'من به جا ماندن از این قافله عادت کردم . . و شما را فقط از دور زیارت کردم ؛ نوش ِجانش بشود هر که حرم رفت حسین . .' خودمانیم ولی ،گاه حسادت کردم❤️🩹:))'یا سیدالشهدا
225 KB
@Fatii_2000001 May 2026'من به جا ماندن از این قافله عادت کردم . . و شما را فقط از دور زیارت کردم ؛ نوش ِجانش بشود هر که حرم رفت حسین . .' خودمانیم ولی ،گاه حسادت کردم❤️🩹:))'یا سیدالشهدا225 KB
@ZENUOBE1 May 2026ما را نمیبری به حرم قهر کردهای؟بگذر از این گدایِ بد قدرناشناس...💔🚶🏻♀️#شب_جمعست_هوایت_نکنم_میمیرم#امام_حسین #کربلا658 KB
@mrym_31330 April 2026آدم دلتنگ بهونہگیر میشہ ..انقدر دلتنگـم که حاضرمساعتهاهمینجورےبشینـمصدات کــنم.. ❤️🩹و با اسـم قشنگت گریہ کـنم:)حســ💔ــینجـآنـم(ع)#عزیزم_حسین1 MB
@morteza_8030 April 2026میگمآقاےاباعبداللهمانمڪگیرتوهستیم ..#حسینمن ❤️🩹#شب_جمعه_هوایت_نکنم_میمیرم🖤🥀1 MB
@MOHAJER_6330 April 2026#شب_جمعه، شب زیارتی حضرت اباعبدالله الحسین.ع. السلام علیک یااباعبدالله وعلى الارواح التى حلت بفنائک علیک منى سلام اللَّه اَبداً ما بقیت وبقی اللَّیل والنهار ولاجعله اللَّه آخر العهدِ منّى لزیارتکُماَلسَّلامُ عَلى الحُسَین و عَلى علىِّ بْن الحُسَین و عَلى اَولادِ الحُسَینو عَلی اَصحابِ الحُسَین7 MB
@RazaviZabol30 April 2026🎉 حضور ولایی دبیر، معاونین، خادمیاران و یاوران رضوی کانون خدمت رضوی زابل به همراه خادمان و بیرق گنبد طلایی آقا علی ابن موسی الرضا(ع) در تجمع مردمی و جشن میلاد امام رضا (ع) در محل پارک یعقوب لیث، پس از زیارت مزار شهدای گرانقدر🌺 ولادت امام رضا علیه السلام گرامی باد 💐30 MB
@M_pakseresht29 April 2026
@Sire_salehan29 April 2026امام رضا علیهالسّلام فرمودند:«کسی که مرا در غربتم زیارت کند، روز قیامت بازدید او بر من واجب میشود.»معنای واقعی بازدید امام علیهالسّلام در روز قیامت چیست؟+ بیانات آیت الله طهرانی قدس الله سره#سیره_صالحان #آیت_الله_طهرانی #امام #امام_رضا #زیارت #امام_شناسی #علامه_طهرانی10 MB
@Pesar_hajy29 April 2026
@ATK_100129 April 2026مَن هَنوز با خاطِراتِ کـَربـُـبــَلــا زِنــدِگـی میکنم حـُســِـیْـن جان🖤❤️بطلب آقا🤲🏼.#امام_حسین #دلتنگی #عراق #کربلا #اربعین #ایران_امام_رضا #بازنشر5 MB
@Hamze_royan29 April 2026خدایا من در حالت عادی الان نباید زنده باشم حالا که زنده ام احتمالا باید کاری رو تکمیل میکردم خدایا من طاقت ندارم اون کار رو بیار که من میخوام برم❤️🩹#امام_رضا #خامنه_ای#ایران_امام_رضا2 MB
@seyedmojtaba_zr28 April 2026