Profile picture of ‌Montazer_Da 313‌
@Montazer_Da31313 April 2026
⚠️ نگویید اینترنت بین الملل،بگویید اینترنت آمریکا!🔸 آنچه امروز راجع به اینترنت ایران صحبت می‌شود فقط یک تصمیم فنی یا محدودیت مقطعی نیست؛ بخشی از یک مسئله بزرگ‌تر در فهم امنیت، حاکمیت و نبرد در جهان جدید است.حتما ببینیم و منتشر کنیم👆#اینترنت_ملی#ملی_شدن_اینترنت#مرگ_بر_آمریکا
18 MB

Profile picture of ‌🚩إفشا📃 [اولین‌نشریۀ‌تحقیقاتی‌ویراستی!]‌
@Efshaa12 April 2026
معتادان #اینترنت بین المللی و یا همان مثلا #internet آزاد که فکر و ذکر و کار و زندگی خود را در این سالها به آن وابسته کردند و نمیتوانند شرایط جدید را بپذیرند و از اعتیاد حاد خود رها شوند و نیاز به روان درمانی دارند باید بیشتر به مستندات درباره ابزار نظامی و ضدبشری بودن #نت غیرملی توجه کنند:#بیدارشو
2 MB
Profile picture of ‌سادات بانو‌
سادات بانو

@Sfmk1373  •  12 April 2026

یه عده واقعا درمورد #اینترنت (توی شرایط جنگی) یه جوری ناله میکنن کسب و کار ها رو هم‌بهانه میکنن آدم میمونه . برای همین سعی میکنم خلاصه چند مطلب رو ذکر کنم.

Show this thread

Profile picture of ‌🇮🇷 مسعود میرزاآقایی‌
@masoudpejman7 April 2026
‌نتیجه‌ی سرچ در #گردو و #ذره_بین 😂
882 KB

@Mohammadarasteh30 March 2026
دلتنگیم آقاجان
5 MB

Profile picture of ‌یعقوب علی نژاد‌
@Yaqub13alinezhad7517 March 2026
بِسمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحمَـٰنِ ٱلرَّحِیمِریش بزی اگه گفتی جماعِ عالم رویا چه حالی میده و چه نتیجه ای داری بهت میگم برو با مادرت بخواب تا معنی حرام زادگیت رو بدونی مردک عوضی؛من که یادم نمیاد چه گوهی خوردین تو عالمایی که واردین بهش حضرات ماینکرافتی ولی میدونم به اندازه بز حالیت نیست؛سگ برینه تو ایین قدرت
736 KB

Profile picture of ‌Not Found‌
@ID_B_ID16 March 2026
متوجه فلسفه تولید این تبلیغ شدید؟#ایتا :)
3 MB
Profile picture of ‌Not Found‌
Not Found

@ID_B_ID  •  15 March 2026

باز هم معماری غلط بک‌اند فاجعه آفرید!جناب ‎@HosseinQaemy فکر نمی‌کنید برای دانلود فایل ها باید زمان بیشتری اختصاص بدهید؟#سنگ_پا#ایتا