Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤‌
امام زمان «عج» در صحرای عرفات برخی ها را با اسم دعا می کردند؛یکی از آن افراد آیت الله خامنه ای بود.- آیت الله بهاءالدینی#رهبر_شهید

Profile picture of ‌غرر الحکم 🏴‌
امام صادق علیه‌السلام فرمود:حُبّ زیارت حسین را دارد؛آنکس که خدا خیرش را بخواهد...وسائل الشیعه، ج۱۴

عزا عزای گودالهعجل فرج اباصالح...چقدر تو سینه غم داریهنوز غریب و بی یاریالان هزار و چند سالهبرا حسین عزاداری-اللهم عجل لولیک الفرج
نماهنگ عزا عزای گوداله
نریمان پناهی

🛑📸تکه‌ای از عبایِ امام شهید، حین شهادت…😭

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴 هیهات منّا الذّله!🏴در این ویدئو شهیدنصرالله در سخنرانی تاریخی خود در جمع عزاداران شب عاشورای حسینی در شهر بیروت، به تبیین نبرد همیشگی میان دو جبهه حسینی و یزیدی و تن ندادن پیروان سیدالشهدا (ع) به ذلت و تسلیم می‌پردازند👌
12 MB

Profile picture of ‌Mousavi‌
#امام_زمان_«عج»🕊مگه نمی‌گفتی آقا من یار توام؟برای یاریِ من کاری می‌کنی؟برای تنهاییِ من غُصه میخوری؟برای گناهی که می‌کنی، اشک می‌ریزی؟همانطور که من اشک می‌ریزم؟از من یاری می‌خوای...؟من یه قدم برات بردارم؛تو هم یه قدم برای من بر‌میداری؟Show more

Profile picture of ‌عبدالحسین‌
ما جز خوبـــی از تو ندیدیم...💔#وداع#تشییع#دیدار_آخر #رهبر_شهید
3 MB

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
آخرین پیام دیدار رهبری شهید به مردم ایران...قُلۡ إِنَّمَآ أَعِظُكُم بِوَٰحِدَةٍۖ أَن تَقُومُواْ لِلَّهِ مَثۡنَىٰ وَفُرَٰدَىٰ🌿 بگو شما را فقط به یک حقیقت اندرز می‌دهم و آن این‌که دودو و یک‌یک برای خدا قیام کنید.
قُلۡ إِنَّمَآ أَعِظُكُم بِوَٰحِدَةٍۖ أَن تَقُومُواْ لِلَّهِ مَثۡنَىٰ وَفُرَٰدَىٰ

Profile picture of ‌𝖅.𝖁.𝕱‌
گویی که جانم می‌رود ..می‌شود نروید ؟ 😭😭امام ما با زبان روزه در خون خود غلطید و رفتعاقبت آرزوی او بر دعای یک امت سبقت گرفت#شهید_سیدعلی_خامنه‌ای💔#پدرShow more
27 MB

Profile picture of ‌پای کاریم‌
♦️خطر امام‌کُشی را جدی بگیریم ای امت حزب‌الله🔹اونی که نشسته اونور، میگه خون سیدعلی خامنه‌ای چند؟ بعد امضا می‌کنی!🔹اونوقت میگه خون امام بعدی چند؟ یکم بیشتر پول میده و تمام#WillPayThePrice#تقاص_خواهید_داد#خونخواهی#باید_برخاست 🇮🇷
3 MB

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
سفیر ژاپن در بحرین رفته محل های شیعه نشین و در پخت نذری شرکت کرده فقط پوشش را نگاه کنید! بعد اینجا یک عده بی حیای بیسواد هرزه از چلغوز آباد با تاب شلوارک و سگ به بغل میره هیأت عقب مونده های بی اصالت ...
3 MB

Profile picture of ‌سیدرضا موسوی‌فاضل✔️‌
✍️یادداشت ♨️| امام شهید؛میراثی به وسعت امت واحدهشهادت،پایان مردان الهی نیست؛آغاز مسئولیت امت است.تاریخ ازعاشورا تا امروز، یک حقیقت رابارهابه اثبات رسانده است؛دشمن می‌تواندجسم‌ها را هدف قرار دهد،اماهرگز قادر نیست اندیشه‌ای راکه بر ایمان وحق استوار است، به شهادت برساند.امام شهید«سیدعلی‌خامنه‌ای»،

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
آهنگ‌ساز هندی برای رهبر شهید موسیقی ساخت 🏴 🎼 عدنان سمیع خان، آهنگ‌ساز هندی، چهار قطعه موسیقی به مناسبت مراسم تشییع رهبر شهید🌿 انقلاب منتشر کرد.#رهبر_شهید 🌿 🏴
2 MB

Profile picture of ‌د. سید حسن حسینی‌
عدم شرکت در تشییع پدر خود،شایدموجب شرمندگی در برابر اقوام و نزدیکان زمینی ما شود و مدتی بعدهم فراموش خواهدشد وقابل جبران خواهدبود و باعذر وبهانه ای هم میتوان موضوع را حل کرد اماعدم شرکت در تشییع پدر امت، پدرشهید، نایب امام زمان عج 💞، نه شاید که حتما موجب شرمساری در برابر امام زمان عج و شهدا و ...

" اَوَّلُ العابِدین"از القاب امیرالمؤمنین علی(ع) است:اولینِ عبادت‌کنندگان!عجیب است با اینکه از زمان ابوالبشرانسان عابد وجود داشته است‌؛ چرا شما؟!_و تو بودی کان زمان آدم نبود!

Profile picture of ‌میمِ خالی‌
قسمت این بود که من با تو معاصر باشم..تا در این قصه پر حادثه حاضر باشمقسمت این بود کنار علمت قد بکشم..شاهد آینه صبر و بصیرت باشم#رهبر_شهیدم

Profile picture of ‌مهدی امیری‌
رهبر شهیدم...امیدوارم که خدا اجازه نده خونت پایمال بشه، اگه به مسئولین باشه قاتلان شما رو در کشور حاکم می‌کنند...😓💔💔#امام_خامنه‌ای#امام_المسلمین#یا_لثارات_الخامنئی#نه_سازش_نه_تسلیم_نبرد_با_آمریکا
2 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🏴🎥موکب کوچک کودکان عراقی با یاد رهبر شهید انقلاب😭 این ایستگاه صلواتی در ظاهر کوچک، اما دارای مفهومی بزرگ 👏
2 MB

Profile picture of ‌آرش آمین‌
باید برخاست،در برابر ظلم،دربرابر ظالم،سکوت مرام و مسلک مسلمان واقعی نیست.بایدبرخاست همچون #ملت شریف #ایران،که همچون رهبر شهیدشان سکون را اختیار نمی کنند و #مقاومت،ایستادگی و حرکت را برگزیده اند؛برای نابودی ستمگران،برای رسیدن به قله های عزت و شرف،#باید_برخاست#رهبر_شهید#آقای_شهید_ایران#رهبر_مقتدر