ولی تاریخ ۰۵/۰۵/۰۵ برای اونایی قشنگه که دارن تو مشایهبه سمت کربلا قدم میزنن🥺💔#جامانده ✋🏻
271 KB
ولی تاریخ ۰۵/۰۵/۰۵ برای اونایی قشنگه که دارن تو مشایهبه سمت کربلا قدم میزنن🥺💔#جامانده ✋🏻271 KB
امیرالمؤمنین علیهالسلام به زائران سیدالشهدا خطاب میکنند:«من ضامنم که حاجتهای شما برآوردن شود و بلا و سختی از شما دور شود.»کامل الزیارات، ص۴۳۳#یااباعبدالله
@A0101864d⛔️مراقب این فرقه خطرناکتر از فرق ضاله شیطانی در پیاده روی اربعین باشید این فرقه بیشتر امور خود را در جذب مخاطب از طریق «سحر اللسان»، «سحر العین» و «سحر الطعام» معطوف کردر سفر اربعین احتمالا پیروان این فرقه برخورد خواهید کرد:⛔ با آنها همکلام نشوید.⛔به خیمه آنها زل نزنید.⛔از طعام آنها نخورید3 MB
دلم به درد فراق تو مبتلاست حسین مرا درمان کن،تربتت شفاست حسینیا که می گِریَم برایت یا تباکی میکنم😭از حرم جامانده ام،خیلی پریشانم حسینبی قراردیدنِ آن مضجع نورانی امتشنهی یک نافله در زیر ایوانم حسینبَهرِ تسکین دلم از داغِ دوریِ شماروضهی ویرانه رابا آه میخوانم حسین#کربلا#اربعین#امام_حسین(ع)3 MB
💔 شهید حاج قاسم سلیمانی💔 شهید حسین امیرعبداللهیان🖤🥀با کدوم شهید/شهدا بیشتر انس داری؟✍🏻تصویر و نام مبارکشون رو نقل قول کنید که نه صفحهتون، بلکه لحظه ای خاطرتون منور و معطر به یاد شهدا بشه.
طرح ها جهت کوله پشتی اربعین طرح شماره ۲_۱#شهدا#زیارت_به_نیابت_شهدا#پوستر#بصیرت_گرافیhttps://eitaa.com/BasiratGraphieitaa.comایتا - بصیرت گرافی
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
شکسته باد سبوییبریده باد گلوییکه در خطرنشود بر ولی سپر#حاجقاسم
حضور انبوه زائران حسینی در جوار حرم امیرالمؤمنین (علیهالسلام)خیل عظیم زائران، همچون امواج، در جوار حرم مطهر علوی خروشاناند و با صفوفی از سرِ وفاداری، روایت اربعین حسینی را رقم میزنند.
کفن نبوده به جسمش دلم به شور افتادز تاروپودِ پر از خونِ بوریا چه خبر؟#اربعین
📜امام صادق (علیهالسلام) فرمودند:✨هر که روزی بیشتر میخواهد؛در راه سیدالشهدا اطعام دهد.📚الکافی، ج۲، ح۱#اربعین2 MB
سر به هر جاده نهادیم، ته جاده علیستهدف خلقتِ ما، عشق به اولاد علیست#اربعین
📌لحظاتی از گفتگوی مردم با شهید لاریجانی در مسیر اربعین حسینی#بایدبرخاست🆔 @resaneharbaen15 MB
در مسیر رفتن به کربلا معلی این بار و امسال با هدفی متفاوت ترمیریم ، که فریاد خونخواهی خودمون و ندای « هیهات من الذله » یکبار دیگه به جهانیان برسونیمدعاگوی همه شما هستم280 KB
🔺وضعیت جوی مرزهای غربی ایران در دو روز آیندهخسروی و تمرچین خنکتر از مهرانهواشناسی:🔸دمای مرز مهران تا ۵۰ درجه سانتیگراد افزایش مییابد.ادامه خبر را در ایتا بخوانید https://eitaa.com/resaneharbaen/293
📌کمتر از ۷۲ ساعت تا برقراری تردد زوار اربعین در مرز چیلات دهلران🔹 مرز چیلات، آخرین مراحل آمادهسازی برای پذیرش زائران اربعین را پشت سر میگذارد و به گفته چراغی، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی؛ تا ۷۲ ساعت آینده، تردد در این مرز برقرار میشود.#بایدبرخاست🆔 @resaneharbaen
گر کسی عاشقِ رخسارِ تو باشد چه کندطالب دولتِ دیدارِ تو باشد چه کند؟#عزیزم_حسین575 KB