آبروریزی که کردم، پشتِ من بودی حسین!هر زمانی بد شدم، لُطفت مرا در بَر گرفت#یاحسین
643 KB
@invalid2dامام باقر علیهالسلام فرمود:«زيارت قبر امام حسين علیهالسلام، مانند حج قبولشدهای است كه با پیامبر خدا به جا آورده شود.»کامل الزیارات، ص۴۴۴#یااباعبدالله
@invalid3d📌توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راهاندازی بیمارستانهای صحرایی در مرزهاسید امیرحسین مدنی، مدیرعامل بنیاد برکت:🔹تاکنون بیش از ۱۲ میلیون بطری آب معدنی و ۲۰۰ هزار قالب یخ میان مواکب توزیع شده است تا زوار در گرمای مسیر، با کمترین مشکل مواجه شوند.ادامه خبر در ایتا https://eitaa.com/resaneharbaen/445eitaa.comایتا - رسانه اربعین
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
@invalid3d📌تردد زائران اربعین از مرزهای خوزستان به ۶۹۳ هزار نفر رسید🔹مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای خوزستان: از آغاز اجرای طرح اربعین در۲۵تیرماه تا پایان پنجم مردادماه، مجموع ترددزائران از پایانههای مرزی شلمچه و چذابه به ۶۹۳ هزار و ۶۴۱نفر رسیدکه بیشترین سهم این ترددها مربوط به پایانه مرزی شلمچه است.
@invalid3d📌سامانه ۴۰۳۰ چیست؟ 🔹زائران اربعین بخوانندمعاون توانمند سازی اجتماعی بنیاد برکت ستاد اجرائی فرمان امام: 🔹سامانه ۴۰۳۰ با ارائه خدمات مشاوره درمانیِ شبانهروزی و رایگان، آماده پاسخگویی به زائران اربعین است.ادامه خبر در ایتا https://eitaa.com/resaneharbaen/444eitaa.comایتا - رسانه اربعین
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
@invalid3d📸 زائر خبرنگار شوید!📌تصاویر و روایت های خود را از اربعین امسال به نشانی @zaerkhabarnegaririb برای ما ارسال کنید.🚩 #بایدبرخاست🆔 @resaneharbaen
@invalid3dمولایمنگرفته قلبم و آه هم مدد مرا ندهد...برای درد فراقت کسی دوا ندهد...بهراه مانده نگاهم بیا گل نرگس...کسی به جز تو پناهی به بینوا ندهد...تعجیل در فرج مولایمان صلوات
@invalid3dحضرت زینالعابدین با یاد رنجهای شام فرمود:«گاهی سرهای بریده روی زمین و در میان دست و پای اسبها میافتاد.»سحاب رحمت، ص۷۳۶#یااباعبدالله
@invalid3d◾️آمادگی زائر اربعین در جبهه حزب الله برای خدمت به امام زمان علیه السلام....📚منبع:#اربعین_حماسه_ظهور#استادشجاعی #اربعین #زیارتاربعین #امامحسین ع #امامزمان ع #اماممهدی #مهدویت #سخنرانیکوتاه…Show more8 MB
@invalid3dيا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِي إِلى رَبِّكِ راضِيَةً مَرْضِيَّةً فَادْخُلِي فِي عِبادِي وَ ادْخُلِي جَنَّتِي »؛ تو اي روح آرام يافته، به سوي پروردگار بازگرد در حالي كه هم تو از او خوشنودي و هم او از تو خشنود است، پس در سلك بندگانم درآي، و در بهشتم وارد شو.#گودی_قتلگاه#امام_حسین4 MB