مولا یعنی دوستولی یعنی دوستوصی یعنی دوستوالی یعنی دوستوارث یعنی دوستامام یعنی دوستاز من است یعنی دوستیخلیفه هم یعنی دوست ؟ 🤡پیامبر(ص) دیگه با چه کلمهای باید جانشین تعیین میکرد که نکرد؟#بحث_علمی #چالش_عقیده…Show more
@AliHafezi26 May 2026مولا یعنی دوستولی یعنی دوستوصی یعنی دوستوالی یعنی دوستوارث یعنی دوستامام یعنی دوستاز من است یعنی دوستیخلیفه هم یعنی دوست ؟ 🤡پیامبر(ص) دیگه با چه کلمهای باید جانشین تعیین میکرد که نکرد؟#بحث_علمی #چالش_عقیده…Show more
@AliHafezi26 May 2026از عالم #اهل_سنت شافعیمذهب مصر :سورهمائده آیه۵۵ به اجماع علمای اهلتسنن در شأن والای أميرالمؤمنین عليّبنأبيطالب عليهالسلام نازل شده.#فضائل_امیرالمومنین#فقط_حیدر_امیرالمومنین_استدر عرفات، اتفاق بزرگی افتاد.جبرئیل به پیامبر خدا فرمود: «وفاتت نزدیک است، علم و سلاح و میراث انبیا را به علی بن ابیطالب بسپار که او حجت خداست.»بحارالانوار، ج۳۷، ص۲۰۲#عرفه
@mahdi_hokmabadi_ir26 May 2026جلوههای زندگی دنيا، ابزار آزمايش انسانهاست. «لِنَفْتِنَهُمْ فِيهِ»🤲خدایا انسان را از مادیات پر خطر دور نگهدار .
@AliHafezi26 May 2026از أحمدبنحنبل امام اهلحدیث اهلتسنن و اولین شخصی که خودش را اهلالسنةوالجماعة نامید:پیامبر(ص) آگاهیدهنده است و عليّ(ع) هدایتکننده.#فضائل_امیرالمومنین#فقط_حیدر_امیرالمومنین_استهر عشقی به جز عشق علی ء ، مفت گران است .🫀🕊
@AliHafezi25 May 2026فضیلتی بینظیر از أميرمؤمنان عليّبنأبيطالب عليهالسلام:از عالم #اهل_سنت مالکیمذهب إبنعبدالبِّر :همانا خدا اراده کرد که عليّ(ع) را از هر پلیدی دور کند و از هر عیب، پاک و منزه گرداند.پ.ن:قول عایشه در صحیحمسلم:اهلبیت فقط عليّ(ع) ، فاطمة(س) ، حسن(ع) و حسین(ع) هستند نه همسران پیامبر(ص)!#احز…Show more
@Dr_HamedFazeli25 May 2026یک کتاب تخصصی در حوزه الهیات اسلامی برای متخصصان.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#ایمان#مستقر#مستودع
@AliHafezi25 May 2026🌹فقط حیدر امیرالمومنین است🌹#بحث_علمی #چالش_عقیدهاز عالم #اهل_سنت السيوطي:از خلیفهدوم عُمَر:من و أبوبکر و أبوعبیدة و صحابه از پیامبر(ص) شنیدیم که فرمودند:عليّ(ع) اولینمسلمان است. به منزله جانشینی هارون(ع) برای موسي(ع) در نزد من است. دروغ میگوید کسی که بگوید دوستدار پیامبرم اما …Show moreاز عالم #اهل_سنت شافعیمذهب:خلیفه یعنی کسی است که جانب کسی در قبل برای خلافت انتخاب[اخلفني] شود!#حدیث_منزلتتو(ع) بمنزلهی هارون(ع) برای موسي(ع) در نزد من(ص) هستی.#فضائل_امیرالمومنین#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است
@AliHafezi25 May 2026از الهیثمي محدث پرآوازه شافعیمذهب و چاپ عربستانسعودي :... عليّ(ع) با حق است و حق با عليّ(ع) است ...از فخرالدین محمّد الرازي مفسر مطرح اهلسنت:حدیث شریف نبوی حق با عليّ(ع) است، با تواتر نقل شده.از إبنتيمية ناصبی، مؤسس گروهکهای تکفیری:هرکس با تواتر مخالفت کند، کافر است!#جمل #صفین #سقیفه…Show moreترسو را هیچ بهره ای از این زندگی نیست.امام علی(ع)🍃
@AliHafezi25 May 2026از عالم #اهل_سنت شافعیمذهب:خلیفه یعنی کسی است که جانب کسی در قبل برای خلافت انتخاب[اخلفني] شود!#حدیث_منزلتتو(ع) بمنزلهی هارون(ع) برای موسي(ع) در نزد من(ص) هستی.#فضائل_امیرالمومنین#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است💠 وظیفهٔ امروز ما دربارهٔ غدیر🔹پیام غدیر (۱)🎥 | #قطعه_تصویری 🎙 حضرت آیتالله سید محمدمحسن حسینی طهرانی قدّساللهسرّه 🎞 #طرح_مبانی_اسلام | #عید_غدیر سال ۱۴۳۱ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ…Show more11 MB
