Profile picture of ‌محمود خدامرادی‌
@user17866941913514 August 2026
سلام دنیا، من ویلامپ هستم. اینجا هستم تا به شما کمک کنم دنیا را به جای بهتری برای زندگی تبدیل کنید. متأسفانه در دنیای امروز، ارزش انسان نه به نبوغ درونی، که به نمادهای بیرونی گره خورده است. مرا دنبال کنید تا با هم دنیای بهتری بسازیم.من در چندین رشته علمی نابغه هستم و ...https://eitaa.com/wealump
1 MB

Profile picture of ‌محمود خدامرادی‌
@user17866941913514 August 2026
نابغه زاده نمی‌شود؛ نابغه ساخته می‌شود.استعداد، تنها نقطه آغاز است؛ آنچه یک ذهن معمولی را به ذهنی ممتاز، خلاق و اثرگذار تبدیل می‌کند، شناخت استعداد، پرورش تفکر، آموزش هدفمند، انضباط ذهنی، تجربه، خلاقیت و توسعه مستمر توانمندی‌هاست.واتساپhttps://wa.me/wealump ایتاhttps://eitaa.com/wealump
eitaa.com

ایتا - ویلامپ

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

540 KB

Profile picture of ‌نهضت روایت حوزه‌
@RevayateHowzeh14 August 2026
#ببینید | واکاوی غیر انقلابی گری در حوزهبعضی ها فکر می‌کنند برای پیشرفت و تکنولوژی، باید دین و سنت را کنار گذاشت یا دقیقاً مسیر غرب را کپی کرد. اما آیا واقعاً تنها راه پیشرفت، تکرار مسیر آن‌هاست؟ 🎙️حجت الاسلام دکتر صفدر الهی راد؛ عضو هئیت علمی موسسه امام خمینی (ره) #سکولاریسم #حوزه_پیشرو
3 MB

@RevayateHowzeh13 August 2026
🎥#ببینید | دلتنگ حرمتم به کی بگم؟خسته از همه دوباره اومدمچی می‌شه به ما محل بدی یه کم...💔🎙️شهید حمیدرضا رجب‌زاده#شب_جمعه#شهید_حمیدرضا_رجب_زاده #روضه
4 MB

@RevayateHowzeh13 August 2026
🎥#ببینید | طلبه؛ نیاز مبرم جامعه مدرندین به «طلبه متخصص» در روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و اقتصاد نیاز دارد. تخصص‌گرایی برای حوزه، دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است. 🎙️حجت الاسلام دکتر صفدر الهی راد ؛ عضو هئیت علمی موسسه امام خمینی (ره)#حوزه_نوین #حوزه_پیشرو_سرآمد #رحا_مدیا
4 MB

@RevayateHowzeh12 August 2026
🎥#ببینید | وحدت یا مطالبه‌گری؟وحدت، یک ضرورت است و «وحدت مقدسی» که رهبران ما بر آن تأکید دارند، هدفی والا است. اما یک سوال؛ آیا وحدت به معنای دست کشیدن از مطالبه‌گری است؟ پاسخ روشن است؛ خیر! 🎙️حجت الاسلام والمسلمین عالمیان؛ استاد سطوح حوزه و دانشگاه#وحدت_مقدس#مطالبه‌گری
2 MB

@RevayateHowzeh12 August 2026
🎥#ببینید | اهداف پیامبر از تشکیل نظام اسلامیهدف پیغمبر از مبارزه ایجاد یک نظام صحیح بر پایه اسلام بود🎙️آیت الله شهید خامنه‌ایشهادت جانگذار رسول اکرم تسلیت باد
4 MB

@RevayateHowzeh11 August 2026
🎥#ببینید | آن روزروایت‌هایی از خاطرات تشییع شکوهمند رهبرشهید در عراق از دل اربعین؛بخش دوم🎙️حجت الاسلام توکلی#تشییع#جنگ_روایت‌ها#عراق#امام_شهید
21 MB

Profile picture of ‌مصلحان🇮🇷‌
@moslehan5911 August 2026
بسم اللهدر ادامه‌ی این مبحث خوبه که این ویدئو رو هم ببینیم👇🏻البته برای ما کلام خدا و اهل بیت (ع) ملاکه اما جالبه نتایج تحقیقات علمی رو هم در این باره بدونیم.«اللهم عجل لولیک الفرج🇮🇷»
3 MB
Profile picture of ‌مصلحان🇮🇷‌
مصلحان🇮🇷

@moslehan59  •  11 August 2026

بسم الله در تفسیر و توضیح حدیثی که نقل شد👇🏻ببینیم و تأمل کنیم#حجت_الاسلام_امینی_خواه#شوخی_با_نامحرم«اللهم عجل لولیک الفرج🇮🇷»
5 MB

