Profile picture of ‌Fatemeh Bahmani‌
@Fatii_2000001 May 2026
'من به جا ماندن از این قافله عادت کردم . . و شما را فقط از دور زیارت کردم ؛ نوش ِجانش بشود هر که حرم رفت حسین . .' خودمانیم ولی ،گاه حسادت کردم❤️‍🩹:))'یا سیدالشهدا
225 KB

Profile picture of ‌ZEINAB | ☫‌
@ZENUOBE1 May 2026
ما را نمیبری‌ به‌ حرم‌ قهر کرده‌ای؟بگذر از‌ این‌ گدای‌ِ بد قدرناشناس...💔🚶🏻‍♀️#شب_جمعست_هوایت_نکنم_میمیرم#امام_حسین #کربلا
658 KB

Profile picture of ‌حامد حلیمی‌
@Halimi30 April 2026
چه شب جمعه هایی بیاد و بره و ما نباشیم...#یاحسین#کربلا#شب_جمعه
2 MB

Profile picture of ‌خانم میم‌
@mrym_31330 April 2026
آدم دلتنگ بهونہ‌گیر میشہ ..انقدر دلتنگـم که حاضرم‌ساعتها‌همینجورے‌بشینـمصدات کــنم.. ❤️‍🩹و با اسـم قشنگت گریہ کـنم:)حســ💔ــین‌جـآنـم(ع)#عزیزم_حسین
1 MB

Profile picture of ‌غلام علی‌
@morteza_8030 April 2026
میگمآقاےاباعبداللهمانمڪ‌گیرتوهستیم ..#حسین‌من ❤️‍🩹#شب_جمعه_هوایت_نکنم_میمیرم🖤🥀
1 MB

Profile picture of ‌مهاجر🕊‌
@MOHAJER_6330 April 2026
#شب_جمعه، شب زیارتی حضرت اباعبدالله الحسین.ع. السلام علیک یااباعبدالله وعلى الارواح التى حلت بفنائک علیک منى سلام اللَّه اَبداً ما بقیت وبقی اللَّیل والنهار ولاجعله اللَّه آخر العهدِ منّى لزیارتکُماَلسَّلامُ عَلى الحُسَین و عَلى علىِّ بْن الحُسَین و عَلى اَولادِ الحُسَینو عَلی اَصحابِ الحُسَین
7 MB

Profile picture of ‌کانون خدمت رضوی شهرستان زابل‌
@RazaviZabol30 April 2026
🎉 حضور ولایی دبیر، معاونین، خادمیاران و یاوران رضوی کانون خدمت رضوی زابل به همراه خادمان و بیرق گنبد طلایی آقا علی ابن موسی الرضا(ع) در تجمع مردمی و جشن میلاد امام رضا (ع) در محل پارک یعقوب لیث، پس از زیارت مزار شهدای گرانقدر🌺 ولادت امام رضا علیه السلام گرامی باد 💐
30 MB

Profile picture of ‌Fatemeh Bahmani‌
@Fatii_20000030 April 2026
از تو دست بکشم؟ابدا ابدا #دلبر_عراقی
769 KB

Profile picture of ‌🇮🇷خانم پاک سرشت🇵🇸‌
@M_pakseresht29 April 2026
#انیمیشن سفر #مشهدوقتی مامانم گفت:میخوایم بریم حرم #امام_رضا(ع)از خوشحالی خوابم نمی‌برد😍امام رضا جونم من همیشه اززیارت حرم باصفای شما خاطره‌ی خوبی دارم،توی حرم زیبای شما دیدم که از همه‌ جای ایران اومدن زیارت😊 آخه همه‌ی ما ایرانی‌ها عاشق شما هستیم.راستی تولدتون مبارک😍❤️Show more
3 MB

Profile picture of ‌هانیه جهانبخشی‌
@Haniehjahanbakhshi29 April 2026
❤️📿
2 MB

Profile picture of User
@Sire_salehan29 April 2026
امام رضا علیه‌السّلام فرمودند:«کسی که مرا در غربتم زیارت کند، روز قیامت بازدید او بر من واجب می‌شود.»معنای واقعی بازدید امام علیه‌السّلام در روز قیامت چیست؟+ بیانات آیت الله طهرانی قدس الله سره#سیره_صالحان #آیت_الله_طهرانی #امام #امام_رضا #زیارت #امام_شناسی #علامه_طهرانی
10 MB

Profile picture of ‌Pesar hajy | پسرحاجی‌
@Pesar_hajy29 April 2026
هر چقدر هم #دنیا ناسازگار باشد،ما پشتمان‌به #امام_رضا گرم است...
1 MB

Profile picture of ‌Samin *‌
@Samin2429 April 2026
دلتنگم....🍃 خاطرات ۱۴۰۴
2 MB

Profile picture of ‌Seyed Ali Taghavi🇮🇷‌
@ATK_100129 April 2026
مَن هَنوز با خاطِراتِ کـَربـُـبــَلــا زِنــدِگـی میکنم حـُســِـیْـن جان🖤❤️بطلب آقا🤲🏼.#امام_حسین #دلتنگی #عراق #کربلا #اربعین #ایران_امام_رضا #بازنشر
5 MB
الان فقط کربلا آرومم میکنه🥺😓اللهم الرزقنا کربلا بحق الحسین المظلوم شهید🏴#یاحسین

Profile picture of ‌حمزه‌
@Hamze_royan29 April 2026
خدایا من در حالت عادی الان نباید زنده باشم حالا که زنده ام احتمالا باید کاری رو تکمیل میکردم خدایا من طاقت ندارم اون کار رو بیار که من میخوام برم❤️‍🩹#امام_رضا #خامنه_ای#ایران_امام_رضا
2 MB

Profile picture of ‌حمزه‌
@Hamze_royan28 April 2026
یا امام رضا مددی#امام_رضا
857 KB

Profile picture of ‌seyedmojtabamirzazadeh128‌
@seyedmojtaba_zr28 April 2026
.تولدت مبارک ؛ اقای درد و دل های محرمانه :))) ..#امام_رضا#ولادت
3 MB

Profile picture of ‌Ali Irfani‌
@A_7231328 April 2026
Floral decoration of the Saqqakhaneh (water-giving place) and the Steel Window (Panjereh Foulad) of the Razavi Holy Shrine, on the eve of the birthday of the Master of the House Imam Reza, peace be upon him.#urdu👇
7 MB