا مشتاق محتواش بودماز کل حرفایی که استاد زد، مثال های دانشجو ها، کلیپ هایی که پخش شد، سه خط (واقعا سه خط😐) نکته نوشتم و بقیش حقیقتا چیز جالبی نداشتاین تجربه خیلی تکرار شده برامواقعا سواله واسم اون همه هزینه، وقت ادما،

@invalid9 May 2026
با توجه به نقض های متعدد آتش بس توسط دولت جنایتکار آمریکا و سگ دست آموزش اسرائیل صحبت از مذاکره توسط برخی از سیاستمداران ترسو صرفاً برای سست کردن مقاومت مردم است باید این افراد در جامعه معرفی و مفتض بشود و باید افراد مطلع روابط آلوده مالی و اطلاعاتی این افراد با دشمنان این سرزمین را فاش کنند

@invalid8 May 2026
از شکر وشربت تا هنر
1 MB

@invalid7 May 2026
سازمان ملل در پاسخ به روبیو ابراز تأسف کرد.
I

@invalid  •  7 May 2026

روبیو وزیر خارجه ترامپ:از سازمان ملل می‌خواهیم که ایران را در تنگه هرمزمتوقف کند،اگر کاری نکند پس کارکرد آن سازمان چیست؟سال‌ها گوش سازمان ملل از تکرار قطعنامه‌ها علیه جنگ‌ها و ... کر شده بود و آمریکاشنوانبود؛حالا از همان سازمان می‌خواهد دربرابرایران اقدام کندگاهی تاریخ باکنایه عدالت را نشان می دهد