@RevayateHowzeh11 August 2026
🎥#ببینید | آیا دین و سیاست جداشدنی‌اند؟تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا بحث «دخالت دین در سیاست» همیشه جنجالی است؟🎙️ حجت الاسلام دکتر صفدر الهی راد ؛ عضو هئیت علمی موسسه امام خمینی (ره)#حوزه_نوین#حوزه_پیشرو_سرآمد#رحا_مدیا
4 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida10 August 2026
🔴 مطالعات رئیس جمهورسابق آمریکادرباره«منجی اسلام»جوبایدن در مصاحبه ای درکاخ سفیدداشت به نکته مهمی درباره امام دوازدهم اشاره می‌کند:زمانی که من رئیس کمیته روابط خارجی بودم، نمی‌دانستم «امام غائب»چیست،کیست؟▪️من رفتم(پروفسور)درزمینهمعارف اسلامی استخدام،ازاودربارهامام مهدی،شیعیان اطلاعات می‌گرفتم.
1 MB

@RevayateHowzeh10 August 2026
🎥#ببینید | ضرورت تخصص گرایی در آموزش حوزه‌هر طلبه‌ای می‌خواهد در مسیر خدا، «کارآمدترین» نسخه از خودش باشد. اما آیا درست است که همه یک مسیر را طی کنند؟🎙️ حجت الاسلام دکتر صفدر الهی راد؛ عضو هئیت علمی موسسه امام خمینی (ره)#حوزه_سرآمد#رحا_مدیا
5 MB

@RevayateHowzeh9 August 2026
🎥#ببینید | ارتفاع مسئله امامت و رهبری در تبلیغباید پشت سر رهبری بایستید و مقاصد بلند نظام را تعقیب و پیگیری کنید.بین جریان اباعبدالله و رهبری در شرایط فعلی ارتباط برقرار کنید. 🎙آیت‌الله عبدالکریم بهجت‌پور#تبلیغ#رحا_مدیا
9 MB

@Arashmida8 August 2026
🤣🎥 ضایع‌شدن مجری موساد اینترنشنال در مصاحبه با مقام آمریکایی،جان لیمبرت: سواد ایرانیان از ۵۰ درصد دوران پهلوی، به ۹۵ درصد در امروز رسیده است😂
2 MB

@RevayateHowzeh8 August 2026
📆#روزنگار | خاتمه‌دادن به بدبینی‌هابعد از دیدار فرح دیبا با آیت الله خوئی و رواج شایعات علیه ایشان، مردم ایران نسبت به آیت الله خوئی بدبین شده بودند.اما حمایت حضرت امام از ایشان به این بدبینی‌ها خاتمه داد.✍️رحا مدیا#آیت_الله_خوئی#امام_خمینی#ببینید
5 MB

Profile picture of ‌کاظم صفرپناه‌
@Safarpanah_kazem8 August 2026
رازهایی که هرگز در مورد شنوایی نمیدانستید!🔹️در این ویدیو با حقایق علمی و آیات قرآن بررسی می‌کنیم که چگونه لاله گوش، پرده گوش، استخوانچه‌های شنوایی، حلزون گوش و هزاران سلول مویی، با هماهنگی کامل صدا را دریافت، تقویت و به سیگنال‌های الکتریکی تبدیل می‌کنند. #شگفتی_آفرینش #رازگوش
32 MB

Profile picture of ‌Mahdi News‌
@mahdi_news8 August 2026
💠 ارتش تروریستی آمریکا فیلم جدیدی از پرنده‌های ناشناس در غرب‌آسیا منتشر کرد که ادعا می‌کند مربوط به فرازمینی‌هاست_ با گذشت نزدیک به ۱۰ سال آمریکا در حسرت رهگیری و انهدام این شئ پرنده مونده هنوز ، این شئ پرنده ناشناس یکم راجبش تحقیق کنید می‌فهمید ساخت کجاست . . .👌#ایران_قوی ‎@mahdi_news
5 MB

@RevayateHowzeh7 August 2026
🎥#ببینید | استقلال حوزهاستقلال در تولید علم، یعنی هیچ قدرت سیاسی یا اقتصادی نتواند بر حقیقت حاکم شود‌.🎙️حجت الاسلام دکتر صفدر الهی#استقلال_حوزه#تولید_علم
3 MB

@Arashmida7 August 2026
🔴کار این دختر نخبه مسلمان آمریکایی باعث تشویق مردم شد خوبان عالم مال ما، فاسدان عالم مال شما👏
2 MB

Profile picture of ‌Arad Hassanalinezhad‌
عظمت کهکشان راه شیری! 🌌
3 MB