عید غدیر خم، بزرگترین عید اهل ايمان، عید امامت و ولایت امیرمؤمنان، بر پیروان حقیقی قرآن و عترت و ولایت مبارک باد.
@Seyedhamed723 June 2026عید غدیر خم، بزرگترین عید اهل ايمان، عید امامت و ولایت امیرمؤمنان، بر پیروان حقیقی قرآن و عترت و ولایت مبارک باد.
@Seyedhamed723 June 2026بخشی از خطبهٔ غدیر..سلام کنید بر علی (علیهالسّلام) به فرماندهی او بر مؤمنان..السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وارِثَ مُحَمَّدٍ سَیِّدِ رُسُلِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَمِیرَالْمُؤْمِنِینَ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا إِمامَ الْمُتَّقِینَ، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَیِّدَالْوَصِیِّینَ.
@Milad313f3 June 2026قُلْ هُوَ نَبَأٌ عَظِيمٌبگو:این خبری بزرگ استأَنْتُمْ عَنْهُ مُعْرِضُونَکه شما از آن رویگردانید🪴سوره ص ـ ۶۷,۶۸…Show more
@Seyedhamed723 June 2026۱روز تا غدیر..اميرالمؤمنين علی (علیهالسّلام) در قرآن.."الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ"
@Imamalinet_fa2 June 2026حتی مرگ در روز و شب غدیر، برای اهل ایمان خیر و برکت است.امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود: «هر که در این روز یا شب آن بمیرد و گناه کبیره نداشته باشد، پاداشش بر عهده خداست.»بحارالانوار، ج۹۴، ص۱۱۲#TheGreatNews
@Seyedhamed722 June 2026
@Seyedhamed722 June 2026۲روز مانده تا غدیر..السَّلامُ عَلَىٰ مَوْلانا أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ صَاحِبِ السَّوابِقِ وَالْمَناقِبِ وَالنَّجْدَةِ..
@Seyedhamed721 June 2026۲۰ فرقان. خبر از یک سؤال امتحانی مهمّ در این دنیای سراسر ابتلا و امتحان.بعضی از شما را وسیلهٔ امتحان بعضی دیگر قرار داديم.امام با مأموم؛ مأموم با امام؛ زن با شوهر؛ شوهر با زن؛ فرزندان با والدین؛ والدین با فرزندان؛ کلاً در این زندگی اجتماعی، یکی از اهداف همینه. ما داریم همه با هم امتحان میشیم.
@Seyedhamed7231 May 2026زیارت غدیریّه یادگاری گرانبها از امام هادی (علیه السّلام).. ولادت امام هادی (علیهالسّلام) صاحب زیارت جامعۀ کبیره، بر پیروان حقیقی قرآن، عترت و ولایت، تبریک و تهنیت باد.
@A_Dorri31331 May 2026مولایت را از زبان پروردگارت بشناس!إنَّما وَليُّكُمُ اللَّهُ و رَسولُهُ و الَّذينَ ءامَنُواْ الّذينَ يُقيمونَ الصَّلوٰةَ و يُؤتونَ الزَّكوٰةَ و هُم رَٰكِعون📖 آیه ۵۵ سوره مائده💚 مولای ما همان کسی است که نماز را بهپا میداشت و درحال رکوع، انگشتر خود را به فقیر بخشید...۴ روز تا عید بزرگ #غدیر
@Dr_HamedFazeli30 May 2026کتاب "هرمنوتیک قرائت های هفتگانه" برای متخصصین رشته علوم قرآن نگاشته شده است.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#هرمنوتیک#قرائتها#هفتگانه
@Yazdanparast11030 May 2026🔴 خداوند متعال:«أَيَحْسَبُ الْإِنسَانُ أَن يُتْرَكَ سُدًى»ﺁﻳﺎ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﮔﻤﺎﻥ ﻣﻰﻛﻨﺪ ﺑﻴﻬﻮﺩﻩ ﻭ ﻣﻬﻤﻞ [ﻭ ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻜﻠﻴﻒ ﻭ ﻣﺴﺆﻭﻟﻴﺖ] ﺭﻫﺎیش ﻣﻰکنند؟! قیامة/٣٦#جنگ#مقاومت#نصرتـالهی
@E7alireza30 May 2026
@ravabet_teh30 May 2026محور دعاى عهداصل دعاى عهد، براى رسيدن به این فراز و خواسته استعبارات اين فراز، يكى پس از ديگرى کلملت را به كار گرفته تا با خواهش فراوان، مدام بگويد《خداوندا اگر من پيش از #ظهور از دنيا رفتم، مرا در زمان ظهور زنده كن》اگر در ممات من امام زمان آمدند، مرا زنده كن تا در ركابشان باشم و از ايشان دفاع كنم
@Dr_HamedFazeli29 May 2026کتاب "اخلاق اسلامی" الگویی نظری برای مطالعه اخلاق در متون اسلامی.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#اخلاق#اسلامی
@AliHafezi28 May 2026مولانا عبدالحمید = رهبر من 🙂مولانا عليّ(ع) = دوست من 🤡#غدیر #عید_غدیر #حدیث_غدیر
@Seyedhamed7227 May 2026
@Shahid_saeed8026 May 2026خطاب قرآن به مطالبه گران این بازگشایی مجدد اینترنت بین المللدیوان عدالت اداری مقابل سفاهت ایستاد،در مسئله قانون حجاب نص قرآن را زیر پا گذاشتند اما اینجااز سوراخ سوزن شتر وار میخواستند عبور کنند.
@AliHafezi26 May 2026چرا سنی نیستم ؟#بحث_علمی #چالش_عقیدهفضیلتی خاص برای اولی و دومی:چیزی نمانده بود که آندو هلاک شوند چرا که با بیادبی و گستاخی صدای آنها در حضور پیامبر(ص) به قدری بالا رفت که سورهحجرات آیه۱ نازل شد!#صحيح_البخاريحُکم إبنتيمية تئوریسن تفکر سَلَفتکفیری:هرکس صدا بر پیامبر(ص) بالا برد، کا…Show more