ولی تاریخ ۰۵/۰۵/۰۵ برای اونایی قشنگه که دارن تو مشایهبه سمت کربلا قدم میزنن🥺💔#جامانده ✋🏻
271 KB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
اگر از نسل من احیانا حسین‌دوست نشدمردنش مایهٔ فخر است چنین اولادی
2 MB

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
امیرالمؤمنین علیه‌السلام به زائران سیدالشهدا خطاب می‌کنند:«من ضامنم که حاجت‌های شما برآوردن شود و بلا و سختی از شما دور شود.»کامل الزیارات، ص۴۳۳#یااباعبدالله

Profile picture of ‌Salman Rashvand‌
️مراقب این فرقه خطرناک‌تر از فرق ضاله شیطانی در پیاده روی اربعین باشید این فرقه بیشتر امور خود را در جذب مخاطب از طریق «سحر اللسان»، «سحر العین» و «سحر الطعام» معطوف کردر سفر اربعین احتمالا پیروان این فرقه برخورد خواهید کرد: با آن‌ها هم‌کلام نشوید.به خیمه آن‌ها زل نزنید.از طعام آن‌ها نخورید
3 MB

Profile picture of ‌ملیکا‌
دلم به درد فراق تو مبتلاست حسین مرا درمان کن،تربتت شفاست حسینیا که می گِریَم برایت یا تباکی می‌کنم😭از حرم جامانده ام،خیلی پریشانم حسینبی قراردیدنِ آن مضجع نورانی امتشنه‌ی یک نافله در زیر ایوانم حسینبَهرِ تسکین دلم از داغِ دوریِ شماروضه‌ی ویرانه رابا آه میخوانم حسین#کربلا#اربعین#امام_حسین(ع)
3 MB

Profile picture of ‌آقاجان‌
وَ اَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّة. راه‌پیمایی #اربعین [قوّت اسلام] است؛قوّت حقیقت است، قوّت جبهه‌ی مقاومت اسلامی است که این ‌جور اجتماع عظیم میلیونی،راه می‌افتند به سمت کربلا...به سمت حسین،به سمت قلّه و اوج فداکاری و شهادت...#اربعینShow more

Profile picture of ‌سیدعلی‌حیدر جعفری | Seyed Ali Haider Jafari 🇵🇸🇮🇷‌
💔 شهید حاج قاسم سلیمانی💔 شهید حسین امیرعبداللهیان🖤🥀
با کدوم شهید/شهدا بیشتر انس داری؟✍🏻تصویر و نام مبارکشون رو نقل قول کنید که نه صفحه‌تون، بلکه لحظه ای خاطرتون منور و معطر به یاد شهدا بشه.

Profile picture of ‌امیرحسین|خادم العباس(نیمهoff)‌
شکسته باد سبوییبریده باد گلوییکه در خطرنشود بر ولی سپر#حاج‌قاسم

حضور انبوه زائران حسینی در جوار حرم امیرالمؤمنین (علیه‌السلام)خیل عظیم زائران، همچون امواج، در جوار حرم مطهر علوی خروشان‌اند و با صفوفی از سرِ وفاداری، روایت اربعین حسینی را رقم می‌زنند.
+1

کفن نبوده به جسمش دلم به شور افتادز تاروپودِ پر از خونِ بوریا چه خبر؟#اربعین

Profile picture of ‌امیر کلام‌
📜امام صادق (علیه‌السلام) فرمودند:هر که روزی بیشتر می‌خواهد؛در راه سیدالشهدا اطعام دهد.📚الکافی، ج۲، ح۱#اربعین
2 MB

سر به هر جاده نهادیم، ته جاده علی‌ستهدف خلقتِ ما، عشق به اولاد علی‌ست#اربعین

Profile picture of ‌رسانه اربعین‌
📌لحظاتی از گفتگوی مردم با شهید لاریجانی در مسیر اربعین حسینی#بایدبرخاست🆔 ‎@resaneharbaen
15 MB

Profile picture of ‌🇮🇷🇱🇧 زهرا پروانه 🖐🏻🎒‌
در مسیر رفتن به کربلا معلی این بار و امسال با هدفی متفاوت ترمیریم ، که فریاد خونخواهی خودمون و ندای « هیهات من الذله » یکبار دیگه به جهانیان برسونیمدعاگوی همه شما هستم
280 KB

🔺وضعیت جوی مرزهای غربی ایران در دو روز آیندهخسروی و تمرچین خنک‌تر از مهرانهواشناسی:🔸دمای مرز مهران تا ۵۰ درجه سانتیگراد افزایش می‌یابد.ادامه خبر را در ایتا بخوانید https://eitaa.com/resaneharbaen/293

📌کمتر از ۷۲ ساعت تا برقراری تردد زوار اربعین در مرز چیلات دهلران🔹 مرز چیلات، آخرین مراحل آماده‌سازی برای پذیرش زائران اربعین را پشت سر می‌گذارد و به گفته چراغی، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی؛ تا ۷۲ ساعت آینده، تردد در این مرز برقرار می‌شود.#بایدبرخاست🆔 ‎@resaneharbaen

گر کسی عاشقِ رخسارِ تو باشد چه کندطالب دولتِ دیدارِ تو باشد چه کند؟#عزیزم_حسین
575 KB