@Kalamallah25 May 2026إِنَّ اللَّهَ لَعَنَ الْكافِرِينَ وَ أَعَدَّ لَهُمْ سَعِيراًخداوند، کافران را از رحمت خویش دور ساخته و آتشی شعلهور برایشان آماده کرده است؛أحزاب - ۶۴#یاالله #الله_اکبر
@AliHafezi25 May 2026چرا سنی نیستم ؟#بحث_علمی #چالش_عقیدهاهلبیتِ پیامبر(ص) چه کسانی هستند؟نکتهاول) صحیحمسلم چاپ دار طيبه شهر ریاض عربستانسعودي:عایشه میگفت همسران جز #اهل_بیت نیستند!نکتهدوم) إبنکثیر شاگرد #إبن_تيمية ناصبی:از إبنأبيحاتم که إبنتيمية او را زبان راستگوی اسلام دانسته:أمالمؤمنین عایشه گ…Show more
@AliHafezi25 May 2026از صحاحسته #اهل_سنت :عليّ(ع) فرمودند دشمنِمن منافق است.سعد گفت من بر معاویه[مقدساتاهلتسنن] خشمگین شدم چون به عليّ(ع) فحش میداد و کلمات رکیک میگفت! حدیثمنزلت و حدیثغدیر در شأن والای اوست و پرچمدار دفاع از اسلام در جنگها بوده.عليّ(ع) صدیقاکبر است نه أبوبکر.#فضائل_امیرالمومنینReplying toالغدیر از دیدعلمای مستقل اهل سنت اعتبار دینی ندارد و یک اثر تحریف شده و متاخر است ، بنده به قدر کفایت شرع و سنت و حدیث را هم می شناسم و به تکنیک های سفسطه کلامی ملاها هم اشراف نسبی دارم ؛ دوست ارجمند ، اهل سنت اساسا" بر اساس سوره عبس به مفهوم عصمت نگاه متفاوتی دارند. هیچ انسانی را معصوم نمیدانند.
@Imamalinet_fa24 May 2026«وَ لَقَدْ بَعَثْنَا فِي كُلِّ أُمَّةٍ رَسُولًا أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ»(نحل: ۳۶)امام باقر علیهالسلام در تفسیر آیه فرمود: «خدا هیچ پیامبری را مبعوث نکرد، مگر با پذیرش ولایت ما و بیزاری از دشمنان ما.»تفسیر البرهان، ج۳، ص۴۱۹
@Seyedhamed7224 May 2026امام باقر (علیهالسّلام): مانند شهاب درخشان در شب تاریک آشکار گردد.. ."السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَعْدَ اللّٰهِ الَّذِي ضَمِنَهُ" "السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْعَلَمُ الْمَنْصُوبُ، وَ الْعِلْمُ الْمَصْبُوبُ و الْغَوْثُ وَ الرَّحْمَةُ الْواسِعَةُ وَعْداً غَيْرَ مَكْذُوبٍ"
@Milad313f23 May 2026🪴از امام علی(ع)پرسیده شد:مرا از قول خدای عزّوجل: اما کسانی که ایمان آوردندو اعمال صالح انجام دادند بهترین مخلوقات خدایند(بینه ـ۷)خبر ده» اینان ما و یاران ما در روز قیامت هستند، رو سفید و غرقه در نور، شاداب و خوش منظر و خوش دیدار که با چهره هایشان شناخته میشوند».📚تفسیر اهل بیت(ع)ج۱۸، ص۳۰۴
@Dr_HamedFazeli23 May 2026یک تحلیل در مورد "تاریخ شفاهی قرآن کریم" در این کتاب ذکر شده است.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#تاریخ#شفاهی#قرآن #کریم
@Imamalinet_fa22 May 2026السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا النَّبَأُ الْعَظِيمُ الَّذِي هُمْ فِيهِ مُخْتَلِفُونَ وَعَنْهُ يُسْأَلُونَ سلام بر تو ای خبر بزرگی که آنها در آن اختلاف کردند و از آن بازخواست شوند. #TheGreatNews
@Mahda198621 May 2026خبربه گزارش رویترز، رهبر عالی ایران، سید مجتبی خامنهای، دستور داده است که اورانیوم با غنای نزدیک به درجه تسلیحات ایران باید در داخل کشور باقی بماند. 👇👇
@Imamalinet_fa21 May 2026
@AliHafezi21 May 2026... ❤️ عليّولیالله ❤️ ...از قطبالإرشاد بلوچستان محمدعُمَر سربازی:#جان_شیعه_اهل_سنت#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است#فضائل_امیرالمومنین