🔴دیدید برداشتن روسری اول کار بود
2 MB
@Arashmida6 July 2026❌🏴یالثارات الحسین (ع)ماترکناک یابن الحسین#یالثارات الخامنه ایروزی موعودزمان مهدی(عج)برمیگرددقسم به خون وحشت گره کرده رهبرشهید ترامپ ونتانیاهو را میکشیم🤲We will kill Trump and Netanyaho✊سنقتل ترامب ونتنیاهوאנחנו נהרוג את טראמפ ואת נתניהו.
@Arashmida5 July 2026سردار#شهیددکترمیثم رضوان پور❗درودبه غیرت وشرافت دینی این شهید که شجاعانه در موردبیحجابی تذکردادلطفا تا میتونیدبازنشر کنید❌چرابه رگ غیرت هیچکی برنمیخوره زنان و دخترانی که عریان وبرهنه در دسته جات وهیآت راه افتادن کی اینقدربی غیرت شدیم⁉️هر ۲دنیا تاوان سختی خواهیم داد این خط واین نشون 😔#امربه معروف6 MB
@Arashmida5 July 2026🔴قنبریان سخنران صداسیما: اگر ترامپ را قصاص نکنیم رهبر فعلی باید تا ابد در مخفیگاه باشد👌4 MB
@Arashmida5 July 2026🔻فرصت طلایی شکار قاتل مو زرد آمریکایی رو از دست ندیم! انتقامی که میتونه دل همه ی مردم جهان رو شاد کنه ترامپ دنبال محبوبیت اگربداندبامردنش حداقل نصف دنیاشادمیشن خودش بایدخودش وبکشد🤭تازه قاتلشم محبوب دلهامیشه🤣خوش بسعادتش درودبهش👌3 MB
@Arashmida5 July 2026♦️دستوردادستان برای برخورد با عریانسازیها،دادستان مازندران: 🔸بیحجابی وعریانی که امروزدربرخی ازخیابانهامشاهده میشود، موجب توهین به ارزشهای دینی وهن نظام اسلامی🔸به عنوان دادستان مرکزاستان اعلام میکنم که کلیه ضابطان(پلیس و) موظفانددربرابراقداماتی که موجب توهین به نظام دین میشودورود کنند👏992 KB
@Arashmida4 July 2026❌چرا رزمایش و تمرینشون رو تو خیابوها نمیبینید⁉️چرا کشور همیشه به اوج بحران برسه تا شما بیدار بشید⁉️➕دکتر بانکی پور نماینده مجلسعضو شورای عالی انقلاب فرهنگی5 MB
@Arashmida30 June 2026❌🏴حجت الاسلام حاج آقا قنبریان : قصاص نکنید سید مجتبی و رهبرانتان همیشه باید پنهان باشند !قصاص نفس در مقابل نفس است ...این حکم اسلام است.اگر در مقابل قصاص کوتاه بیایید دنیا روی آرامش نخواهد دید!5 MB
@Arashmida28 June 2026❌از جمله یکی از مهمترین مسائل حقوقی و قضائی مربوط به همهی ملّت ایران در این برههی زمانی، پیگیری و احقاق حقوق تضییع شدهی آنان در اثر جنایات مجرمان بینالمللی و مستکبران و تجاوزکاران جهانی بخصوص در سالهای ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ میباشد🇮🇷👌
@Arashmida12 June 2026🔻تست پلیس نامحسوس 🤣🤣🤣🤣میگم میخواستم ببینم چقدر سریع به من میرسید😳😁😁😁984 KB
@Gasht_140420 May 2026🙏 محدودیت بازنشر داشتمکاملاً قانونی،کاملاً شرعی،کاملاً فقهی،بدون ذره ای نگاه احساسی،قاتلان شهید علیوردی فقط جنبه قتل نفس ندارن، به غیر از قتل نفس جنبه عمومی دارن،محاربه دارن،بغی دارن،افساد فی الارض دارن،حکم بااااااید به حکم شرع و قانون اعدام باشه، والسلام
@Arashmida19 May 2026🔻رئیس کل دادگستری استان قم:باگزارش اطلاعات سپاه وپیگیری دادسرای مرکزقم مشخص شد«مهدی نصیری للردی فرزندگل محمددارای سوابق مالکیت ثبتشده غیر منقول درحوزه ثبتی قم که براساس مستندات اموال شامل۳واحدآپارتمان متعلق به او و وابستگانش بودکه درراستای حفظ حقوق عامه وخیانت به وطن بادستورات قضایی توقیف شد.
@Atiebayat16 May 2026من نمیدونم رسید پور به می پشتش گرم که اینطوری رفتار میکنه ؟؟؟؟؟جطوری میشه اینقدر وقیح باشن که وقتی میگی چرا از میناب نگفتی میگه به توچهولی میگیم چرا وطن و میکوبید بهش برمیخوره فحش میده
@Rouzbeh577 May 2026
@Gasht_14046 May 2026اگر بنده مسدود شدم به صفحه های @Volyravi @BOMB_168 مراجعه کنید 🙏 مدارک هم ارسال خواهد شد https://virasty.com/Gasht_1404/1776863714588799679یه نکته خیلی حساس بعد از مجوز ورود بانوان به ورزشگاه و گواهینامه موتور سواری بانوان فکر می کنید دنبال چه طرحی هستند من می دونم در خانه ملی موسیقی با اتفاق آرا با مجوز خوانندگی بانوان موافقت شده متاسفانهو قبل از این هم کلی آموزش دیده و مدرک گرفته با دورهمی ها مخفی آماده تکثیر در جامعه هستند