Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤‌
در این خلوتِ شب که اشکم چکیددلم غرقِ اندوه و بس مبتلاستبه یادِ شهیدانِ گلگون‌کفنهمان‌ها که پروازشان تا خداستنصیبِ من از کوچِ این همرهانفقط اشک و داغ و غمی بی‌صداستدر این گوشه‌ی غم صدا می‌زنمکه آرامشِ جانِ من کربلاست

مرغان عاشق زین قفس پرواز کردندپرواز را تا بیکران آغاز کردند...
1 MB

Profile picture of ‌𝓔𝓫𝓻𝓪𝓱𝓲𝓶 𝓢𝓱𝓸𝓻𝓪𝓴𝓪𝓮𝓲‌
🎬 #کلیپ «مرد اباعبدالله» از حاج‌حسین #سیب_سرخی (صوت کامل)🏴 #امام_حسین ؛ #محرم
9 MB

Profile picture of ‌سید محسن سجادی‌
🔸 امام صادق (ع): «يا ميسر ادع ولا تقل: إن الامر قد فرغ منه؛ #دعا کنید و از #خدا بخواهید و نگویید که کار از کار گذشته است.(اصول #کافی ، ج ۲، ص ۴۶۶)

☫ سردار شهید مهدی زین الدین: هرگاه شب جمعه شهدا را یاد کردید، آنها هم شما را نزد سید الشهداء (ع) یاد می‌کنند.~ امشب خود شهید مهدی زین الدین را با یک فاتحه یا صلوات یاد کنیم
356 KB

رفیقِ روزهای بی‌پناهیمیونِ گریه‌هام تو تکیه‌گاهینذار از سایه‌ت اصلاً دور باشمتویی پشت و پناهم، سرپناهیخودت دادی به دستم آبرو روتو که ماهِ شبایِ اشک و آهییا ناصرالحسین؛قمر بنی هاشم

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدِیلاًسيد بزرگوار از جانب خودم به شما تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.ان شاء الله رفیق گرامی‌تان شفیع و یاری‌گر همه ما باشند.‎@Seyed_1
اناالله و انا الیه راجعونسیدجان شهادت رفیق عزیزت رو تبریک و تسلیت میگمایشاالله خودتم به آرزوت برسی‎@Seyed_1

Profile picture of ‌مؤمنه‌ام🎒‌
داره مــیـاد دوبــاره بــاز بــوی مــحــرم...#امام_حسین#محرم#کربلا#هیئت
928 KB

Profile picture of ‌عبدالحسین‌
💔شما روضه خوان اباعبدالله هستی!خاطره‌ شنیدنی دکتر رفیعی از روضه خوانی مقابل رهبر شهید... #روضه_خوان_اباعبدالله#رهبر_شهید
4 MB

کاش ایمپرشن و فراگیری و مانور رسانه‌ای که روی یک‌سری شهدا و حرف‌هاشون هست برای بقیه شهدا هم می‌بود بعضی شهدا حتی بعد شهادت هم مظلومن :) ‌- متن سیاسی نیست؛اتفاقا کاملا دلیه :)

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ.پیکر مطهر دانشمند شهید، علی احسانیان، که در ایام جنگ رمضان در شهر نیس فرانسه ترور و به شهادت رسید، امروز برای تدفین به کشور بازگردانده شد.فاتحه ای نثار روح ایشان بخوانید

Profile picture of ‌ܦ̇ܝ‌ܝ̇‌یـܔ𓄂💛ܦ̇ߊ‌طِܩیـــوܔ💛‌
باید هم حرمله شادی کنه خولی بخندهتو رو پیش چشای م کرده مثله زنده زندهشکستم تا که رفتی شدم تنها که رفتی آهدیگه خاک دو عالم تو سر دنیا که رفتیدیگه خاک دو عالم تو سر دنیا که رفتیخیر نبینن حسودا قد و بالات نظر خوردای گل ارغوونوم شاخ و برگت تبر خود#انتقام_خون_امام_شهید#تقاص_از_دشمن
6 MB

