Profile picture of ‌Amir Alikarimi🚩‌
توصيه رهبر شهید درمورد دعای عرفه امام حسین ع #رهبر_شهید #عرفه
8 MB

Profile picture of ‌احمد هاشمی‌
باز هم فرصت برای بازگشت به اصلِ خویش.در #روز_عرفه، آسمان‌ها میزبان گریه‌های عاشقانه‌اند.خداوند، بزرگوارانه، دستِ یاری را به سوی بندگان دراز می‌کند تا به جایگاه اعلی بازگردند.این عیدِ بازگشت، عیدِ توبه و بندگی است.چه بزرگوار است او که می‌بخشد.#عرفه #توبه #بازگشت_به_خدا #روز_نیایش
790 KB
379 KB
13 MB
11 MB

Profile picture of ‌مصطفی‌
.الهیماذا وجد من فقدکو ماذا فقد من وجدکقال الصادق ع:«مَنْ لَمْ یُغْفَرْ لَهُ فِی شَهْرِ رَمَضانَ لَمْ یُغْفَرْ لَهُ اِلی قابِلٍ اِلاَّ اَنْ یَشْهَدَ عَرَفَةَ؛کسی که در ماه رمضان بخشیده نشود، تا سال آینده بخشیده نمی شود، مگر اینکه [روز] عرفه را درک کند.»#عرفه
1 MB

Profile picture of ‌☫ هانیه منتظرالمهدی ☫‌
🕋🕌🕋🕌🕋🕌🕋.عرفات است ولی هر که بگوید یارب..پاسخش از طرف کرب وبلا می آید.🕋🕌🕋🕌🕋🕌🕋Show more
17 MB

Profile picture of ‌کانون خدمت رضوی شهرستان زابل‌
📺 #ببینید💫 مراسم بدرقه اعزام کاروانِ زیارت اولی‌های مشهد مقدس، به نیابت از شهید آیت الله سید محمدتقی حسینی طباطبایی🕌 به همت کانون خدمت رضوی شهرستان زابل، موسسه خیریه حضرت خدیجه(س)، برنامه تلویزیونی سمت خدا و گروه جهادی منتظران ظهور👤 با حضور دبیر، معاونین، خادمیاران و یاوران رضوی
20 MB

Profile picture of ‌ابراهیم رضایی. 🇮🇷🇮🇷‌
💢پیشاپیش عید قربان مبارک🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
523 KB

Profile picture of ‌استودیو وصال‌
سالروز شهادت امام محمد باقر (ع) به همه شما عزیزان تسلیت باد.کاری از گروه وصال ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ⭕️️با ما همراه باشید👇🏻‎@Vesal_Studio_1407#شهید_جمهور #شهید_رئیسی #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #مذاکره #رهبر_شهید #ایران #انتقام #اینترنت
5 MB

Profile picture of ‌س.م ناطقی‌
احمقی گفته ایران، #آمریکا ی شرق آسیاآخی ! بنده خدا !مدت ها قبل طرح تبدیل کاخ سفید به #حسینیه آماده شده😉#ترامپ
824 KB

Profile picture of ‌پوریا ابراهیمی‌
یا مَن لا یُرجَی اِلا هُو!ای آنکه جز به او امیدی نیست! .دل به ذوقِ جلوه‌ات با عالمی کرد‌ه‌ست صلحورنه ‌این شخص‌ جنون ‌با سایهٔ ‌خود جنگ داشت#بیدل_‌دهلوی
1 MB

Profile picture of ‌میلاد پایدار‌
داغ جان سوز من از خنده‌ی خونین پیداستای بسا خنده که از گریه غم‌انگیزتر است...پ.ن: البته بنده به شخصه مخالف مناظره درباره اینجور‌ مباحث با افراد معلوم الحال وهابی مسلمان نما هستم.#حضرت_زهرا#فاطمه_زهرا#حضرت_فاطمه #امام_علی#شیعهShow more
703 KB

Profile picture of ‌فاطمه زهرا 🎒¹⁶⁸‌
می آید آن خورشید که شب را سحر کند🌱💚#امام_زمان
894 KB

Profile picture of ‌سیدمحمدحسین سیاحی‌
روضه خوانی #شهید آیت الله #رئیسی ؛ فقط برای #امام_حسین (علیه السلام) گریه کن...#کربلا#شهید_رئیسی#شهید_جمهور#شهید_خدمت
5 MB

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
🤲 هفت اثر دردناک سستی در نماز ‼️🎤 استاد حسینی‌قمی🤲 نماز ، به سمت خدا🔺
4 MB

Profile picture of ‌حاج ممد‌
ای اجل چند روزی مهلت بده؛محرم حسین نزدیک است:)💔❤️‍🩹السلام‌ُ عَلَیکَ یا اباعَبدِلله #شب_جمعه
13 MB

Profile picture of ‌سعید غفوری‌
🚩یا اباعبدالله الحسین علیه‌السلام....😭😭😭#رهبر_شهید #شهید_جمهور #ایران_قوی #انتقام #شب_جمعه
1 MB

Profile picture of ‌امین رضایی 🚩🎒‌
چه کنم دست خودم نیست که یادت نکنم... 😭#یا_حسین #شب_جمعه #کربلا #امام_حسین #بین_الحرمین
582 KB

Profile picture of ‌علقمه تی وی‌
آرزوی شب‌های جمعه ... برای دریافت فایل با کیفیت میتوانید به کانال های رسمی ما در بله و ایتا و روبیکا مراجعه کنید. شناسه ما در تمامی شبکه های اجتماعی Alqametv می باشد.
3 MB

Profile picture of ‌یاس نیوز🇮🇷‌
چقدر خوبه که حضرت عشق اینجوری بطلبه..میدان انقلاب باشی..برای حمایت و جانفدایی انقلاب تو خیابان باشی..بعدش بهت بگن فلانی اسمت دراومد داری میری حرم #کربلاماجرای خانم چفیه قرمز در تجمعات مردمی که مسافر کربلا شد..
7 MB

Profile picture of ‌خانم پرستار🇮🇷🩺. عاشق وطن 🇮🇷 👩‍⚕️ 🇮🇷‌
@Nurse999920 May 2026
#سلام_صبحگاهی #به_رسم_هر_روز_صبح_سلام_آرام_جانم * #سلام_امام_زمانم بگن آرزوی محالت چیه ؟ میگم که بدونم که آقام کجاست 📖 السّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ...🌱سلام بر تو ای مولایی که زمین و زمان در ید قدرت توست. سلام ‌بر تو و بر زمان آمدنت...Show more
890 KB

Profile picture of ‌خانم پرستار🇮🇷🩺. عاشق وطن 🇮🇷 👩‍⚕️ 🇮🇷‌
@Nurse999919 May 2026
#سلام_صبحگاهی #به_رسم_هر_روز_صبح_سلام_آرام_جانم تو یادمان داده ای در اوج اضطراب و اضطرار، به پشتوانه‌ی نام زیبایت آرام شویم*#سلام_امام‌زمانم_مهدی_جان (اللهم عجل لولیک الفرج ) *#نشـرپـیام‌صـدقه‌جـاریه‌است # #رهبرم_سیدمجتبیShow more
VirAva

به رسم هرروزصبح سلام آرام جانم❣️اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـ 🇮🇷

00:0016:59
1 MB
12 MB
575 KB
570 KB