📜امام باقر (علیهالسلام) فرمودند:✨خانههایتان را محل عزای حسینی کنید، و پذیرای عزاداران جدم باشید.📚کامل الزیارات، ص۱۷۵#یاحسین#اربعین
3 MB
@Ameerekalam18 July 2026
@Imamalinet_fa18 July 2026«ای یزید! خیال کردی حالا که زمین را بر ما تنگ کردهای و ما را مثل اسیران کفّار شهر به شهر میگردانی، ما پیش خدا خوار شدهایم و تو عزیز؟!»خطبه حضرت زینب در شام
@mahmadhosin_jafari18 July 2026تماس رهبر شهید از بهشت🖤تماس رهبر از بهشت_۲۰۲۶_۰۷_۱۴_۲۳_۴۵_۰۰_۱۳۷
@Imamalinet_fa18 July 2026امام سجاد علیهالسلام در خطبهاش، خود را چنین معرفی کرد: «من فرزند علی مرتضی هستم.» و تمام فضائل اهلبیت را به ریشهٔ ولایت، یعنی امیرالمؤمنین، پیوند زد. امالی صدوق، ص۱۶۷#امیرالمومنین
@sahba_nashr18 July 2026🔖 #امام_باقر علیهالسلام لا تُحَقِّروا صغیراً مِن حَوائِجِکُمفَاِنَّ اَحَبَّ المُؤمِنینَ اِلَی اللهِ اَسئَلُهُم.▪️امام باقر علیهالسلام میفرمایند: حاجتهای کوچک خود را (نزد خداوند) حقیر نشمارید، زیرا محبوبترینِ مؤمنین نزد خداوند، درخواستکنندهترین آنهاست.📚 کتاب چهل حدیث از امامین صادقین
@Imamalinet_fa18 July 2026پیامبر خدا، امیرالمؤمنین علیهالسلام، حضرت فاطمه سلاماللهعلیها و ائمه علیهماالسلام، برای زائران اباعبدالله دعا میکنند؛ این تضمین را رسول خدا دادهاند.کامل الزیارات، ص۳۲۹
@Imamalinet_fa18 July 2026یزید برای مشروعیتبخشی حکومتش، نیاز به تحریف داشت. مانند اهلسقیفه که برای توجیه کنار زدن امیرالمؤمنین، فضائل او را کتمان کردند. این سنت اهل باطل است که برای نابودی حق، روایت را وارونه میکنند.امالی صدوق، ص۱۶۷
@Khademalabas18 July 2026
@S_ghazal_sadr17 July 2026تو با لالایی خوابت بردمنم با موج خمپاره...#شهید #باید_برخاست #رهبر_شهید #نوه_رهبر_شهید969 KB
@aghajan_ir17 July 2026برای خسته دلانت دعا کن #آقاجانبرای اهل خیابان ... میانهٔ میــدان@aghajan_ir
@user17265185713817 July 2026🎥 اگر من و شما بتوانیم #معیّت_الهی رو حفظ کنیم، بدانید آمریکا که هیچ، اگر دهبرابر قدرت آمریکا هم کسانی در دنیا نیرو داشته باشند، این نیرویی که #خدا با اوست بر آنها غلبه خواهد کردسید وعدههای صادق #امام_شهید خامنهای #خونخواهی_امام_شهید #رهبر_شهید#دلتنگی#انتقام#مرگ_برامریکا#مرگ_براسراییل1 MB
@Imamalinet_fa17 July 2026«من پسر کسی هستم که بر بُراق سوار شد و به معراج رفت.» امام سجاد با این جمله در خطبه شام، فهماند که ولایت امیرالمؤمنین، ادامهٔ مستقیم آن سفر آسمانی است؛ از مسجدالحرام تا سدرةالمنتهی.امالی صدوق، ص۱۶۷
@Imamalinet_fa17 July 2026به نیابت از حضرت رقیه و عرض ارادت و دعا برای سلامتی و تعجیل در فرج مولایمان صاحب الزمان، به زیارت مضجع نورانی امیرالمؤمنین علیهالسلام مشرف خواهیم شد.اگر مایلید در این زیارت، کنار ضریح مطهر، یاد شما و عزیزانتان باشیم، نام خود را ثبت کنید تا در جوار بارگاه نورانی حضرت، دعاگویتان باشیم.#زیارت_نیابت…Show more2 MB
@resaneharbaen17 July 2026ورود ۱۴ هزار زائر به عراق از گذرگاه مهران 🔸رسانههای عراق اعلام کردند در ساعات گذشته، ۱۴ هزار زائر اربعین از طریق گذرگه مرزی زرباطیه با ایران (گذرگاه مهران در سمت ایران) وارد عراق شدهاند.
@DoKhatSher17 July 2026
@Arashmida17 July 2026❌🏴قسم به خون تو قتل ترامپ گردن ماست🔹این سیل خروشان عزم و اراده امت خامنهای شهید بود که از مصلای تهران آغاز شد و خون تازهای شد در رگهای سرزمین مقاومت؛ از قم و کربلا و نجف و مشهد.🔹این پرچمهای سرخ انتقام در دست دهها میلیون آزادیخواه جهان قطرهای بود از دریای برکات خون خامنهای شهید#خونخواهی15 MB
@Arashmida17 July 2026❌بالاخره سر و کله علی اصغر حجازی (قائم مقام بیت رهبری) پیدا شد😏فردی که در ابتدا گفتن شهیدشدهحالابرای خالی نموندن عریضه،در مشهدخودی نشون میده با رفقاش😏فردی که مطمئنا رهبرشهیدخیلی تحملش کردازسینه چاکان برجام و در آخرنمک نشناسی ومخالفت خودش روباآقاسیدمجتبی علنی کرد؛مشکوکه🧐
@Arashmida17 July 2026بالاخره سروکله علی اصغر حجازی (قائم مقام بیت رهبری)پیدا شد😏فردی که درابتداگفتن شهیدشده😒بعدمیره درخبرگان رهبری؛میگه آقا سیدمجتبی خامنه ای رونزاریدرهبر؛ صادق لاریجانی یااعرافی روبزاریدکه اعضا خبرگان باعمل جواب میدن درمراسم وداع بارهبرشهیدبااعضابیت نیومده بود؛درنماز تشییع تهران قم نیامدکسی ندید🧐
@majnonn_hosein17 July 2026پلکی زدیم و محرم تمام شد ،برسان اربعین این گدا را کربلا....حلالم کن حسین(ع) جان#صلی_الله_علیک_یااباعبدالله886 KB
@Arashmida17 July 2026❌به یادحضرت زینب کبری(س)🏴به یادحضرت رقیه (س)🇮🇷#شهدا کودکان میناب#شهیدزهراگلپایگانی رقیه سیدالشهدای ایران3 MB