دوستیِ خاله خرسه!دو کَس نسبت به من هلاک میگردند:دوستی که غُلُو را از حد گذراند،و دشمنی که بیهوده سخن گوید!نهجالبلاغة | حکمت٤٦٩
تو رَبّ منی؛هُویامرتضیعلیﷻ...
@AliHafezi15 April 2026دوستیِ خاله خرسه!دو کَس نسبت به من هلاک میگردند:دوستی که غُلُو را از حد گذراند،و دشمنی که بیهوده سخن گوید!نهجالبلاغة | حکمت٤٦٩تو رَبّ منی؛هُویامرتضیعلیﷻ...
@ahmad_hashemi14 April 2026إِنَّهُمْ لَهُمُ ٱلْمَنصُورُونَوَإِنَّ جُندَنَا لَهُمُ ٱلْغَٰلِبُونَ كه بى ترديد آنان [در همه زمينه ها] يارى شدگانند، و مسلماً سپاه ما پيروزند. قرآن کریم - صافات - ۱۷۲،۱۷۳
@AyatAlavi14 April 2026«یوْمَئِذٍ یتَّبِعُونَ الدّاعِی لا عِوَجَ لَهُ»در روز قیامت، همه از دعوت کنندهٔ الهی پیروی میکنند. امام کاظم فرمودند: مراد از داعی امیرالمؤمنین(علیهالسلام) است. سورهٔ طه، آیهٔ ۱۰۸ بحارالانوار، ج ۳۶، ص ۱۲۷#امیرالمومنین#غدیر
@mort3za14 April 2026تلاوت روزانه یک صفحه از قرآن کریم با اهدای ثواب این تلاوت به وجود مقدس #حضرت_صاحب_الزمان(عج)سوره مبارکه بقرهآیات ۱۰۲ تا ۱۰۵صفحه ۱۶ مصحف شریف …Show more
@HooraOfficial14 April 2026سلام بر زهرا برکت دنیا و عقبیالسلامعلیکِ یا فاطمهالزهرا#فاطمه_الزهرا
@AliHafezi13 April 2026مطلبی خواندنی و بسیار زیبا در خصوص نام #حضرت_مهدی و خباثت #وهابیت:زائران مسجدالنبي بارها این صحنه را دیدهاند که اسامی مبارک دوازده معصوم، صحابه، خلفا و ائمه اربعه اهلتسنن و دیگر بزرگان آنها بر دیوار صحن اول و دوم با طلا و خطی زیبا؛ نقش بسته!این دو صحن به نام حدیقةالزهرا سلاماللهعليها مشهور …Show more
@Imamalinet_fa13 April 2026
@HooraOfficial13 April 2026رنجهای پدر را،از خردسالی به دوش میکشید، و در سختیها،یار و یاورش بود…(امابیها سلاماللهعلیها)بحارالانوار، ج۴۳، ص۱۶#فاطمه_الزهرا
@mort3za13 April 2026تلاوت روزانه یک صفحه از قرآن کریم با اهدای ثواب این تلاوت به وجود مقدس #حضرت_صاحب_الزمان(عج)سوره مبارکه بقرهآیات ۹۴ تا ۱۰۱#تلاوت_روزانه…Show more
@Milad313f13 April 2026يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْاى مؤمنان! اگر خدا را يارى كنيد، ياريتان مىدهد و ثابتقدمتان مىكند📚سوره محمد ـ ۷
@HooraOfficial12 April 2026نفسش به شماره میافتاد،هنگام نماز،از ترس خداوند…(فاطمه سلاماللهعلیها)ارشاد القلوب، ج۱، ص۱۰۵#فاطمه_الزهرا
@mort3za12 April 2026#هر_روز_با_قرآنسوره مبارکه بقره آیات ۸۹ تا ۹۳#تلاوت_روزانه#قرار_روزانه#کلام_وحی#ختم_قرآن
@ahmad_hashemi12 April 2026إِنَّ ٱلَّذِينَ قَالُواْ رَبُّنَا ٱللَّهُ ثُمَّ ٱسْتَقَٰمُواْ فَلَا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ بى ترديد كسانى كه گفتند: پروردگار ما الله است، سپس [در ميدان عمل بر اين حقيقت] استقامت ورزيدند، نه بيمى بر آنان است و نه اندوهگين مى شوند قرآن کریم - احقاف - ۱۳
@AyatAlavi12 April 2026«وَیطعِمونَ الطعام…»مطعمِ این آیه، امیرالمؤمنین(علیهالسلام) است؛آنکه برای رضای خدا به مسکین و یتیم و اسیر غذا داد. سورهٔ انسان، آیهٔ۸بحارالانوار، ج ۹۷، ص ۳۶۴#امیرالمومنین#غدیر
@Milad313f12 April 2026بار خدایا؛ من در این صبحدم و در ابتدای این روز نو، و تمامی ایّامِ زندگانیم،عهد (زبانی) و پیمان (قلبی) و بیعت (عملی) را با آن عزیز تجدید می کنم که هیچ گاه و به هیچ وجه از آن برنخواهم گشت و هرگز آن را از بین نمی برم.🔴دعای عهدـ مفاتیح الجنان
@AyatAlavi11 April 2026«وَبِالنَّجْمِ هُمْ يَهْتَدُونَ»یکی از مصادیق این «ستاره»امیرالمؤمنین است؛ همان که پیامبرخطاب قرارش داد: ای علی! تو ستارهٔ درخشان بنی هاشمیسورهٔ نجم، آیهٔ۵۳شواهد التنزیل، ج ۱، ص ۴۲۵#امیرالمومنین
@Fatemeh21811 April 2026بی گمان خدا اين را كه به او شرك ورزيده شود نمى آمرزد، و غير آن را براى هر كس كه بخواهد مى آمرزد و هر كه به خدا شرك بياورد، مسلماً گناه بزرگى را مرتكب شده استسوره مبارکه نساء آیه شریفه ۴۸
@Milad313f11 April 2026به نام خداوند بخشنده مهربان 😊سوره فــــیل🐘🔴آيا نديدى پروردگارت با فيلسواران چه کرد؟🔴آيا نقشه آنها را باطل نساخت 🔴و بر سرشان پرندگان گروهى را فرستاد🔴كه با سنگهايى از سجّيل آنها را مىزدند🔴پس آنها را چون كاه جويدهشده [متلاشى] كرد(نقاشی استاد احمدیه)
@AliHafezi11 April 2026پیامبر(ص) فرمودند به من وحیشد علي(ع) امیرالمومنین است. الخطیبالبغدادي | عالم اهلسنت #فقط_حیدر_امیرالمومنین_است #مناظره #بحث_علمی #چالش_عقیدهدچار علی بودن ارثیهی پدرم بود!#یاعلی620 KB