Profile picture of ‌مـَهـدی صـالـحی🎒‌
@Mimsad7723 May 2026
#پوستر #فیلم_کوتاه«شکارِ شُغال»سناریوی یک انتقامبه زودی...کاری از :#شبکه_رسانه_ای_مهاجرShow more

Profile picture of User
یکم: نام نویسی کارگاه آموزش بازیگری مقدماتی ادامه دارد.دوم: کارگاه‌های آموزشی تابستان، ویژه‌ی نوجوانان و کودکان، به زودی اطلاع رسانی می‌شود.سوم: کلاس‌های خصوصی آموزش عکاسی، ویرایش عکس و تدوین فیلم، قابل رزرو است.اطلاعات بیشتر ۰۹۱۲۸۱۶۵۷۳۴

Profile picture of ‌سید محمد حسینی نژاد‌
هنر مستند سازی مسیر گردشگری را تسهیل می کند

Profile picture of ‌متین‌
@MatinMLI29 April 2026
۴ سال از آسمانی‌شدن بزرگ‌مرد رسانه گذشت.روحت شاد حاج نادر. 🖤این روزها جات خیلی خالیه!#نادرطالب‌زاده

Profile picture of ‌Mohammad Basereh‌
@MohammadBasereh23 April 2026
🍂فیلم کوتاه "پس از خزان" اثر محمد باسره «در انتهایِ خاک، چشمانی باز می‌شوند که دیگر به زمین تعلق ندارند.»• «پس از خزان» اولین فیلم کوتاه تجربی محمد باسره است که تمام مراحل ساخت آن توسط او انجام شده است.🍂Beyond The Autumnˢʰᵒʳᵗ ᶠⁱˡᵐ “ᴮᵉʸᵒⁿᵈ ᵗʰᵉ ᴬᵘᵗᵘᵐⁿ” ᵇʸ ᴹᵒʰᵃᵐᵐᵃᵈ ᴮᵃˢᵉʳᵉʰ

Profile picture of ‌بهنام نجم الدین‌
@Behnam_Najmodin21 April 2026
پخش آنلاین مستند مازیار آل داوود در پلتفرم هاشور:دوربین به سراغ زندگی مرد کویر رفته است تا از چگونگی تاسیس نخستین خانه بوم گردی و مشکلات موجود دراین حوزه گفته شود .https://hashure.com/movies/مازیار-آل-داوود-3تهیه کننده و کارگردان: بهنام نجم الدین#سینما #مستند #بهنام_نجم_الدین #گردشگری

Profile picture of ‌E3maeil _md‌
@E3maeil_md10 April 2026
برم فیلم ببینم یه ذره حواسم از جنگ و کارهای ترامپ پرت شهفیلم: #ترامپ #جنگ #جنگ_رمضان

Profile picture of ‌زهرای ایران‌
@Zahra_of_Iran9 April 2026
مستند «لشکر زینبی» رو می‌بینم، می‌خندم و گریه می‌کنم. گریه و گریه و گریه، خیس اشک، چشم هام می‌سوزن بعد چند ساعت... پلک زدن دردناک میشه...چهلم؟ نگو اینو به من.دارم زندگیش می‌کنم، دارم درد می‌کشم.امیدوارم خوشحال باشی، ای جان ایران.#رهبر_شهید #عزا #دلنوشته#ایران_اسلامی #سید

Profile picture of ‌ببین‌
@BEBEN7 April 2026
🎦 #فيلم : "راهى به بالا نيست"🎬 ژانر:#درام #ماجراجويى #ترسناک #اكشن ساخت انگليس 2024 دوبله فارسىبراى تماشاى كامل و رايگان اين فيلم به كانال ما درروبيكا بپيونديد مhttps://rubika.ir/BEBEN_1‎@BEBEN

Profile picture of ‌سعید نجاتی‌
@Saeednejati6 April 2026
VirAva

سلسله نشست های سینِما گپ_ ادامه جلسه سوم_ داوود رضایی_فیلمنامه

00:0045:07
سلسله نشست های سینِما گپ _ ادامه جلسه سوم_داوود رضایی

Profile picture of ‌سعید نجاتی‌
@Saeednejati6 April 2026
VirAva

سلسله نشست های سینما گپ_ جلسه سوم_ داود رضایی

00:0029:35
سلسله نشست های سینما گپ_جلسه سوم_داوود رضایی