یک از راه های تقویت حافظه انسانی افزودن حافظه و آپلود اطلاعات روی ذهن انسان است.این کتاب اختصاصا به این موضوع پرداخته است.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#آپلود#ذهن#انسان
@invalid2dیک از راه های تقویت حافظه انسانی افزودن حافظه و آپلود اطلاعات روی ذهن انسان است.این کتاب اختصاصا به این موضوع پرداخته است.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#آپلود#ذهن#انسان
@invalid19 May 2026🔻لیبی، هستهای و موشکی را دو دستی تقدیم کرد تا رفاه موعود آمریکاییها را به جامعه ارمغان بیاورد در حالی که نتیجه جز ناامنی و عقب ماندگی بیشتر زیر سایۀ تحریمها نبود.لیبی پیش چشمان ماست؛عبرت بگیریم!👤دکتر مجید عباسیهمراه ما باشیدhttps://ble.ir/taghir_paradigm#بهـوقتـتغییرـپارادیم12 MB
@invalid16 May 2026#دیسیپلیـــن یعنی خـوابت میاد ولی بلند میشی!دیسیپلیـــن یعنی این کار باید انجام بشه. . .دیسیپلین یعنی من آرزوشو ندارم من به دستـش میارم!دیسیپلین یعنی دلم پـیتزا میخواد ولی دارم تخم مرغ آب پز میخورم!دیسیپلین یعنی تـفریحو عقب میندازی چون الان وقت ساختــنه . .
@invalid15 May 2026با اجازه می خوام توضیحاتی بدم درباره این ویراست شرکت در این بحث برای عموم آزاد استThis post was deleted by the post author.
@invalid15 May 2026قال الامام الصادق عليه السلام: ما من عمل أفضل یوم الجمعة من الصلاة علی محمّد و أهل بیته.Imam Sadiq (peace be upon him) said: There is no deed on the day of Friday that is more excellent and more virtuous than sending blessings (Salawat) upon Muhammad and the family of Muhammad.
@invalid15 May 2026⚜ امروز جمعه۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵۲۷ ذی القعده ۱۴۴۷۱۵ می ۲۰۲۶صبحتون بخیر🍃🌱#الّلهُــمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَــــالْفَــرَج#لبیک_یا_امام_خامنهای
@invalid14 May 2026جدیدا وقتی در مورد موضوعی، نکته یا تحلیلی خاص به ذهنم میرسد و میخواهم در موردش بنویسم، وقتی می بینم #هوش_مصنوعی هم میتواند شبیه همان متن بلکه بهترش را تولید کند، احساس پوچی میکنم!!#فناوری #علوم_انسانی
@invalid14 May 2026در همایش امتداد امام خامنهای ، از هر اندیشهای استقبال میگردد جز اندیشهی خود امام خامنهای.اکنون دریافتم که ایشان به هیچوجه معرفی نشدهاند.✍🏻علی لرستانی#همایش#همایش_امام_خامنهای
@invalid14 May 2026آینده 💛❤️💚🌱🙏🏻🌹به آنچه امروز انجام می دهید بستگی دارید... الّلهُــمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَــــالْفَــرَج #لبیک_یا_امام_خامنهای
@invalid11 May 2026امروز یه همایش شرکت کردم که خیلی تعریفشو از اطرافیان شنیده بودم و واقعا مشتاق محتواش بودماز کل حرفایی که استاد زد، مثال های دانشجو ها، کلیپ هایی که پخش شد، سه خط (واقعا سه خط😐) نکته نوشتم و بقیش حقیقتا چیز جالبی نداشتاین تجربه خیلی تکرار شده برامواقعا سواله واسم اون همه هزینه، وقت ادما،
@invalid11 May 2026📌 آیا #جهان یک #شبیه_سازی است؟ از #ماتریکس تا #گودل؛ سفری به #عجیب_ترین پرسش #علم #مدرناین #نوشته شامل ۵ رشته #توییت میباشد. #تکنولوژی #دنیا #matrix #اینترنت #تئوری #internet #اینترنتـآزاد #اینترنتـبینـالملل #اینترنت_ملی #اینترنت_بین_الملل #no_internet #Theory
@invalid9 May 2026با توجه به نقض های متعدد آتش بس توسط دولت جنایتکار آمریکا و سگ دست آموزش اسرائیل صحبت از مذاکره توسط برخی از سیاستمداران ترسو صرفاً برای سست کردن مقاومت مردم است باید این افراد در جامعه معرفی و مفتض بشود و باید افراد مطلع روابط آلوده مالی و اطلاعاتی این افراد با دشمنان این سرزمین را فاش کنند
@invalid7 May 2026سازمان ملل در پاسخ به روبیو ابراز تأسف کرد.روبیو وزیر خارجه ترامپ:از سازمان ملل میخواهیم که ایران را در تنگه هرمزمتوقف کند،اگر کاری نکند پس کارکرد آن سازمان چیست؟سالها گوش سازمان ملل از تکرار قطعنامهها علیه جنگها و ... کر شده بود و آمریکاشنوانبود؛حالا از همان سازمان میخواهد دربرابرایران اقدام کندگاهی تاریخ باکنایه عدالت را نشان می دهد