Profile picture of ‌آیات علوی🏴‌
منظور از «هُوَ الَّذِي يُرِيكُمْ آيَاتِهِ» در سورهٔ غافر، آیهٔ ۱۳، امامان (علیهم‌السلام) هستند که خدا و پیامبرش دربارهٔ آن‌ها سخن گفته‌اند.تفسیر اهل‌بیت، ج۱۳، ص۳۷۲#امیرالمومنین
571 KB

Profile picture of ‌محمدمهدی سلطانی‌
وَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غَافِلًا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ ۚ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الْأَبْصَارُابراهیم / ۴۲

Profile picture of ‌🇮🇷 سیدعلیرضا 🇮🇷‌
🔴چرا برای آوارگی بیش از هزار ساله اماممان مضطر نمیشویم؟!📚منبع:#اربعین_حماسه_ظهور#استادشجاعی #ظهور #امام‌زمان ع#امام‌مهدی عج#مهدویت #اضطرار #دولت‌کریمه‌مهدویShow more
7 MB

Profile picture of ‌انسیه حوراء 🏴‌
ای چشم‌ها بر حسینم بسیار گریه کنید،بر آن شهید افتاده بر زمین کربلابر آن سینه شکسته زیر سم اسب‌هابر آن کشته شده…(صدیقه کبری فرمود)ابن شهر آشوب، مناقب، ج۳، ص۲۲۰#فاطمه_الزهرا #اربعین
6 MB
از صدای ضجه فاطمه بر مصیبت حسین، جهنم فریادی کشید و به تلاطم افتاد،و تا صدای فاطمه آرام نشود،دوزخ هرگز ساکت نمی‌شود…(امام صادق علیه‌السلام)کامل‌الزیارات، ج۱، ص۸۵#فاطمه_الزهرا

از صدای ضجه فاطمه بر مصیبت حسین، جهنم فریادی کشید و به تلاطم افتاد،و تا صدای فاطمه آرام نشود،دوزخ هرگز ساکت نمی‌شود…(امام صادق علیه‌السلام)کامل‌الزیارات، ج۱، ص۸۵#فاطمه_الزهرا

«فَالْحَامِلَاتِ وِقْرًا»ﺳﻮﮔﻨﺪ ﺑﻪ بغض ..سورهٔ ذاریات، آیهٔ ۲#امیرالمومنین
السَّلامُ عَلَىٰ نُورِ الْأَنْوارِسلام بر تو ای نورحقیقت؛ خورشید آسمان دنیا ذره‌ای از انوار تو را به عاریت دارد و روزی هزار بار در برابرش سجده می‌کند.مفاتیح‌الجنان

سلام بانو!سلام بر شما ای بانوی خردمند.السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْفاضِلَةُ مفاتیح‌الجنان#فاطمه_الزهرا
3 MB

«إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِأُولِي النُّهَىٰ»در هلاکت نسل‌های قبلنشانه‌های روشنی برای خردمندان هست و خردمندان اهل‌بیت (علیهم‌السلام) هستند. سورهٔ طه، آیهٔ ۱۲۸تفسیر اهل‌بیت، ج۹، ص۳۱۰#امیرالمومنین
2 MB

چه سخت است،که تو رنجی بکشی،که دیگران نکشند،مولای من…«عَزِیزٌ عَلَیَّ أَنْ یَجْرِیَ عَلَیْکَ دُونَهُمْ مَا جَرَی»دعای ندبه#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج

فاطمه، کنار قبر حسین می‌آید،و برای زائران، آمرزش می‌خواهد،و چنان می‌گرید که همه فرشتگان آسمان،از صدای او، به گریه می‌افتند.(امام صادق علیه‌السلام)کامل‌الزیارات، ج۱، ص۹۱#فاطمه_الزهرا
2 MB
زائران مشتاق در مسیر بهشتکاروان‌ دلدادگی زائران حسینی، به شوق زیارت حرم سرور شهیدان، فرسنگ‌ها راه را پیاده می‌پیمایند، شور و شوقی که رسانۀ آستان مقدس علوی آن را به تصویر می‌کشد.

