«حرمله»های زمانه را بشناس. آل سعود که با اسرائیل دوست است و به شیعیان حمله میکند، «حرمله» زمانه است.
@DR_ABEDISARASIA10 مرداد 1405«حرمله»های زمانه را بشناس. آل سعود که با اسرائیل دوست است و به شیعیان حمله میکند، «حرمله» زمانه است.
@Zeinab61010 مرداد 1405سلام بر حسین (علیهالسلام) و بر راهی که با شهادت خود و عزیزانش و اسارت زنان و دختران و فرزندانش آن را باز کرد. سلام بر حسین (علیهالسلام)...سلام بر انتخابهای بزرگی که یک تاریخ را تغییر میدهند...
@nononon10 مرداد 1405🔶در بخشی از یک مصاحبه مفصل، شهید سید حسن نصرالله درباره تسلطش بر زبان فارسی میگوید؛ سپس به ماجرای جالبی از آقا اشاره میکند که فیلمش را گذاشتم:🔹«...من فارسی متوجه میشوم؛ اما برخی از برادرانم در لبنان، کمی تا حدودی فارسی بلد بودند. بهخاطرهمین با مترجم در جلسات حاضر میشدند؛ تا اینکه روزی در جل…Show more2 MBShow this thread
@Khademalabas10 مرداد 1405لطفا اگر کربلا مشرف شدید؛برای تعجیل در فرج آقا امام زمان خیلی دعا کنید. حداقل به جای التماس دعاهای من که بهتون گفتم برا تعجیل در فرج دعا کنید...زیر گنبد سیدالشهدا دعا مستجابه،ولی برا یه بارم که شده لطفا بیایم حاجات دنیوی رو رها کنیم و برای اون مقصود اصلیه دعا کنیم. علاجمون توی فرجه...
@Alireza_Zarei9 مرداد 1405زیر عکس امام شهید نوشته بودند:اگر قرار بود شیعه با شهادت رهبرانش از بین برود،پس کربلا پایان کارِ ما میبود...
@Khademalabas9 مرداد 1405● آقا امیرالمؤمنین(علیهالسلام):دنيا؛كوچكتر،حقيرتر و ناچيزتر از آن است،كه در آن از كينهها پيروى شود...پس دلتان را از کینه پاک کنید زیرا کینه درد بی درمان است.غُررالحِکم،احادیث۴۹۰۸ و ۱۸۰۴
@enqelab_novin9 مرداد 1405🎥 برای سفر من و شما به #کربلا بهای سنگینی پرداخته شده...💢در زیارت #اربعین نائب الزیاره تمام شهدا باشید.#خیابان_امر_رهبر#ترامپ_محارب #نتانیاهو_محارب#اخراج_منطقهای_آمریکا2 MB
@enqelab_novin9 مرداد 1405🎥 سفیر ایران در عراق: عشایر عراق آمادگی کامل خود را برای دفاع از جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند#خیابان_امر_رهبر#ترامپ_محارب #نتانیاهو_محارب#اخراج_منطقهای_آمریکا1 MB
@Periqlytos29 مرداد 1405#پرسمانمهدوی ۱۲٠ 🟢امام زمان(عج) در هنگام ظهور با چه علاماتی شناخته میشوند؟🟡 پاسخگویی از استاد جواد جعفری #مهدویت #صوتمهدوی #امامزمان ع#اماممهدی عج …Show more5 MB
@r_mohamadi_ir9 مرداد 1405با اطلاع میگویم :امت مبعوث شده، از هردو جریان شما خسته شدهاند.پس خجالت بکشید و این بساط بیحیایی را جمع کنید، مردم در این شرایط حساس به چه چیزی میاندیشند و شما در کجا سیر میکنید.شهید جمهور حیف شد...
@M_jafari14_29 مرداد 1405به فریاد این حرم برسید!خط هنجار شکنها و کسانی که واجب خدا را زیر پا میگذارند با ملت امام حسین علیهالسلام و مردم مبعوث شده جداست!ای ملت امام حسین به فریاد این حرم برسید!دشمن در جنگ سخت درحال مغلوب شدن ولی در جنگ فرهنگی درحال تاراج آبروی ایرانیان است!مبارزه با این تهاجم فرهنگی خدشه به اتحاد…Show more🎥 #فصل_خطاب | حضرت آیت الله امام خامنهای حفظهالله: قدرت نظام بایستی جلوی فحشا و فساد را بگیرد!!🔴 با شیوع و تظاهر منکرات باید مقابله کرد اسلام مرتکب منکر را نصیحت میکند هدایت میکند اما حد هم برای او میگذارد با صرف زبان و توصیه نمیشود کاری کرد.#حجاب#ابر_مرد#لبیک_یا_خامنه_ای3 MB