در این خلوتِ شب که اشکم چکیددلم غرقِ اندوه و بس مبتلاستبه یادِ شهیدانِ گلگونکفنهمانها که پروازشان تا خداستنصیبِ من از کوچِ این همرهانفقط اشک و داغ و غمی بیصداستدر این گوشهی غم صدا میزنمکه آرامشِ جانِ من کربلاست
در این خلوتِ شب که اشکم چکیددلم غرقِ اندوه و بس مبتلاستبه یادِ شهیدانِ گلگونکفنهمانها که پروازشان تا خداستنصیبِ من از کوچِ این همرهانفقط اشک و داغ و غمی بیصداستدر این گوشهی غم صدا میزنمکه آرامشِ جانِ من کربلاست
مرغان عاشق زین قفس پرواز کردندپرواز را تا بیکران آغاز کردند...1 MB
🎬 #کلیپ «مرد اباعبدالله» از حاجحسین #سیب_سرخی (صوت کامل)🏴 #امام_حسین ؛ #محرم9 MB
☫ سردار شهید مهدی زین الدین: هرگاه شب جمعه شهدا را یاد کردید، آنها هم شما را نزد سید الشهداء (ع) یاد میکنند.~ امشب خود شهید مهدی زین الدین را با یک فاتحه یا صلوات یاد کنیم356 KB
رفیقِ روزهای بیپناهیمیونِ گریههام تو تکیهگاهینذار از سایهت اصلاً دور باشمتویی پشت و پناهم، سرپناهیخودت دادی به دستم آبرو روتو که ماهِ شبایِ اشک و آهییا ناصرالحسین؛قمر بنی هاشم
مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدِیلاًسيد بزرگوار از جانب خودم به شما تبریک و تسلیت عرض میکنم.ان شاء الله رفیق گرامیتان شفیع و یاریگر همه ما باشند.@Seyed_1اناالله و انا الیه راجعونسیدجان شهادت رفیق عزیزت رو تبریک و تسلیت میگمایشاالله خودتم به آرزوت برسی@Seyed_1
داره مــیـاد دوبــاره بــاز بــوی مــحــرم...#امام_حسین#محرم#کربلا#هیئت928 KB
💔شما روضه خوان اباعبدالله هستی!خاطره شنیدنی دکتر رفیعی از روضه خوانی مقابل رهبر شهید... #روضه_خوان_اباعبدالله#رهبر_شهید 4 MB
کاش ایمپرشن و فراگیری و مانور رسانهای که روی یکسری شهدا و حرفهاشون هست برای بقیه شهدا هم میبود بعضی شهدا حتی بعد شهادت هم مظلومن :) - متن سیاسی نیست؛اتفاقا کاملا دلیه :)
مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ.پیکر مطهر دانشمند شهید، علی احسانیان، که در ایام جنگ رمضان در شهر نیس فرانسه ترور و به شهادت رسید، امروز برای تدفین به کشور بازگردانده شد.فاتحه ای نثار روح ایشان بخوانید
باید هم حرمله شادی کنه خولی بخندهتو رو پیش چشای م کرده مثله زنده زندهشکستم تا که رفتی شدم تنها که رفتی آهدیگه خاک دو عالم تو سر دنیا که رفتیدیگه خاک دو عالم تو سر دنیا که رفتیخیر نبینن حسودا قد و بالات نظر خوردای گل ارغوونوم شاخ و برگت تبر خود#انتقام_خون_امام_شهید#تقاص_از_دشمن6 MB
دستنوشتهٔ شهید فرشته افشردی، دختر سرلشکر شهید باقری، که در میان آوارها بهجا مانده بود.و رجائی کربلا...خذ عمری و ارزقنی کربلا...603 KB
میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است 🌍💔#رهبر_شهید #لبیک_یا_خامنه_ای #ایران_قوی #انتقام #الوعده_وفا #ایران #لبنان …Show more1 MB
شجاع باشیدمرگ یکبار به سراغتان خواهد آمد#رهبر_شهید رسانه و جهاد تبیین کوبنده تر از موشک است لطفا لینک قرارگاه سایبری حاج قاسم را منتشر بفرمایید 👇👇👇👇👇https://eitaa.com/hajghasemsiteeitaa.comایتا - قرارگاه سایبری حاج قاسم
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
822 KB
🏴 خیابانِ شهر، خیمهگاهِ حسین (ع) ⏳ ۵ روز مانده تا محرم ۱۴۴۸🕌قزوین،مقابل مسجد باصفای ولایتخیمه خادمان مهدی(عج)3 MB
در این شبهای جنگی، یادی کنیم از رهبر شهید؛ معمار جنگ نامتقارن که گردنکشی ابرقدرتها را در برابر اراده ملت ایران در هم شکست و معادلات دشمن را برهم زد. راهی که او گشود، همچنان ادامه دارد.روحش قرین رحمت الهی باد.#رهبر_شهید
چرا سنی نیستم ؟#بحث_علمی #چالش_عقیدهاز عالم اهلسنت قرن ۶ھ.ق :بدان که حسین(ع) در سقیفه به قتل رسید ؛ نه در کربلا.از شاعر و عالم اهلسنت شافعیمذهب قرن ۸ھ.ق :اگر ترس از مردم و دشمنی مردم و سیاستهای خلیفه نبود ؛ من چیزهایی را از اسرار آلمحمد(ص) میگفتم که شما را از روایتهای مالکبنأنس و…Show more
🔴 در حملات بامداد دوشنبه ارتش اسرائیل پدافند هوایی ارتش شاهدشهادت٢ تن از پرسنل خودش بود١شهیدسیدبهمن حسینی😭٢-شهید علیرضا عبیری😭هر٢ عزیزان از رانندگان ترابری نیروی پدافندهوایی ارتش بودن که پس از لورفتن موقعیت مکانی اقدام به جا به جایی دستگاه هانموده که مورداصابت موشک های ارتش اسرائیل قرار گرفتند