Profile picture of ‌محمدرضا حیدری‌
تئاتر شناخت تقدیم می کند:🌑🎭 نمایشنامه "کربلای میناب"تقدیم به ارواح مطهر شهدای مدرسه شجره طیبه میناب🌑🌑نویسنده: محمدرضا حیدری🌑🌑🌑🎭تئاترشناخت🎭https://eitaa.com/Theaterrecognitionو…Show more
کربلای میناب
.pdf
614 KB

Profile picture of ‌آرین صدری‌
فرشتگان میناب | روایتی متفاوت از ساعت صفر جنگ#مدرسه_میناب #جنگ #ایران #فرشتگان_میناب #ایران_قوی
633 KB

Profile picture of ‌SH. SHAHAN‌
در تمام منطقه غرب آسیا روزانه صدها جان تکه تکه میکنندتا برای یهود امنیت ابدی بسازند.آنوقت در میانه ی جنگ تمام عیار علیه ایرانآن معاونت نمایشی به تمامی جاهل چه خیال خامی میپروراند؟!دوستی ملل؟!با کدامهایشان؟!دولتهای به شدت فاسد عرب؟اسرائیل های ۲ و ۳ و ۴؟ترکیه دیوانه ی نابودی ایران؟اروپا؟!

Profile picture of ‌خورزوخان‌
ایران من. تئاتر زنبور های کارگر.تئاتر لبخند، تهران.

پوستر نهایی تئاتر فرشتگان میناب کاری از " آرین صدری " #میناب #مدرسه_میناب #فرشتگان_میناب

@ariansadri25 June 2026
نمایش فرشتگان میناب ، به زودی #میناب #مدرسه_میناب #فرشتگان_میناب #ایران
382 KB

Profile picture of ‌علی رفیعی وردنجانی‌
نقد فیلم «هملت 2025»ادبیاتْ فُرم است نه محتواهملت ساخته شده در سال 2025 توسطِ آنیل کاریا یک تفسیرِ غلط از آیاتِ نمایشیِ شکسپیر است که به باور من مطالعه و عمل به آثارِ او مانند قرآنِ مسلمانان برای علاقه‌مندان به هنرِ صحنه واجب خواهد بود. اولین نکته‌ای که فیلم‌بازی چون من را وادار به نوشتن در مورد…Show more
24 MB

Profile picture of ‌نیما میثمی‌
@Meisami9 June 2026
استخدام با شرایط مناسب...😱👌جوانان مذهبی در اولویت جذب خواهند بود...🇮🇷🇮🇷🇮🇷#اشتغالزایی#جوانان#شغل#استخدام

نقدی بر فیلم تئاتر «گالیله»دین جاهل است یا علم جهالت می‌کند؟گالیله با طراحی و کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور فهمِ غلطی از اُسطُرلابِ بِرِشت در نمایشنامه نویسیِ چندوجهی دارد. ناخودآگاه، با ایمان به این نکته که هر اثر را باید قائم به ذاتِ خود مورد بررسی قرار داد، این اثر را با ساخته‌ی محمدرضا بزرگ‌…Show more
25 MB

@Khorzukhaan1 June 2026
ایران من.نمایش "ترمه"، تقبیح مذاکرات با زبان فمینیستی؟تماشاخانه طهران.

Profile picture of ‌علی یگانه پیش کناری‌
@DrAliPishkenari29 May 2026
#شهر بی‌هنر، فقط یک سازه بتنی بزرگ است.باور کنیم که روح شهر را #هنرمندان می‌سازند.#رشت ما فقط با #باران شناخته نمی‌شود؛ با #موسیقی، #تئاتر، #نقاشی و انسان هایی شناخته می‌شود که برای شهر، #احساس خلق می‌کنند.

@Khorzukhaan29 May 2026
ایران من.تئاتر زیبای "دشمن خدا"، عمارت هما، نوفل لوشاتو.

Profile picture of ‌Reza Moradi🚩‌
@Rezamoradi_116 May 2026
تئاتر میدانی بودن یا نبودن🎭کارگردان:رضامرادینویسنده:عباس عابدینی نژادبازیگران:رضامرادی،عباس عابدینی نژادکاری از گروه جوانان آفتاب🌞#تئاتر#میدان#ایران #اراک#ایرانShow more

Profile picture of ‌Hossein Abedi‌
از دوستان قمی خوشحال میشم تشریف بیارید.

نقد تئاتر «شام خداحافظی»نمایشی عاری از خانوادهشام خداحافظی به کارگردانیِ حسین عبداللهی که تا 12 خرداد در تماشاخانه ماه حوزه هنری اصفهان به روی صحنه می‌رود، باعث شد بعد از چند ماه به تماشای تئاتر بنشینم و متأسفانه اصلاً آنچیزی نبود که می‌شد از یک نمایشِ دست و پا دار انتظار داشت. این نمایشِ ضعیفْ …Show more
47 MB