Profile picture of ‌ذابّین 🎒🇮🇷‌
@AliHafezi26 May 2026
مولا یعنی دوستولی یعنی دوستوصی یعنی دوستوالی یعنی دوستوارث یعنی دوستامام یعنی دوستاز من است یعنی دوستیخلیفه هم یعنی دوست ؟ 🤡پیامبر(ص) دیگه با چه کلمه‌ای باید جانشین تعیین می‌کرد که نکرد؟#بحث_علمی #چالش_عقیدهShow more
+1
روز فرج و گشایش است؛توصیفی که مولای متقیان از روز غدیر فرمودند.📚 مصباح المتهجد، ص۷۰۰#غدیر#غدیری‌ام
23 MB

@AliHafezi26 May 2026
از عالم ‎#اهل_سنت شافعی‌مذهب مصر :سوره‌مائده آیه۵۵ به اجماع علمای اهل‌تسنن در شأن والای أميرالمؤمنین عليّ‌بن‌أبي‌طالب عليه‌السلام نازل شده.#فضائل_امیرالمومنین#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است
+1
در عرفات، اتفاق بزرگی افتاد.جبرئیل به پیامبر خدا فرمود: «وفاتت نزدیک است، علم و سلاح و میراث انبیا را به علی بن ابی‌طالب بسپار که او حجت خداست.»بحارالانوار، ج۳۷، ص۲۰۲#عرفه

Profile picture of ‌مهدی حکم‌آبادی‌
جلوه‌های زندگی دنيا، ابزار آزمايش انسان‌هاست. «لِنَفْتِنَهُمْ فِيهِ»🤲خدایا انسان را از مادیات پر خطر دور نگه‌دار .

@AliHafezi26 May 2026
‏از أحمدبن‌حنبل امام اهل‌حدیث اهل‌تسنن و اولین شخصی که خودش را اهل‌السنةوالجماعة نامید:پیامبر(ص) آگاهی‌دهنده است و عليّ(ع) هدایت‌کننده.#فضائل_امیرالمومنین#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است
+1
هر عشقی به جز عشق علی ء ، مفت گران است .🫀🕊

@AliHafezi25 May 2026
فضیلتی بی‌نظیر از أميرمؤمنان عليّ‌بن‌أبي‌طالب عليه‌السلام:از عالم ‎#اهل_سنت مالکی‌مذهب إبن‌عبدالبِّر :همانا خدا اراده کرد که عليّ(ع) را از هر پلیدی دور کند و از هر عیب، پاک و منزه گرداند.پ.ن:قول عایشه در صحیح‌مسلم:اهل‌بیت فقط عليّ(ع) ، فاطمة(س) ، حسن(ع) و حسین(ع) هستند نه همسران پیامبر(ص)!#احز…Show more
+4

Profile picture of ‌حامد فاضلی‌
@Dr_HamedFazeli25 May 2026
یک کتاب تخصصی در حوزه الهیات اسلامی برای متخصصان.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#ایمان#مستقر#مستودع

@AliHafezi25 May 2026
🌹فقط حیدر امیرالمومنین است🌹#بحث_علمی #چالش_عقیده‏‎از عالم ‎#اهل_سنت السيوطي:از خلیفه‌دوم عُمَر:من و أبوبکر و أبوعبیدة و صحابه از پیامبر(ص) شنیدیم که فرمودند:عليّ(ع) اولین‌مسلمان است. به منزله جانشینی هارون(ع) برای موسي(ع) در نزد من است. دروغ می‌گوید کسی که بگوید دوستدار پیامبرم اما …Show more
+5
از عالم ‎#اهل_سنت شافعی‌مذهب:خلیفه یعنی کسی است که جانب کسی در قبل برای خلافت انتخاب[اخلفني] شود!#حدیث_منزلتتو(ع) بمنزله‌ی هارون(ع) برای موسي(ع) در نزد من(ص) هستی.#فضائل_امیرالمومنین#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است
لا أميرالمؤمنین إلّٰا عليّٖ(ع)

@AliHafezi25 May 2026
از الهیثمي محدث پرآوازه شافعی‌مذهب و چاپ عربستان‌سعودي :... عليّ(ع) با حق است و حق با عليّ(ع) است ...از فخرالدین محمّد الرازي مفسر مطرح اهل‌سنت:حدیث شریف نبوی حق با عليّ(ع) است، با تواتر نقل شده.از إبن‌تيمية ناصبی، مؤسس گروهک‌های تکفیری:هرکس با تواتر مخالفت کند، ‎کافر است!#جمل #صفین #سقیفهShow more
+5
Profile picture of ‌Pooria‌
Pooria

@metroboomin  •  25 May 2026

ترسو را هیچ بهره ای از این زندگی نیست.امام علی(ع)🍃

@AliHafezi25 May 2026
از عالم ‎#اهل_سنت شافعی‌مذهب:خلیفه یعنی کسی است که جانب کسی در قبل برای خلافت انتخاب[اخلفني] شود!#حدیث_منزلتتو(ع) بمنزله‌ی هارون(ع) برای موسي(ع) در نزد من(ص) هستی.#فضائل_امیرالمومنین#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است
+1
Profile picture of ‌مبانی تشیع‌
مبانی تشیع

@mabani  •  24 May 2026

💠 وظیفهٔ امروز ما دربارهٔ غدیر🔹پیام غدیر (۱)🎥 | #قطعه_تصویری 🎙 حضرت آیت‌الله سید محمدمحسن حسینی طهرانی قدّس‌الله‌سرّه 🎞 #طرح_مبانی_اسلام | #عید_غدیر سال ۱۴۳۱ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ…
Show more
11 MB

