توصيه رهبر شهید درمورد دعای عرفه امام حسین ع #رهبر_شهید #عرفه
8 MB
باز هم فرصت برای بازگشت به اصلِ خویش.در #روز_عرفه، آسمانها میزبان گریههای عاشقانهاند.خداوند، بزرگوارانه، دستِ یاری را به سوی بندگان دراز میکند تا به جایگاه اعلی بازگردند.این عیدِ بازگشت، عیدِ توبه و بندگی است.چه بزرگوار است او که میبخشد.#عرفه #توبه #بازگشت_به_خدا #روز_نیایش790 KB379 KB13 MB11 MB
.الهیماذا وجد من فقدکو ماذا فقد من وجدکقال الصادق ع:«مَنْ لَمْ یُغْفَرْ لَهُ فِی شَهْرِ رَمَضانَ لَمْ یُغْفَرْ لَهُ اِلی قابِلٍ اِلاَّ اَنْ یَشْهَدَ عَرَفَةَ؛کسی که در ماه رمضان بخشیده نشود، تا سال آینده بخشیده نمی شود، مگر اینکه [روز] عرفه را درک کند.»#عرفه1 MB
🕋🕌🕋🕌🕋🕌🕋.عرفات است ولی هر که بگوید یارب..پاسخش از طرف کرب وبلا می آید.🕋🕌🕋🕌🕋🕌🕋…Show more17 MB
📺 #ببینید💫 مراسم بدرقه اعزام کاروانِ زیارت اولیهای مشهد مقدس، به نیابت از شهید آیت الله سید محمدتقی حسینی طباطبایی🕌 به همت کانون خدمت رضوی شهرستان زابل، موسسه خیریه حضرت خدیجه(س)، برنامه تلویزیونی سمت خدا و گروه جهادی منتظران ظهور👤 با حضور دبیر، معاونین، خادمیاران و یاوران رضوی20 MB
سالروز شهادت امام محمد باقر (ع) به همه شما عزیزان تسلیت باد.کاری از گروه وصال ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ⭕️️با ما همراه باشید👇🏻@Vesal_Studio_1407#شهید_جمهور #شهید_رئیسی #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #مذاکره #رهبر_شهید #ایران #انتقام #اینترنت5 MB
یا مَن لا یُرجَی اِلا هُو!ای آنکه جز به او امیدی نیست! .دل به ذوقِ جلوهات با عالمی کردهست صلحورنه این شخص جنون با سایهٔ خود جنگ داشت#بیدل_دهلوی1 MB
داغ جان سوز من از خندهی خونین پیداستای بسا خنده که از گریه غمانگیزتر است...پ.ن: البته بنده به شخصه مخالف مناظره درباره اینجور مباحث با افراد معلوم الحال وهابی مسلمان نما هستم.#حضرت_زهرا#فاطمه_زهرا#حضرت_فاطمه #امام_علی#شیعه…Show more703 KB
@Sayyahi6dروضه خوانی #شهید آیت الله #رئیسی ؛ فقط برای #امام_حسین (علیه السلام) گریه کن...#کربلا#شهید_رئیسی#شهید_جمهور#شهید_خدمت5 MB
🤲 هفت اثر دردناک سستی در نماز ‼️🎤 استاد حسینیقمی🤲 نماز ، به سمت خدا🔺4 MB
ای اجل چند روزی مهلت بده؛محرم حسین نزدیک است:)💔❤️🩹السلامُ عَلَیکَ یا اباعَبدِلله #شب_جمعه13 MB
🚩یا اباعبدالله الحسین علیهالسلام....😭😭😭#رهبر_شهید #شهید_جمهور #ایران_قوی #انتقام #شب_جمعه1 MB
چه کنم دست خودم نیست که یادت نکنم... 😭#یا_حسین #شب_جمعه #کربلا #امام_حسین #بین_الحرمین582 KB
آرزوی شبهای جمعه ... برای دریافت فایل با کیفیت میتوانید به کانال های رسمی ما در بله و ایتا و روبیکا مراجعه کنید. شناسه ما در تمامی شبکه های اجتماعی Alqametv می باشد.3 MB
چقدر خوبه که حضرت عشق اینجوری بطلبه..میدان انقلاب باشی..برای حمایت و جانفدایی انقلاب تو خیابان باشی..بعدش بهت بگن فلانی اسمت دراومد داری میری حرم #کربلاماجرای خانم چفیه قرمز در تجمعات مردمی که مسافر کربلا شد..7 MB
@Nurse999920 May 2026#سلام_صبحگاهی #به_رسم_هر_روز_صبح_سلام_آرام_جانم ❣ * #سلام_امام_زمانم ❣بگن آرزوی محالت چیه ؟ میگم که بدونم که آقام کجاست 📖 السّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ...🌱سلام بر تو ای مولایی که زمین و زمان در ید قدرت توست. سلام بر تو و بر زمان آمدنت...…Show more890 KB
@Nurse999919 May 2026#سلام_صبحگاهی #به_رسم_هر_روز_صبح_سلام_آرام_جانم تو یادمان داده ای در اوج اضطراب و اضطرار، به پشتوانهی نام زیبایت آرام شویم*#سلام_امامزمانم_مهدی_جان (اللهم عجل لولیک الفرج ) *#نشـرپـیامصـدقهجـاریهاست # #رهبرم_سیدمجتبی …Show moreVirAvaبه رسم هرروزصبح سلام آرام جانم❣️اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـ 🇮🇷
00:0016:591 MB12 MB575 KB570 KB