چه مبارک است این غمالسلام علیک یا اباعبدالله الحسین 💔#محرم #جنگ #ایران #توافق #انتقام #عراقچی #رهبر_شهید …Show more
454 KB
@f_ate_meh11h
@T_hossein8412hآمادهسازی اولیهخیمه خادمان مهدی «عج»#توفیق_نوکری#خادمان_مهدی_عج🏴 خیابانِ شهر، خیمهگاهِ حسین (ع) 🚩 خیمه خادمان مهدی (عج)2 MB
@Mochi138212hهیچکس چون ما نگیرد ماتم این ماه رابا محرم شیعیان را اتصالی دیگر است ...#محرم#لبیک_یا_حسین519 KB
🏴 ویژه ماه محرماگر برای هیئت، مسجد، موکب یا مراسم خود به خدمات رسانهای نیاز دارید، رسانه آجر در کنار شماست.🔹 طراحی پوستر و بنر🔹 طراحی دکور هیئت🔹 تدوین کلیپهای اطلاعرسانی و گزارش مراسم🔹 تولید استوری و محتوای ویژه محرم🔹 پوشش رسانهای کامل دهه اول
@Hajmammad14h«و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»و هنگامی که در پیِ خودم بودمتــو را یافتم، یا حسین؛))❤️.دوستان ایام محرم و صفر را به عنوان پیشنهاد از هدر زیر استفاده بفرمایید.#یالثارات_الحسین#محرم #یاحسین
@zahrajavan15hخبـرِ ماتـم و انـدوه کسـی در راه استــ...#صلی_الله_علیک_یااباعبدالله #عزیزم_حسین♡
🖤امام شهید: خواستی اشک بریزی و گریه کنی بر حسین ( ع ) گریه کن 😭😭😭😭اللهم عجل لولیک الفرج#محرم #امام_خامنه_ای #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل555 KB
صل الله علیک یا اباعبدالله الحسین حسینیه ها و مسجد ها و خیابان ها را برای عزای تو آماده میکنیم حسین جان... #محرم #امام_حسین #ظهور #مقاومت
جبران نمیشوی حتی به گریه های عمیق 😔شهادتتان نشان داد دشمنان شما طرفداران اپستین و بانیانش بودند .آن هایی که پیشتر با هشتگ های من سلیطه ام و من بی غیرتم و با شعار زن زندگی آزادی ، پَست ترین رفتارها و گفتارها رو نسبت به زنان داشتند .زندگی با برکتتان گِره خورده با شهادتِ با برکتتان و راهتان و گ…Show more3 MB
محرم ۱۴۴۸ میرسد ...💔🖤#محرم_آمد #شهید_سید_علی_خامنه_ای #رهبر_شهیدم638 KB