آمده از ره امیرِ انبیا و اولیا،دیدنی شد کربلا...پ.ن: ۱ روز تا محرم#روز_شمار_ماه_محرم
1 MB
بر گوش جانم میرسد آوای زنگ قافلهاین قافله تا کربلا دیگر ندارد فاصلهپ.ن: ۲ روز تا محرم#روز_شمار_ماه_محرم1 MB
آمده از ره امیرِ انبیا و اولیا،دیدنی شد کربلا...پ.ن: ۱ روز تا محرم#روز_شمار_ماه_محرم1 MBبر گوش جانم میرسد آوای زنگ قافلهاین قافله تا کربلا دیگر ندارد فاصلهپ.ن: ۲ روز تا محرم#روز_شمار_ماه_محرم1 MB
السلام علیک یا اباعبداللهدوباره آمدهایم تا در مکتب اشک، عاشقی را بیاموزیم. #محرم#امام_حسین1013 KB
@A_Dorri31311hآقا، #محرم امسال بین ما نیستید، ولی ما به حضور شما ایمان داریم؛ این فرمودهی #قرآن است:و لا تَحسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا في سَبيلِ اللَّهِ أَموَٰتَا بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ و هرگز گمان مبر آنان كه در راه خدا كشته شدند، مردهاند؛ بلكه زندهاند و نزد پروردگارشان روزى داده مىشوند...884 KB
@Ng_asl11hقبل از محرم زمزمه کنیم:«اللهم اغفرلی الذُنوبَ التی تُحرمُنی الحسین» 🏴 خدایا گناهانی را که مرا از حسین محروم میکند، ببخش..🤲#محرم#حسین_جانمم┅┅❁✨️⚘️✨️❁225 KB
@f_ate_meh11h
@T_hossein8412hآمادهسازی اولیهخیمه خادمان مهدی «عج»#توفیق_نوکری#خادمان_مهدی_عج🏴 خیابانِ شهر، خیمهگاهِ حسین (ع) 🚩 خیمه خادمان مهدی (عج)2 MB
@Mochi138212hهیچکس چون ما نگیرد ماتم این ماه رابا محرم شیعیان را اتصالی دیگر است ...#محرم#لبیک_یا_حسین519 KB
🖤امام شهید: خواستی اشک بریزی و گریه کنی بر حسین ( ع ) گریه کن 😭😭😭😭اللهم عجل لولیک الفرج#محرم #امام_خامنه_ای #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل555 KB
جبران نمیشوی حتی به گریه های عمیق 😔شهادتتان نشان داد دشمنان شما طرفداران اپستین و بانیانش بودند .آن هایی که پیشتر با هشتگ های من سلیطه ام و من بی غیرتم و با شعار زن زندگی آزادی ، پَست ترین رفتارها و گفتارها رو نسبت به زنان داشتند .زندگی با برکتتان گِره خورده با شهادتِ با برکتتان و راهتان و گ…Show more3 MB
محرم ۱۴۴۸ میرسد ...💔🖤#محرم_آمد #شهید_سید_علی_خامنه_ای #رهبر_شهیدم638 KB
عشق یعنی قطره قطره اشک در بزمِ حسینگم شدن در بیقراریهای بینالحرمینمُحرمِ کوی توأم، احرامِ من پیراهنمجامه مشکی میپوشم تا از دو عالم بگذرمتا نفس در سینه دارم، نوکرِ دربارِ توستاین دلِ دیوانه عمری عاشق و بیمارِ توست#عزادار_حسینم2 MB
حی علی العزا امام رضا(ع) فرمودند:«حادثهی عاشورا اشک ما را روان ساخت وخون از چشم ما جاری كرد و عزیز ما را در سرزمین غم و اندوه، خوار ساخت و تا روز قیامت، برای ما غم و غصه به میراث گذاشت».📜 بحارالأنوار، ج ۴۴، ص۲۸۴2 MB
@T_hossein8418h🏴 خیابانِ شهر، خیمهگاهِ حسین (ع) 🗓️دهه اول محرم از نماز مغرب و عشا📍 خیابان شهید بابایی، مقابل مسجد باصفای ولایت🎙 سخنران:حجتالاسلام زرسنج (از قم)🎤 با نوای:▪️حاج صادق عبادی (از کرج)▪️ کربلایی رئوف اسماعیلی…Show more10 MB
حالا منمُ، چشمِ تَرَمُ، بارانِ اباعبداللهدلم شکسته، ولی تکیهگاه جان، اباعبداللهکربلایی و مبتلا داریشهر عشقی برو بیا داریبر سر قدس و کعبه جا داریبا دو گنبد طلا خدا را شکربه هر نفس که رسد بوی کربلا از دور…Show more1 MB