Profile picture of ‌علی یگانه پیش کناری‌
خبر درگذشت ناگهانی، دکتر علیزاده، مدیر خوشنام و دلسوز #شهرداری_رشت و معاون فقید #سازمان_فرهنگی_شهرداری، قلب‌ها را اندوهگین کرد.او که سال‌ها با تعهد و تخصص، چراغ فرهنگ و هنر در رشت را روشن نگه داشت، این بار به سفری ابدی رفت.قدردان زحمات بی‌دریغش هستیم.روحش شاد و یادش گرامی. #فرهنگ_هنر#تسلیت

Profile picture of ‌احمد نورانی‌
آیا دوچرخه‌ سواری و موتورسواری بانوان جرم است؟ بر اساس اصل قانونی بودن جرم و مجازات ، دوچرخه‌سواری بانوان هیچ وصف کیفری ندارد و نمی‌توان آن را جرم دانست. برای مطالعه بیشتر به لینک موجود در بالای تصویر ضربه بزنید تا وارد مقاله در وبسایت ما شوید:

Profile picture of ‌آقا‌
یک سوال از حقوقدانان: وقتی یک شورا بر خلاف قانون اساسی، وظایف و اختیارات تشکیل شده، انحلال و نحوه ابطال این شورا به عهده کی هست؟دستور انحلال این شورا هم بر خلاف قانون و اختیارات هست یا نه؟واقعا چه باید کرد با این شورا؟!فقط کسانی که حقوق خواندند جواب دهند.#اینترنت #internet #ایران #رهبر_شهید

Profile picture of ‌محمدحسین کاظمپور‌
اگر وفاقیون اجازه فک پلمپ بدهند ما مجلسمان‌ را باز کنیم. نمایندگان خسته شدند از بس همسرشان صبح ها در شاد برایشان حاضر زد.#ایران #رهبر_شهید #اینترنت #مثبت_شدن_دائمی_تاثیر_معدل_پایه_یازدهم #شهید_جمهور

Profile picture of ‌احمد نورانی‌
اهمیت رونوشت پرونده قضاییاخذ رونوشت(کپی) از اوراق پرونده به این جهت اهمیت دارد که برای دریافت یک مشاوره خوب و مفید از وکیل دادگستری این اوراق جهت روشن شدن ابعاد پرونده قضایی بسیار راهگشا و حائز اهمیت می باشد.جهت دریافت نمونه درخواست اخذ کپی وارد لینک زیر شوید :👇👇

Profile picture of ‌سید محمد مهدی صافی‌
@mehdi_safi19 May 2026
بعثت یعنی «برانگیخته شدن برای انجام ماموریت الهی».«مبعوث‌شده» یعنی «مسئولیت‌پذیر»، نه «خودمحور».مردم برای حضور آگاهانه، نظارت، حمایت، مطالبه و همراهی با نظام برگزیده شده‌اند، نه برای توهین، دخالت و تصمیم غیرمسئولانه در زمینه‌های تخصصی.تعیین مسیرصحیح با رهبر انقلاب است و نظارت و مطالبه آن با مردم.

Profile picture of ‌علی‌
@A_beigi19 May 2026
️نفقه شامل چه مواردی می شود⁉️ نفقه در حقوق خانواده به معنای تأمین هزینه‌های زندگی افراد تحت تکفل است که معمولاً شامل هزینه‌های زندگی همسر و فرزندان می‌شود. 🔻نفقه شامل موارد زیر می‌باشد: 1️⃣ خوراک: تأمین غذای مناسب برای افراد تحت تکفل.2️⃣ پوشاک: تأمین لباس مناسب متناسب با فصل و شأن اجتماعی.

