Profile picture of ‌محمد جواد صادقی‌
مارو برگردون عزیز دلم، بهترین روزای ما همین بود ❤️#اربعین#امام_حسین #کربلا #رهبر_شهید #ایران_قوی #ایران #انتقام #مینابShow more
431 KB

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
از نجف تا کربلا پای پیاده می‌رویم زائرانی که هر کدام با گذشته‌ای متفاوت و دلی پر از حرف، قدم در مسیر اربعین حسینی گذاشته‌اند و راهی حرم سیدالشهدا (علیه‌السلام) شدند.
+6

Profile picture of ‌سیدعلی‌حیدر جعفری | Seyed Ali Haider Jafari 🇵🇸🇮🇷‌
💠 سوپرانقلابی کیست؟🔹 کسی است که وقتی شخصی از حزب مقابل به شهادت می‌رسد، حاضر است اینگونه مقام والای شهید را تخریب کند!پ.ن: وَ لا تَحسَبَنَّ ٱلَّذینَ قُتِلوا في سَبیلِ اللهِ أمواتا، بَل أحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقون. فَرِحینَ بِما آتاهُمُ اللهُ مِن فَضلِه.سوره آل عمران، آیه ۱۶۹ و ۱۷۰
سوپر انقلابی کیست؟فردی نادان که اگر صفحه ای مخالفش باشد زیر پست بسم الله‌اش هم دیس لایک میزند.#چالش

امام سجاد علیه‌السلام هنگام به یاد آوردن مصیبت‌های شام فرمود:«سر برادرم علی‌اکبر و پسر عمویم قاسم را در برابر محمل خواهرم سکینه و فاطمه گذاشتند.»سحاب رحمت، ص۷۳۶

Profile picture of ‌رسانه اربعین‌
📌تصاویری از قاب‌های رهبر شهید در میان زائران پیاده روی اربعین در جنوب عراق#بایدبرخاست🆔 ‎@resaneharbaen
2 MB

📌 هواشناسی: برای مرزهای اربعین تا سه روز آینده، آسمانی صاف همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود#بایدبرخاست🆔 ‎@resaneharbaen
3 MB

📌اعلام تعطیلات دو روزه در عراق به مناسبت اربعین حسینی(ع)▪️ دولت عراق روزهای دوشنبه و سه‌شنبه را در این کشور تعطیل رسمی اعلام کرد.ادامه خبر را در ایتا بخوانید https://eitaa.com/resaneharbaen/266
eitaa.com

ایتا - رسانه اربعین

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

📌جابجایی رایگان زائران اربعین حسینی تا مرز شلمچه به وسیله ۲۲ رام قطار🔹 معاون امنیتی و انتظامی استاندار خوزستان: همه تمهیدات لازم برای تردد ایمن و روان زائران در این مرز اندیشیده شده و روزانه ۲۲ رام قطار در مسیر رفت و برگشت، زائران را به‌صورت رایگان، از پارکینگ‌ها تا مرز شلمچه منتقل می‌کنند.

📌استقرار اتوبوس آمبولانس در هر ۱۰ کیلومتر مرزهای مهران و چذابهرئیس سازمان اورژانس:🔹 عوامل اورژانس با حضور در جاده‌ها و نقاط صفر مرزی، زائران اربعین را در تمام طول مسیر رفت و برگشت در داخل کشور همراهی خواهند کرد.ادامه خبر را در ایتا بخوانید https://eitaa.com/resaneharbaen/268
eitaa.com

ایتا - رسانه اربعین

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

Profile picture of ‌Amir Hossein Majidi‌
از آن خوشم که شدم #نوکر سرای حسینمنم غلام کسی که بود گدای حسیندو چشم داده خداوند تا که گریه کنمیکی برای حسن آن یکی برای حسینیقین که آتش دوزخ حرام گردیدهبه جسم آنکه بود یار آشنای حسین#پیرغلام

Profile picture of ‌محمدحسین خرّمی‌
برپایی موکب بزرگ شهدای دزفول
3 MB

Profile picture of ‌TeacherAli 🇮🇷‌
دمام‌زنی در روستای زادگاهم (کیفیت ویدیو جهت بارگذاری، کم شده است)🎥 فیلمبردار: علی عرب
62 MB

Profile picture of ‌امیرحسین|خادم العباس(نیمهoff)‌
هیچ کس برای اسلام حیف نیست؛ ما همه باید فدای اسلام شویم...#حاج‌قاسم

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
ارث اجدادیِ ما نوکری این خانه‌ستتا ابد جیره‌خورِ خیرِ همان اجدادیم#یاحسین
3 MB

Profile picture of ‌ܦ̇ܝ‌ܝ̇‌یـܔ𓄂💛ܦ̇ߊ‌طِܩیـــوܔ💛‌
میدونی چرا به حضرت زهرا میگن پرستوی مهاجر علی!؟ بخاطر رنگ کبودش!😭#شهادت_حضرت_زهرا«خدایا،منِ بنده‌ی ضعیف،اما به رحمتت امیددارم،حالا خودت که کریمی،باقیِ بدهیِ مرا به حسابِ رحمتت بگذارومرا از شرِ وسواس و ترس اخرت نجات بده. یا حضرت صدیقه تو که وکیلِ من شدی،دستم را بگیر و از این پس،من را به خدا بسپار
15 MB

زائران حسینی در مسیر عاشقیزوار اربعین از راه‌های دور، علم قیام بر دوش در مسیر حسینی قدم گذاشتند و مشتاقانه به سوی کربلا می‌شتابند. روایت این حماسۀ معنوی را از نمای هوایی قاب دوربین آستان مقدس علوی تماشا کنید.
+4

Profile picture of ‌امیرحسین|خادم العباس(نیمهoff)‌
ندانمت به حقیقت که در جهان به که مانیجهان و هر چه در او هست صورتند و تو جانیبه پای خویشتن آیند عاشقان به کمندتکه هر که را تو بگیری ز خویشتن برهانیمن ای صبا ره رفتن به کوی دوست ندانمتو می‌روی به سلامت سلام من برسانی💔 #اباعبدالله