Profile picture of ‌Kalamallah کلام الله‌
@Kalamallah25 May 2026
إِنَّ اللَّهَ لَعَنَ الْكافِرِينَ وَ أَعَدَّ لَهُمْ سَعِيراًخداوند، کافران را از رحمت خویش دور ساخته و آتشی شعله‌ور برایشان آماده کرده است؛أحزاب - ۶۴#یاالله #الله_اکبر

@AliHafezi25 May 2026
چرا سنی نیستم ؟#بحث_علمی #چالش_عقیدهاهل‌بیتِ پیامبر(ص) چه کسانی هستند؟نکته‌اول) صحیح‌مسلم چاپ دار طيبه شهر ریاض عربستان‌سعودي:عایشه می‌گفت همسران جز #اهل_بیت نیستند!نکته‌دوم) إبن‌کثیر شاگرد ‎#إبن_تيمية ناصبی:از إبن‌أبي‌حاتم که إبن‌تيمية او را زبان راستگوی اسلام دانسته:أم‌المؤمنین ‎عایشه گ…Show more
+6

@AliHafezi25 May 2026
از صحاح‌سته#اهل_سنت :عليّ(ع) فرمودند دشمنِ‌من منافق است.سعد گفت من بر ‎معاویه[مقدسات‌اهل‌تسنن] خشمگین شدم چون به عليّ(ع) فحش می‌داد و کلمات رکیک می‌گفت! حدیث‌منزلت و حدیث‌غدیر در شأن والای اوست و پرچم‌دار دفاع از اسلام در جنگ‌ها بوده.عليّ(ع) صدیق‌اکبر است نه أبوبکر.#فضائل_امیرالمومنین
+1
Replying to
الغدیر از دیدعلمای مستقل اهل سنت اعتبار دینی ندارد و یک اثر تحریف شده و متاخر است ، بنده به قدر کفایت شرع و سنت و حدیث را هم می شناسم و به تکنیک های سفسطه کلامی ملاها هم اشراف نسبی دارم ؛ دوست ارجمند ، اهل سنت اساسا" بر اساس سوره عبس به مفهوم عصمت نگاه متفاوتی دارند. هیچ انسانی را معصوم نمیدانند.

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
@Imamalinet_fa24 May 2026
«وَ لَقَدْ بَعَثْنَا فِي كُلِّ أُمَّةٍ رَسُولًا أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَ اجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ»(نحل: ۳۶)امام باقر علیه‌السلام در تفسیر آیه فرمود: «خدا هیچ پیامبری را مبعوث نکرد، مگر با پذیرش ولایت ما و بیزاری از دشمنان ما.»تفسیر البرهان، ج۳، ص۴۱۹

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
@Seyedhamed7224 May 2026
امام باقر (علیه‌السّلام): مانند شهاب درخشان در شب تاریک آشکار گردد.. ."السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَعْدَ اللّٰهِ الَّذِي ضَمِنَهُ" "السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْعَلَمُ الْمَنْصُوبُ، وَ الْعِلْمُ الْمَصْبُوبُ و الْغَوْثُ وَ الرَّحْمَةُ الْواسِعَةُ وَعْداً غَيْرَ مَكْذُوبٍ"

Profile picture of ‌𝓹𝓸𝓻𝔂𝓪𝓲 𝓿𝓵𝓲‌
@Milad313f23 May 2026
🪴از امام علی(ع)پرسیده شد:مرا از قول خدای عزّوجل: اما کسانی که ایمان آوردندو اعمال صالح انجام دادند بهترین مخلوقات خدایند(بینه ـ۷)خبر ده» اینان ما و یاران ما در روز قیامت هستند، رو سفید و غرقه در نور، شاداب و خوش منظر و خوش دیدار که با چهره هایشان شناخته می‌شوند».📚تفسیر اهل بیت(ع)ج۱۸، ص۳۰۴

Profile picture of ‌حامد فاضلی‌
@Dr_HamedFazeli23 May 2026
یک تحلیل در مورد "تاریخ شفاهی قرآن کریم" در این کتاب ذکر شده است.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#تاریخ#شفاهی#قرآن #کریم

@Imamalinet_fa22 May 2026
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا النَّبَأُ الْعَظِيمُ الَّذِي هُمْ فِيهِ مُخْتَلِفُونَ وَعَنْهُ يُسْأَلُونَ سلام بر تو ای خبر بزرگی که آن‌ها در آن اختلاف کردند و از آن بازخواست شوند. #TheGreatNews

Profile picture of ‌محمد حسین دهقانی‌
@Mahda198621 May 2026
خبربه گزارش رویترز، رهبر عالی ایران، سید مجتبی خامنه‌ای، دستور داده است که اورانیوم با غنای نزدیک به درجه تسلیحات ایران باید در داخل کشور باقی بماند. 👇👇

@Imamalinet_fa21 May 2026
و شما مأمور به هدایت مردم شدید.«وَ کُلِّفْتَ هِدَایَةَ الْخَلْقِ»زیارت جامعه ائمه مؤمنین

@AliHafezi21 May 2026
... ❤️ عليّ‌ولی‌الله ❤️ ...از قطب‌الإرشاد بلوچستان محمدعُمَر سربازی:#جان_شیعه_اهل_سنت#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است#فضائل_امیرالمومنین
+1