دست‌نوشتهٔ شهید فرشته افشردی، دختر سرلشکر شهید باقری، که در میان آوار‌ها به‌جا مانده‌ بود.و رجائی کربلا...خذ عمری و ارزقنی کربلا...
603 KB
مراسم سالگرد شهید سپهبد محمد باقری و همسر و دختر شهیدش~ پنجشنبه ۲۱ خرداد، ساعت ۱۷ الی ۱۸:۳۰📍مسجد امام صادق (ع) واقع در میدان فلسطین

Profile picture of ‌محمد جواد صادقی‌
میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است 🌍💔#رهبر_شهید #لبیک_یا_خامنه_ای #ایران_قوی #انتقام #الوعده_وفا #ایران #لبنانShow more
1 MB

Profile picture of ‌علی شریعت زاده‌
شجاع باشیدمرگ یکبار به سراغتان خواهد آمد#رهبر_شهید رسانه و جهاد تبیین کوبنده تر از موشک است لطفا لینک قرارگاه سایبری حاج قاسم را منتشر بفرمایید 👇👇👇👇👇https://eitaa.com/hajghasemsite
eitaa.com

ایتا - قرارگاه سایبری حاج قاسم

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

822 KB

Profile picture of ‌عبدالحسین‌
🏴 خیابانِ شهر، خیمه‌گاهِ حسین (ع) ۵ روز مانده تا محرم ۱۴۴۸🕌قزوین،مقابل مسجد باصفای ولایتخیمه خادمان مهدی(عج)
3 MB

Profile picture of ‌Arash Rasoli‌
در این شب‌های جنگی، یادی کنیم از رهبر شهید؛ معمار جنگ نامتقارن که گردن‌کشی ابرقدرت‌ها را در برابر اراده ملت ایران در هم شکست و معادلات دشمن را برهم زد. راهی که او گشود، همچنان ادامه دارد.روحش قرین رحمت الهی باد.#رهبر_شهید

Profile picture of ‌ذابّین 🎒🇮🇷‌
چرا سنی نیستم ؟#بحث_علمی #چالش_عقیدهاز عالم اهل‌سنت قرن ۶ھ.ق :بدان که حسین(ع) در سقیفه به قتل رسید ؛ نه در کربلا.از شاعر و عالم اهل‌سنت شافعی‌مذهب قرن ۸ھ.ق :اگر ترس از مردم و دشمنی مردم و سیاست‌های خلیفه نبود ؛ من چیزهایی را از اسرار آل‌محمد(ص) می‌گفتم که شما را از روایت‌های مالک‌بن‌أنس و…Show more
نسخه منحصر به فرد خطی کتاب الوشی‌المرقوم
نگهداری شده در کتابخانه نور عثمانیه ترکیه به شماره ٤٣٦٤
کتابت شده در سال ٦٣٤ ھ.ق
+3
Profile picture of ‌Mahdi🖤‌
Mahdi🖤

@Alamdarekomeil  •  6 June 2026

در زمانه یزیدیان، تو حر باش و برگرد...#قیصر

Profile picture of ‌حسین رحمتی‌
با تو غم ها هم زیباست🖤۶ روز تا محرم الحرام ...#میثم_مطیعی#محرم
2 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴 در حملات بامداد دوشنبه ارتش اسرائیل پدافند هوایی ارتش شاهدشهادت٢ تن از پرسنل خودش بود١شهیدسیدبهمن حسینی😭٢-شهید علیرضا عبیری😭هر٢ عزیزان از رانندگان ترابری نیروی پدافندهوایی ارتش بودن که پس از لورفتن موقعیت مکانی اقدام به جا به جایی دستگاه هانموده که مورداصابت موشک های ارتش اسرائیل قرار گرفتند