Profile picture of ‌سیدمحسن حسینی‌
🌺💟📣نامگذاری به نام های معصومین علیهم‌السلام 🌺📣 ربعی بن عبدالله گفت: به امام صادق علیه السلام گفته شد:🏷 فدایت گردم، ما فرزندانمان را به نامهای شما و نامهای پدرانتان می‌نامیم، آیا این کار برایمان فایده دارد؟ 🏷💟فرمود: آری به خدا قسم، آیا دین چیزی جز دوستی و محبت است؟ خداوند فرمود:

Profile picture of ‌یعقوب پایمرد‌
#عید سعید #قربان عید بندگی#ایثار و رهایی از تعلقات نفسانی بر همه #مسلمانان #جهان و ملت شریف #ایران_مقتدر خجسته باد این عید بزرگ یادآور تسلیم در برابر #حق و دعوتی دوباره به اخلاص#معنویت و #خدمت به #خلق است#یعقوب_پایمرد #شاعر#نویسنده و #تحلیل‌گر #فرهنگی ـ #اجتماعی عضو پایگاه خبری شاعر‎@paymard

Profile picture of ‌𝓹𝓸𝓻𝔂𝓪𝓲 𝓿𝓵𝓲‌
🪴امام علی(عليه السلام) فرمود: از آن زمان كه حق به من نشان داده شده هرگز در آن شك و ترديد نكردم.📚حکمت ۱۸۴ـ نهج‌البلاغه

Profile picture of ‌نشریه دانش آموزی ایران | تشکیلات ندا‌
عێدسعیدقربان‌مبارك!📱| تدوین𓍲 #زینب_راز🔻𓏲↓↓--●⿻💠#واحد_آرشیو | نشریه‌دانش‌آموزی‌ایران#مناسبتی #عید_قربان • مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی #تشکیلات_ندا
پیام تشکیلات ندا به مناسبت عید سعید قربان«وَأَذِّن فِي النَّاسِ بِالْحَجِّ يَأْتُوكَ رِجَالًا وَعَلَىٰ كُلِّ ضَامِرٍ يَأْتِينَ مِن كُلِّ فَجٍّ عَمِيقٍ» (سوره حج، آیه ۲۷)و میان مردم به حج (و فرمان ما) ندا در ده (که همه) پیاده و سواره، از هر راه دور (و نزدیک) به نزد تو آیند.

Show this thread

Profile picture of ‌کمال‌
کاروان عشق راهی کربلا شده...یا رقیه...
552 KB

Profile picture of ‌🇮🇷 مژده‌
تفسیر کوتاه #قرآن کریم استاد قرائتی سوره یونس آیه ۳۹آرى،حقيقتى را تكذيب كردند كه به معارف و مفاهيمش احاطه نداشتند و هنوز تفسير عينى و تحقّق و ظهور آياتش[كه در قيامت انجام مى‌گيرد] براى آنان نيامده است،كسانى كه پيش از آنان بودند[نيز آيات الهى و پيامبران را]اين‌گونه تكذيب كردند نکات مهم در ویرشت👇
Sore Yunus Aye 39
Mohsen Qaraat

Profile picture of ‌مُحَمَّدْمَهْدِیْ‌
🟢جلسه معارفی از صحیفه سجادیه
VirAva

📌جلسه معرفتی_ دعا مربوط به عید قربان

00:0021:19

Profile picture of ‌احسان اصغری‌
سلامبا دعای عرفه انس میگیریم
VirAva

💔صفای نفوس اندر سفینه‌ی عرفان ابی عبدالله علیه السلام💔

00:0001:58:40

Profile picture of ‌محمدحسین توسلی‌
خطاب قرآن به مطالبه گران این بازگشایی مجدد اینترنت بین الملل
دیوان عدالت اداری مقابل سفاهت ایستاد،در مسئله قانون حجاب نص قرآن را زیر پا گذاشتند اما اینجااز سوراخ سوزن شتر وار میخواستند عبور کنند.

