Profile picture of ‌علی شریعت زاده‌
@Alborzcamp8 May 2026
خون گریه می کنند عشاق کربلامی میرن آخرش از داغ کربلا#رهبر_شهید
1 MB

Profile picture of ‌کانون خدمت رضوی شهرستان زابل‌
@RazaviZabol8 May 2026
📺 #ببینید🌺 ای امامِ بی‌همتا، سلام بر تو و بر آرامشی که تنها در آستانه‌ی تو یافت می‌شود.💠 ز حد بگذشت مشتاقی و صبر اندر غمت یارا💠 به وصل خود دوایی کن دل دیوانه ما را
4 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida8 May 2026
🔻#شب_زیارتی ابا عبدالله الحسین؏🔅پیامبر اکرمﷺ: «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة»✧السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ(ع) ✧و عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ(ع)✧و عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ(ع)✧وعَلى اَصْحابِ‌الْحُسَيْنِ(ع) اَللّهُمَّ‌عَجِّل‌لِوَلیِّکَ‌الفَرَجَ‌وَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
1 MB

Profile picture of ‌fatemeh.rzi‌
@fatemeh_rzi8 May 2026
اگر پلک هایم...خیسِ اشک است!اگر اشک هایم...قطره قطره...روی گونه ام میچکد!واگر نامت...بر زبانم جاری می‌شود...موهبتی ست از...نانِ حلالِ پدر‌...و…Show more
2 MB

Profile picture of ‌راوی روضه🇮🇷🎒‌
@ahmadreza20058 May 2026
دست‌ تقدیر چنان‌ کن‌ پس‌ از دادنِ‌ جاندر جوار‌ حرم‌ یار، همه‌ خاک‌ شویم♥️#شب‌جمعه#اباعبدالله#حسین‌فاطمه
2 MB

Profile picture of ‌مهدی‌
@Paeez_577 May 2026
نیروی های مسلح قوی و مقتدر یعنی؛یه کشور مدعی رو چندین روز متوالی زیر ضرب موشک و پهپاد نابود کنی بعد چند روز که وارد اون کشور بشی با گل و شیرینی بیان به استقبالت.(استقبال از حجاج ایرانی)#جنگ_رمضان #اصلاحات_سرمایه_اسرائیل_در_ایرانhttps://virasty.com/Paeez_57https://rubika.ir/FILMOWORLD
3 MB

Profile picture of ‌hmp‌
@Hmp3137 May 2026
روزی نخواهم بود اما بدان عشق تو در بند بند وجودم حک شده بود.
7 MB

Profile picture of ‌غلام علی‌
@morteza_807 May 2026
از فطرس ملک به همه پر شکسته‌هاحَیِّ عَلی به ساحت "گهواره‌ی حسین"♥️#شب_جمعه_هوایت_نکنم_میمیرم💔#چله_محرم🖤
3 MB

Profile picture of ‌eli‌
@Girl727 May 2026
#کبوتــــــرم هوایی شدم ببین عجب گدایی شدم دعای مادرم بوده که منم امام رضایی شدم پنجره فولادتو دوای هرچی دردهکسی ندیدم اینجاکه نا امید برگرده #از دور سلام ت میکنم سر وقت ساعت ۸ عاشقی یا امام رضا ع غریب الغربا کمکم کن رو سفیدترم کن پیش خدا توکل به خدا توانا و قادر
822 KB

Profile picture of ‌eli‌
@Girl726 May 2026
یه کاری کن برای این حال وخیمالّلهُــم‌َّعَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَــــ‌الْفَــرَج#لبیک_یا_امام_خامنه‌ایدختر روانشناس شهر شدم خدایا شکرت 🌹 همیشه کنارمی خدایا شکرت که دستان خالی مرا گرفتی🙏🇮🇷
8 MB

Profile picture of ‌غلام علی‌
@morteza_805 May 2026
همه دم به هوات، زده پر دلِ تنگحرمت شده، ملجاءِ هر دلِ تنگ.. #چهارشنبه_های_امام_رضایی💛🌻#پناه_عالم🫀
2 MB

Profile picture of ‌خانم پرستار🇮🇷🩺. عاشق وطن 🇮🇷 👩‍⚕️ 🇮🇷‌
@Nurse99994 May 2026
🌷 #سلام_صبحگاهی #به_رسم_هر_روز_صبح_سلام_آرام_جانم * #سلام_امام_زمانم🌷السلام علیک یا بقیة الله فی ارضه🌱وقتی سلام می‌دهمت در نگاہ مـنتصویر مهربانی تو تکرار می‌شود#سلام‌آقای‌من🌥 #اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج * ☀️
VirAva

به رسم هرروزصبح سلام آرام جانم❣️اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـ 🇮🇷

00:0017:18
7 MB
4 MB
5 MB
3 MB

@Nurse99993 May 2026
#سلام_صبحگاهی #به_رسم_هر_روز_صبح_سلام_آرام_جانم * #سلام_امام_زمانم 💚😍🕊💖 السَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ الْحَياةِ... 🍃🌸سلام بر تو ای مولایی که یادت زنده کننده قلبها و ظهورت سر آغاز حیات طیبه است.#اللَّهُمَّ_عَرِّفْنِےحُجَّتَڪ 🌥 #اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج* ☀️
VirAva

00:0016:22
3 MB
7 MB
560 KB
695 KB

Profile picture of ‌⭐General⭐ 🎒🚩 ...‌
@General2 May 2026
متن بالای ویدئو هست با خودت یواش بخون لذت ببر#امام_رضا #حج_فقرا #ایران_امام_رضا
2 MB

@Nurse99991 May 2026
#سلام_صبحگاهی #به_رسم_ادب_دست_برسینه_هرروزصبح_سلام_میکنیمسلام آرام جانم ❣️ * العجل یا #مهدی جان🥀◆✿◆السَّلامُ عَلَی القائمُ المُنتَظِر◆✿◆سلام #امام_زمانم..💚 بودنت هدیہ ای است…Show more
VirAva

00:0016:00
995 KB
763 KB
3 MB
1 MB

Profile picture of ‌حاج ممد‌
حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ..شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)❤️‍🩹 #یااباعبدالله #شب_جمعه
1 MB