پس ترجمه کامل الحمدلله رب العالمین تا اینجا این شد:(هر ) داغی ¹ از آنِ دلبر²، تدبیرکننده همه جانبه (همه ) جهانیان³ است.➖➖➖➖➖
@DanesheQuran6 July 2026پس ترجمه کامل الحمدلله رب العالمین تا اینجا این شد:(هر ) داغی ¹ از آنِ دلبر²، تدبیرکننده همه جانبه (همه ) جهانیان³ است.➖➖➖➖➖
@HooraOfficial6 July 2026سلام بانو!شما که در گفتار و عمل اهل صداقت بودی.السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الصِّدِّيقَةُمفاتیحالجنان#فاطمه_الزهرا2 MB
@HooraOfficial5 July 2026چه سخت است که بلاها سوی تو آیند،و من کاری نکنم…العجل!«عَزِیزٌ عَلَیَّ أَنْ تُحِیطَ بِکَ دُونِیَ الْبَلْوَی»دعای ندبه#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج1 MB
@HooraOfficial5 July 2026«فاطمه سلاماللهعلیهاشفیع محبّانش در قیامت است.»اما محبّت واقعی،یعنی سرسپردگی،و شیعه فاطمه،باید اهل اطاعت باشد.سفینة البحار، ج۲، ص۳۷۵#فاطمه_الزهرا
@HooraOfficial5 July 2026خودرأیی ستمگران فراگیر شده،و امور همگان درهم ریخته.فاطمه سلاماللهعلیهاخطبۀ عیادت#فاطمه_الزهرا198 KB3 MB
@HooraOfficial5 July 2026نبی رحمت فرمود:«اگر علی نبود،فاطمه بیهمتا میماند.و اگر فاطمه نبود،علی بیهمتا میماند.»کافی، ج۲، ص۳۶۰#امیرالمومنین #یکشنبه_های_علوی
@sndi13535 July 2026نامه های معاویه به حضرت علی خیلی جالبه است می گویدعلی وحدت روبهم نزن به علی می گوید تقواداشته باش می گوید علی باحرفهایت بین مردم تفرقه نینداز می گویدعلی رفتارهای افراطی توباعث تفرقه است یادیک گروهی افتادم که که به ولی فقیه وخبرگان هم انگ تفرقه میزنند به بقیه هم می گویند تندرو
@HarrySTrueMan5 July 2026#توافق کنیم که: چشم (چ با کسره نه فتح ه😁) هاااااا را باید شستجور دیگر باید دید #ایران #BootsOnTheGrounds #ترس #خطر4 MB
@AyatAlavi5 July 2026دین در سورهٔ تین، آیهٔ ۷، ولایت علی بن ابیطالب(علیهالسلام) است.«فَمَا يُكَذِّبُكَ بَعْدُ بِالدِّينِ»تفسیر اهلبیت، ج۱۸، ص۲۱۶#امیرالمومنین#یکشنبه_های_علوی5 MB
@HooraOfficial5 July 2026سلام بانو!سلام بر شما ای ستمدیده مظلوم.السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْمَظْلُومَةُمفاتیحالجنان#فاطمه_الزهرا256 KB
@AyatAlavi4 July 2026
@HooraOfficial4 July 2026چه سخت است،نشنیدن صدایت…العجل!«وَ لا أَسْمَعُ لَکَ حَسِیساً»دعای ندبه#اللهم_عجل_لولیک_الفرج479 KB
@HooraOfficial4 July 2026من بر حسینم،باران اشک میبارم،و دانههای درشت و بیشمار اشک،از گونههایم خشک نخواهد شد.عقیله بنی هاشم...لهوف، ص۲۳۷#محرم #با_کاروان_حسین2 MB
@HooraOfficial4 July 2026پیامبر رحمت فرمود:«به فاطمه چهار چیز داده شده:پدری چون من،همسری چون علی،فرزندانی چون حسن و حسین...»بحارالانوار، ج۴۳، ص۵۷#فاطمه_الزهرا
@Arashmida4 July 2026🏴در انتهای زیارت عاشورا در سجده میخوانیم: الّذینَ بَذَلوا #مُهَجَهُم دونَ الحسین علیهالسلام، این مُهَجَهُم يعني ...؟🖤اَللّهم صَل علی مُحمِّد وآل مُحمَّد و عَجِّل فَرجهُم ♨️عاشوراها از لج ، پارتی و مهمونی برگزار میکردم...یکی بهم گفت کربلا نمیخوای؟!؟دِلِتون گرفت ، ما رو هم دعا کنید ...2 MB
@Virastar123454 July 2026قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ ۖ -> بگو: من شما را فقط به یک حقیقت اندرز می دهمأَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَىٰ وَفُرَادَىٰ -> اینکه دو دو و یک یک برای خدا قیام کنیدثُمَّ تَتَفَكَّرُوا -> سپس درباره رفیقتان (رهبر) بیندیشیدمَا بِصَاحِبِكُمْ مِنْ جِنَّةٍ -> که هیچ گونه جنونی ندارد
@HooraOfficial4 July 2026روز محشر،صدیقه کبری کنار عرش میایستدو شفاعت میکند:«خدایا!هر که بر مصیبت حسینم گریسته،شفیعش باش.»و خداوند شفاعتش را میپذیرد.مودة القربی، ص۱۰۴…Show more2 MB