Profile picture of ‌حسین شیرازی‌
دوست داری امیرالمؤمنین مهمان خانه ات باشدفاطمه زهرا چطور رسول اللهکدام امام را دوست داری مهمان کنی؟روایت عجیب ثواب اطعام در غدیر 👇#غدیر#ظهور_نزدیک_است#امام_زمانShow more
3 MB

Profile picture of ‌ایـ💍ـنـ👑ـرل سادات🍋‍🟩🪖‌
صرفا جهت آشنایی بیشتر شما با آخر الزمان عرض میکنمبا خانواده یه جایی عروسی دعوت بودم، از رفتار هاوسکناتِ خواهر عروس مشخص میشد که به خواهرش حسادت میکنه !درحالیکه فکر میکردم خواهر عروس باید از همه خوشحال تر باشه اما میدیدم که خانوادهٔ داماد و خواهرشوهرش، بیشتر از خواهر تنیِ خودش خوشحال بودن براش

Profile picture of ‌انسیه حوراء (غدیری‌ام)‌
امیرالمؤمنین،«هفت سال پیش از دیگران نماز خواند»،این سبقت، از دلایل ولایت اوست.الاستیعاب، ج۳، ص۳۳#امیرالمومنین #غدیر #TheGreatNews
8 MB

Profile picture of ‌فیروزجایی‌
وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ ۖ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِبقره/۱۸۶ و چون بندگان من (از دوری و نزدیکی) من از تو پرسند (بدانند که) من به آنها نزدیکم، هرگاه کسی مرا خواند دعای او را اجابت کنم. #قران #زندگی #خداوند #سوال #بندگان #نزدیکم #برنامه_زندگی #تلاوت
2 MB

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
بزرگ‌ترین حقیقت جهان، در روز غدیر اتفاق افتاد. امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمود: « با اعلام ولایت، مؤمنان حقیقت را فهمیدند و منافقان گمراه‌تر شدند.»بحارالانوار، ج۹۴، ص۱۱۲#غدیر#TheGreatNews

Profile picture of ‌امیر کلام (غدیری‌ام)‌
📜اميرالمؤمنين (علیه‌السلام) فرمودند:قربان پربرکت‌ است...پس خدا را یاد و توبه کنید؛که خداوند مهربان است.📚من لايحضره الفقيه: ج۱، ۵۲۰#امیرالمومنین#عید_قربان
241 KB

Profile picture of ‌سعید یزدان‌پرست‌
🥀 اعمال روز عید قربان

Profile picture of ‌فضائل امیرالمؤمنین (غدیری‌ام)‌
امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمودند:«من؛به اذن خداوند، تدبیر جهان را بر عهده دارم.»📚 صحیفه الابرار، ج۲، ص۷۳   📌 #فضائل_امیرالمومنین

Profile picture of ‌آیات علوی (غدیری‌ام)‌
به آنچه در مورد علی بن ابی‌طالب (علیه‌السلام)نازل کردیم، ایمان بیاورید.«آمِنُوا بِمَا نَزَّلْنَا» سورهٔ نساء، آیهٔ ۴۷تفسیر اهل‌بیت، ج۳، ص۲۰۲#امیرالمومنینShow more
270 KB

Profile picture of ‌ذابّین 🇱🇧🇮🇷🇵🇸‌
چرا سنی نیستم ؟#بحث_علمی #چالش_عقیدهخداوند در قرآن‌کریم می‌فرماید امروز دین شما را برایتان کامل؛ و نعمت خود را بر شما تمام گردانیدم و از این اسلام شما راضی شدم.#مائده۳در حالی که در کتب اهل‌سنت روایت‌های معتبری وارد شده که بعد از نزول آیه اکمال؛ أبي‌بکر و عُمَر چنین گفتند:دین بعد از اکمال دو…Show more
+5
Profile picture of ‌Reyhana‌
Reyhana

@Reyhana86  •  15h

ایران مولایمان علی را دارد!..#حیدر #امیرالمومنین #غدیر #مولا