📜امام باقر (علیهالسلام) فرمود:✨اگر میدانستی زیارتِ حسین چه ارزشی دارد؛ جانت از حسرتش تکهتکه میشد.📚کاملالزیارات#شب_زیارتی
آه من الفراق ای کعبه عراق#شب_زیارتینماهنگ آه من الفراق ای کعبه عراقامیرکلام
📜امام باقر (علیهالسلام) فرمود:✨اگر میدانستی زیارتِ حسین چه ارزشی دارد؛ جانت از حسرتش تکهتکه میشد.📚کاملالزیارات#شب_زیارتیآه من الفراق ای کعبه عراق#شب_زیارتینماهنگ آه من الفراق ای کعبه عراقامیرکلام
@AyatAlavi27m«قُل لَّا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِي الْقُرْبَىٰ»همهٔ عشقها قلابی است؛ تنها یک محبّت حقیقی است.عشق به اباعبدالله الحسین.#امام_حسین#شب_زیارتی1 MB
مبارک باشد انشاءالله پیروزی مردم یمن بر آل یهود.#عربستان#یمن #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #ایران
📜اميرالمؤمنين علیهالسلام فرمودند:✨خرج کن!از زندگی امروز برای مردنت و دنیای بعدش.📚نهجالبلاغه، خطبهٔ ۲۳۷#امیرالمومنین919 KB704 KB
بسم اللهامام صادق علیه السلام:«هرکس «سورهی جمعه» را در هر شب جمعه بخواند، کفارهی گناهان ما بین دو جمعه خواهد بود»امام صادق علیه السلام: «هر کس در هر شب جمعه «سوره واقعه» را بخواند خداوند وی را دوست بدارد و نیز دوستی او را در دل همه مردم اندازد و در طول عمرش در این دنیا بدبختی و تنگدستی نبیند
📖💫 صحیفه جان 💫📖✨خداوندا! چشمان دل های ما را بر آنچه مخالف دوستی توست، ببند🌱"أَعْمِ أَبْصَارَ قُلُوبِنَا عَمَّا خَالَفَ مَحَبَّتَكَ"📚 فرازی از دعای نهم صحیفه سجادیه#لبیک_یاخامنه_ای#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#حضرت_امیرالمومنینعلیه السلام و درود خدا بر او فرمود: بخل ننگ، و ترس نقصان است. و تهيدستي مرد زيرك را در برهان كندمي سازد، و انسان تهيدست در شهر خويش نيز بيگانه است. #نهج_البلاغه #حکمت3
#حضرت_امیرالمومنینعلیه السلام و درود خدا بر او فرمود: آنكه جان را با طمع ورزی بپوشاند خود را پست كرده، و آنكه راز سختی های خود را آشكار سازد خود را خوار كرده، و آن كه زبان را بر خود، حاكم كند، خود را بی ارزش كرده است. #نهج_البلاغه #حکمت2
@fabbasi4h#امام_باقر میفرماید: سخنان ماجانِ دلهای خفته را بیدار میکند.این «قلب» که امام از آن سخن میگوید، گوشتِ درون سینه نیست؛روح است.و حدیث اهل بیت، چون باران بهاری بر زمین خشکیده، دلهای زنگزده را جلا میدهد .در میان این همه هیاهو و سرگردانی، کلام اهل بیت را به دل راه بدهیم341 KB
آنچه در سقیفه انکار شد، پیش از آن بر زبان امیرالمؤمنین علیهالسلام اعلام شده بود:«من بعد از پیامبر، حجت خدا بر مردمم.»مائة منقبة، ج۱، ص۵۹2 MB
بر چیدن وجؤدیّت رژیم صهیؤني أز تمام مشکلاتي که إیجاد کرده أند واجب أست ؛ إین جماعت ملعؤن باید که أز صحنهٔ روزگار محو گردند .باشد که لشکري مهیّاي نبرد با إیشان گردد .لعنت اللّٰه علی القؤم الظالمین ؛ یا علي مؤلا .2 MB
بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰانِ الرَّحٖیمِأصل هم بر همین دلالت دارد ؛ خرد زنها أرجعیّتش در قبال خرد مردان در برخؤرد با إحساسات طبعًا کم رنگ تر أست ؛ زنها بیشتر درگیر حریصي نسبت به مردان هستند ؛ دیگر موضؤع مطرحش إینست که قدرت تصمیم گیري بر أساس حکمت هاي مؤاجهٔ با شرایط گؤناگؤن در مرد ها بیشتر أز زنهاست …Show more4 MB