Profile picture of ‌TaridOsharid‌
@TaridOsharid16 May 2026
جناب #اژه_ای چه خبر از #محاکمه_ظریف و #محاکمه_روحانی ؟! نذارید گردنتون‌بمونه...#مطالبه_مردم #کف_خیابوندیگه چطور باید مطالبه کنن؟! (@Ejeii)#مرگ_بر_سازشگر

Profile picture of ‌Hadil‌
@Hadil140516 May 2026
قانون میگه پوشش؟!مشکل قانون نیست مشکل لجبازیه...#قانون#پوشش
5 MB

Profile picture of ‌Milad FQ‌
@Milad_FQ16 May 2026
#استادمیلامن میتونم مغازه پدرم و اجاره کنم اما توش زمان مشخص نکنم و مادام‌العمر ازش استفاده کنم ؟بر اساس **مواد ۴۶۸، ۵۰۱، ۵۰۷، ۵۱۴ و ۵۱۵ قانون مدنی ، در عقد اجاره تعیین مدت از ارکان اساسی قرارداد است و اگر مدت اجاره مشخص نشود، اصل عقد اجاره باطل یا فاقد اعتبار لازم خواهد بود؛ ...

Profile picture of ‌شهــروند هفــدهم‌
📌 اینکه تلویزیون و برنامه‌های شبکه‌ای اون بصورت جانبدارانه و به‌نفع طیفی از حاکمیت دائما درحال تولید محتوا باشدو مجالی برای شنیده شدن هیچ صدا و نقطه نظری را نمی‌دهد و حتی ادعا اینکه، "ما بستری برای شنیدن شدن تمام سخن‌ها هستیم و آماده هرگونه انتقاد و ایجاد گفتمان هستیم هم دارند."پ.ن:رسانه آزاد کو؟
3 MB

@Deleteaccount14 May 2026
حقیقتا همیشه به امید داشتن به آینده معروف بودم و مطمئن بودم منو هیچی نا امید نمیکنهولی باورتون نمیشه بخاطر دوماه قطع شدن اینترنتم زحمتای سه سال شب بیدار‌ موندم پرید همشدر کنار اون حجم زیادی از اطلاعات مهمم و‌ شخصیم و هزاران چیزه دیگه(تقریبا ۳۰ گیگ) از فضای ابری پاک شده کامل

Profile picture of ‌حاج مَمَّد🎒‌
@Hajmammad11 May 2026
من حقوق خوندم و تو را مناسب ماده ۱۰۳۴ قانون مدنی میدونم😁
Profile picture of ‌حاج خانم‌
حاج خانم

@Janfada_83  •  9 May 2026

من حقوق خوندمازت نمیگذرم

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس(محدود)‌
@Khademalabas10 May 2026
چرا در ویرشت های خودکشی از عبارت مسئله کامو استفاده کردم؟مسئله کامو به یکی از پرسش‌های فلسفی آلبر کامو اشاره دارد که در کتاب افسانه سیزیف مطرح می‌کند.او می‌گوید:«تنها مسئله واقعا جدی فلسفه،خودکشیست.»منظور از جمله اینست که باید اول به این پرسش پاسخ دهیم:اگر زندگی بی‌معنا باشد آیا ادامه آن ارزش دارد؟

Profile picture of ‌Mohammad Taha Y‌
تندروها، ولاییون و مسئولین!“بر اساس تفسیر عمومی شماره ۳۴ (General Comment No. 34) کمیته حقوق بشر سازمان ملل متحد، تحت عنوان “تعهدات کشورها در خصوص ماده ۱۹ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی: آزادی عقیده و بیان” (Article 19: Freedoms of opinion and expression) که در تاریخ ۱۲ سپتامبر ۲۰۱۱ صادر گردید،

Profile picture of ‌ابو حسین‌
@Abu_hosein7 May 2026
با سلام فوراً برای افرادی که وسایل ارتباط ماهواره‌ای شبیه گیرنده ها و دیش و... را نصب و تعمیر و فروش دارند را جهت توقف فعالیت پیگیری نمایید.#ایران #ایران_قوی ‎@Ejeii