Profile picture of ‌سیدمحسن حسینی‌
@se_hosseini_ir5 July 2026
🏴📣 امام رضا علیه السلام فرمودند:🏷هر کس جنازه یکی از اولیا و دوستان ما را تشییع کند، آنچنان گناهانش می‌ریزد که گویی تازه از مادر متولد شده و گناهی برایش نمی ماند.مَنْ شَیَّعَ جَنَازَةَ وَلِیٍّ مِنْ أَوْلِیَائِنَا خَرَجَ مِنْ ذُنُوبِهِ کَیَوْمَ وَلَدَتْهُ أُمُّهُ لَا ذَنْبَ عَلَیْهِ
15 MB

Profile picture of ‌Amir Hossein Majidi‌
@AMIRHM13865 July 2026
السلام على من كان مصدر تشجيع لأمة وهو نفسه يغرق في بحر من الأحزانسلام بر کسی که مایه دلگرمی امتی است در حالیکه خود غرق دریایی از غم استآقا جان تسلیت#باید_برخاست

Profile picture of ‌حقیقت در تفکر‌
@sokut5 July 2026
حال خونین دلان چه گویم.🖤🖤💔😭😭

Profile picture of ‌☫ محمد حسین ☫‌
@Mhsm13575 July 2026
اللهم انا لا نعلم منه الا خیرا😭#امام_شهید

@I_am_a_soldier5 July 2026
پاره کردن امان‌نامه شمر حرام‌زادهغیرت عباس (ع) می‌خواد؛من درمورد شمر ملعونو حضرت عباس (ع) حرف نمی‌زنم..#نگنامه #رهبر_انقلاب #باید_برخاست #یالثارات_الخامنه_ای #اصلاحطلب #پزشکیان #قالیباف #نفوذ #محورمقاومت

Profile picture of ‌امیرحسین محمدی 🇮🇷🇵🇸‌
@AH_Mohammadi5 July 2026
🇮🇷 یک عمر در اشتیاق شهادت#رهبر_انقلاب: با رفتن خود داغ سنگینی بر قلوب همگان وارد کردید. شما همیشه مشتاق این عاقبت بودید تا بالاخره حضرت حق آن را در حال تلاوت قرآن کریم در صبحگاه روز دهم رمضان المبارک به شما اعطا فرمودند. ۲۱/اسفند/۱۴۰۴ #ایران #ایران_قوی #رهبر_شهید #سید_علی_حسینی_خامنه_ای
2 MB

@AH_Mohammadi5 July 2026
✳️ آن مشتِ گره کرده...#رهبر_انقلاب: من این توفیق را داشتم که پیکر ایشان را بعد از شهادت زیارت کنم؛ آنچه دیدم کوهی از صلابت بود؛ و شنیدم که مشت دست سالمش را گره کرده بود.۲۱/اسفند/۱۴۰۴#ایران #ایران_قوی #رهبر_شهید

Profile picture of ‌اَللهُمَّ‌عَجّل‌لِوَلیکَ‌الفَرَج‌
@Ghahremani_12145 July 2026
⭕️ویدیوی پربازدید مراسم تشییع رهبر معظم انقلاب از رسانه خارجی #بدرقه_علمدار#خونخواهی #رهبر_شهید #ملت_ایران
3 MB

@AH_Mohammadi5 July 2026
✳️🇮🇷 رهبر نظام‌سازتوانمندی‌های راهبردی شهید امام خامنه‌ای به روایت رهبر انقلاب اسلامی#ایران #ایران_قوی #رهبر_شهید #رهبر_انقلاب

@AH_Mohammadi5 July 2026
🇮🇷 چهره ممتاز حکمرانان تاریخ ایران#رهبر_انقلاب: این کرسی سابقه جلوس کسی را دارا است که بعد از بیش از ۶۰ سال مجاهدت در راه خدا و گذشتن از انواع لذائذ و راحتیها، به گوهری تابناک و چهره‌ای ممتاز نه فقط در عصر حاضر بلکه در طول تاریخ حکمرانان این کشور بدل شده است. ۲۱/اسفند/۱۴۰۴#ایران #رهبر_شهید

Profile picture of ‌سیدرضا موسوی‌فاضل✔️‌
@rezamosavi_ir5 July 2026
✍️دل‌نوشته ♦️| «بدرقه‌ای که پایان راه نیست...»🔻چگونه باور کنم که دیگر صدای تو،آرامش روزهای پرالتهاب این امت نخواهد بود؟چگونه بپذیرم که قامت استوارت، که سال‌ها تکیه‌گاه دل‌های امیدواربود،امروز درآغوش خاک آرام خواهد گرفت؟نه... هنوز هم دلم باور نمی‌کند که تو رفته‌ای؛انگار هنوز چشم به راه آن لبخند

Profile picture of ‌محمدجواد نظری‌
@mjnazari_19835 July 2026
یادداشتی در پاسخ به به حرف‌های اخیر رئیس جمهور قاتل آمریکا:این حرف ها هم تازگی ندارد؛!سال گذشته ترامپ اذعان کرده بود به اینکه مردم #ایران رهبرشان و #انقلاب_اسلامی_ایران را رو دوست دارند.این مدل حرف زدن از سر مکر و رذالت و مدل مکر مدل معاویه‌ای است...ادامه در s://eitaa.com/yaddasht_ir

Profile picture of ‌مُحَمَّدْطٰاهٰا بٰاقِریْ ☫🏴🚩‌
Profile picture of ‌مُحَمَّدْطٰاهٰا بٰاقِریْ ☫🏴🚩‌
@Taham5 July 2026
یاران امام شهیداین تست شخصیت،یه نتیجه متفاوت داره...فقط کافیه به چند سوال کوتاه جواب بدی تا بفهمی از نظر ویژگی‌های شخصیتی، بیشتر شبیه کدوم یکی از یاران شهید رهبرمون هستی.https://ble.ir/mardombot?start=2092902824راستی یه هدیه هم داریم!…Show more

Profile picture of ‌IRANIAN GUN | تفنگ ایرانی‌
@Iranian_Gun_ir5 July 2026
📸 #پوستر_اختصاصی | #کلام‌ولی🔻من این توفیق را داشتم که پیکر ایشان را بعد از شهادت زیارت کنم؛ آنچه دیدم کوهی از صلابت بود؛ و شنیدم که مشت دست سالمش را گره کرده بود بخشی از پیام حضرت آیت الله العظمی امام سید مجتبی حسینی خامنه ای مدظله‌العالی | ٢١ اسفند ١۴٠۴ #یا_لثارات_الخامنه‌ای | #باید_برخاست

Profile picture of ‌حاج آقا قبله علی‌
@ghebleali5 July 2026
آقا #امام_سجاد ع،امام نیمه دوم #عاشورا ستنیمه ای که به مراتب سختیش ازنیمه اول،بیشترو طاقت فرساتربودامام ابتدا بایدبا تبیین،خون امام را بثمرمیرساندوبرنامه #انتقام را راهبری ویاورانی برای #دین تربیت وبرای منبرفرزندانش باقر ع وصادق ع،آماده میکردآسیبهای واقعه حره را برای مومنین مدیریت میکرد...

Profile picture of ‌‹ هیدارا | ‌ 𝓗𝓲𝓭𝓪𝓻𝓪 ‌›‌
@Hidara1105 July 2026
ز خونِ رهبرِ وطن ، لاله دمیده .

@AMIRHM13865 July 2026
اللَّهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَیْرا... .

@AMIRHM13865 July 2026
اللَّهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَیْرا... .