راهب دیر می‌گوید:دیدم دختر پیامبر،سر حسین را بغل کرد و فرمود:سلام بر تو ای شهید مادرسلام بر توای مظلوم مادرسلام بر تو ای جان مادر سلام بر تو ای کشته‌شده مادر...مدینه معاجز، ص۲۰۵Show more
668 KB

وَقَالَ الشَّيْطَانُ لَمَّا قُضِيَ الْأَمْرُ إِنَّ اللَّهَ وَعَدَكُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَوَعَدْتُكُمْ فَأَخْلَفْتُكُمْ ۖ وَ مَا كَانَ لِيَ عَلَيْكُمْ مِنْ سُلْطَانٍ إِلَّا أَنْ دَعَوْتُكُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لِي ۖ فَلَا تَلُومُونِي وَلُومُوا أَنْفُسَكُمْ ۖ

@HooraOfficial24 July 2026
روی منبر مسجد نشست،و یزید و شامیان تماشایش می‌کردند،فرمود:من فرزند فاطمه زهرا هستم،فرزند سرور زنان عالم…(زین‌العابدین)سحاب رحمت، ص۷۲۷#با_کاروان_حسین

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
@Imamalinet_fa24 July 2026
ابوبکر از زبان پیامبر صلی‌الله‌وعلیه‌وآله‌وسلم نقل می‌کند:«در صراط گردنه‌ای است که کسی از آن عبور نمی‌کند، مگر این که از علی بن ابی‌طالب جواز عبور داشته باشد.»تاریخ بغدادی، ج۱۰، ص۳۵۷#امیرالمومنین

Profile picture of ‌آیات کریمه‌
@ayatekarimeh24 July 2026
قرائت آیه ۱۸ سوره مبارکه نحل بسم الله الرحمن الرحیم وَإِنْ تَعُدُّوا نِعْمَةَ اللَّهِ لَا تُحْصُوهَا ۗ إِنَّ اللَّهَ لَغَفُورٌ رَحِيمٌو اگر نعمت های خدا را شماره کنید، هرگز نمی توانید آنها را به شمار آورید؛ یقیناً خدا بسیار آمرزنده و مهربان است...#آیات_کریمه #سوره_نحل #پیام_قرآن
257 KB

@HooraOfficial24 July 2026
سلام بانو!شما که از خدا راضی بودی. السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الرَّضِيَّةُ مفاتیح‌الجنان#فاطمه_الزهرا
445 KB

@Soltanimahdi24 July 2026
وَقَدْ مَكَرَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ فَلِلَّهِ الْمَكْرُ جَمِيعًا ۖ يَعْلَمُ مَا تَكْسِبُ كُلُّ نَفْسٍ ۗ وَسَيَعْلَمُ الْكُفَّارُ لِمَنْ عُقْبَى الدَّارِرعد / ۴۲

Profile picture of ‌مهدی بابائی🚩‌
@Mahdi_babaei_11023 July 2026
اهمیت جنگ رسانه ای دشمنان زمان پیامبر (ص) در #قرآن_کریم#جنگ_روایت_ها #رسانه
📢 خبررسانی‌های رسانه‌های دشمن، از فحشا و ابتذالش خطرناک‌تر است؛ چون با «سیاست تنظیم خبر»، سوء‌ظن، غیبت، تهمت، ناامنی و درگیری ایجاد می‌کند و امّت را به هم می‌ریزد.💠 خدا رحمت کند، یک استادی داشتیم که می‌فرمود: "گوش کردن اخبار بی‌بی‌سی از فحشایش خطرناک‌تر و حرام‌تر است. خبر‌رسانی نیست، تنظیم خبر ا…
Show more

@HooraOfficial23 July 2026
چه سخت است، که من برای تو گریه کنم،و مردم بی‌تفاوت باشند،مولای من…«عَزِیزٌ عَلَیَّ أَنْ أَبْکِیَکَ وَ یَخْذُلَکَ الْوَرَی»دعای ندبه#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
3 MB

@HooraOfficial23 July 2026
ای یزید!ناچارم با تو حرف بزنم،اما تو، در نظر من،بی‌ارزش‌تری از آنی که،حرف‌هایم را بشنوی…(خطبه عقیله بنی‌هاشم در مجلس یزید)سحاب رحمت، ص۷۲۰#محرمShow more